Sagsbehandlerne skal ud til deres klienter ( kommunens).

Sagsbehandlerne skal ud til deres klienter ( kommunens). mandaabenraa
Det er en god ide`, så de kan se hvordan alm. mennesker lever , og lære lidt mere om sociale problemer - det har de ikke prøvet selv.
En fin uddannelse er ikke nok , til at vide noget om sociale problemer.
Sommetider bliver der taget forkerte beslutninger , ud fra klienternes problemer - det er bare med at få klienten ud på arbejdsmarkedet , alt andet er dem uvedkommende , og så straffes der med det økonomiske.
De har også meget med at nægte at hjælpe , og så henvise til et forsorgshjem , fordi så betaler amtet regningen ( kasse tænkning), men en forkert afgørelse.
Klienten mister sit hjem en tvangs flytning , forsorgshjemmet , og de skal så arbejde med at få beboeren tilbage til samfundet igen - DET koster rigtig mange penge.
Man kan skam klage , hvad hjælper det , hvis det tager flere måneder før der er et svar.
Ja , lav lidt om på sagsbehandlernes arbejde , og få nogle mere rimelige afgørelser.
Mere person kontrol , så visse mennesker ikke kan misbruge kontanthjælps systemet .
Kontanthjælp , og klienterne kan man finde i andre lande - de står vist ikke til råddighed for arbejdsmarkedet . Man må ikke have formue.

har nok at lave anonym
Kære aabenraamand

Det er en meget fin ide du der kommer med. jeg er selv på 5 år sygemeldt og kan ikke se hvordan sagsbehandlerne i min kommune skal kunne finde tid til at komme ud til klienterne for at se hvordan de lever.

Sagsbehandlerne sidder ikke kun på deres pind hele dagen lang og tager sig af klienterne. Nej, de er skam med til alle mulige formøder når en klient skal ud på arbejdsmarkedet eller i arbejdsprøvning. Når så en klient er kkommet i arbejdsprøvning.f.eks så er der også midtvejsmøde og tilsidst afslutningsmøde. Der er også noget der hedder teammøde som foregår på kommune. de skal tage telefonen og snakke med klienter og der er et hav af mails de skal besvare, for ikke at nævne alle de afslutningsrapporter de skal tage sig af og tage stilling til og resourseprofiler og alt mulig andet.

Desuden kommer der til på landsplan til at mangle 600-700 sagsbehandlere når kommunerne bliver slået sammen til årsskiftet.

Så hvor skal de finde den tid til det?