Salome svarer

Salome svarer hmsalome
Jeg er blevet gjort opmærksom, at jeg er blevet samtaleemne i denne debat pga noet, som jeg ærlig talt betragter som en gammel sag.

Jeg har læst noet af det, der er blevet skrevet om mig her, og jeg syns, det er på sin plads, at jeg gir min version. Jeg må jo trods alt være den nærmeste til at udtale mig.

Striden på religon.dk, som jeg var indblandet i, var et personligt modsætningsforhold mellem en anden debattør og mig. Efter min mening opførte den pågældende sig særdeles dominerende og gik langt over grænsen udelukkende for at vinde en diskussion. Til sidst fik jeg nok og sagde offentligt fra over for ham.

Det medførte, at han rettede sit skyts mod mig på samme måde, som han havde gjort mod andre. Det medførte osse, at adskillie debattører begyndte at debattere mig. Efter en tid, måtte den aggressive debattør forlade debatten, pga af et andet personangreb, som intet hade med mig at gøre.

I det hele taet en ulykkelig situation, ik så meget for mig, som for den anden. Og jeg ku godt have været det hele foruden. Ud fra det, jeg ka læse her i debatten, lader det til, at noen tror, at jeg var kommet i klemme, hvis min virkelie identitet var blevet kendt. Det er ik tilfældet. Noet andet er, at jeg lissom de fleste andre, syns at det er rarest at være anonym på Internettet. I øvrigt har jeg givet så mange personlie oplysninger på religion.dk, at det ik ville være svært at finde frem til mig, hvis noen sku ønske det. Men det er der nok ingen, der gider brue tid på.Med venlig hilsen,

Salome


http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1491241#1491241

alt kommer til at gå Ven af Sandheden
Kære Salome

One day at a time sweet Jesus
I'm only human. I'm just a woman.
Help me believe in what I could be
And all that I am.
Show me the stairway I have to climb
Lord for my sake
Teach me to take one day at a time.

One day at a time sweet Jesus
That's all I'm asking from You.
Just give me the strength to do every day what I have to do.
Yesterday's gone sweet Jesus and tomorrow may never be mine.
Lord help me today show me the way one day at a time.

Do You remember when You walked among men?
Well Jesus You know if You're looking below
It's worse now than then.
Cheating and stealing violence and crime
So for my sake teach me to take one day at a time.

One day at a time sweet Jesus
That's all I'm asking from You.
Just give me the strength to do every day what I have to do.
Yesterday's gone sweet Jesus and tomorrow may never be mine.
Lord help me today and show me the way one day at a time.

http://www.youtube.com/watch?v=1Y1wtgLAytA&feature=related

Musik til natten.

Venlig hilsen

Ven af Sandheden.

Tak for sangen HM Salome
Kære Ven af Sandheden

Det var smukt. Tak for det !!! Vi kender jo hinanden fra "Musik til Natten".

Jeg er træt nu og går til ro. I morgen lægger jeg et youtubelink ind på religion.dk


Sov godt,

Salome [:)]

Fra 10/04-2008 til 01/09-2008 til 16/11-2008 jalmar
´

(Nedenstående som jeg husker det):

... Og nej Salome du var samtaleemne nogle dage før (så vidt jeg husker) - lige før og lige efter mit indlæg Salome og så var den sag lukket - som du selv siger, "Det er en gammel sag" - Så er dette også en gammel sag Salome, som var en udstikker af nogle udfald mod X-JV'ere, sveland og undertegnede m.fl. - Hvor blandt andet en omtale af og en sammenligning med, hvad der var sket på "religion dk." re.: nicket Salome kom frem -

Hele miseren drejede sig om bl.a. denne Gestapolignende svada:

***************************************Citat fra jes heoms utalelse til Salome i religion. dk ...

Jeg kan derfor ikke andet end opfatte dig som endnu en af disse bedragere, der på nettet giver sig ud for at være et Jehovas vidne i et naivt (og håbløst) forsøg på at demoralisere de Jehovas Vidner, der evt. måtte læse med. Det er set mange gange før: Midt i en debat på nettet blander en påstået "broder" eller "søster" sig og udtrykker stor forståelse for de frafaldne - og nærmest ingen forståelse for eller enighed med Jehovas Vidner .... ikke før andre JV-debattører efterlyser det, idet der helt naturligt opstår mistanke til vedkommende

http://onlinedebat.religion.dk/showthreaded.php?Cat=0&Number=30796&page=&vc=1
***************************************************************************************** Citat slut!

Det pågældende "nick" = jes heom" men lad os for nemheds skyld kalde det "XYZQ" har enten i udgaven "X el. Y el. Z. el. Q", nedgjort næsten enhver der ikke havde samme rabiate holdning til underdanighed og bogstavelig Tro til JW/WTS-Troen og JW/WTS-guden jehova, som ham selv -

Salome Jeg synes det havde været mere opportunt, om du havde påvist fejl i indlægget - Fremfor bare at være ked af at du blev omtalt, fordi det VAR en ulykkelig sag - OG ja det var en ulykkelig sag - Men ikke som du måske mener - MEN ...

... Især fordi det mere end beviste hvad JW/WTS-læren også er.

Men som sagt var det jo ikke første gang at denne "XYZQ" legede "Gestapo" på vegne af JW/WTS, og prøvede at "eliminere" enhver der ikke fulgte og følger JW/WTS-læren til punkt og prikke, bogstavelig ord for ord som selveste "XYZQ".


Det eneste du risikerer nu er, at sagen bliver en SAG igen!


Med venlig hilsen

jalmar

Salome svarer HM Salome
Jeg har svært ved at forstå dit indlæg, Jalmar. Jeg prøver alligevel.

Jeg har ik skrevet, at jeg var ked af, at denne sag kom frem. Jeg har skrevet, at det var en ulykkelig sag, og det mener jeg stadig. Især fordi den person, du kalder XYZQ nok heller ik hade det så godt sådan i det hele taget.

En anden grund er, at jeg i bakspejlet heller ik selv synes, at min handlemåde var helt korrekt. Jeg skrev et indlæg, der ku opfattes som en personlig støtte til en debattør, der normalt udtaler sig negativt over for JV, men det var ik min hensigt. Jeg var for hurtig og for unuanceret. Det har jeg fortrudt, selvom jeg stadig mener, at XYZQs generelle facon var udtryk for dårlig stil.

Du skriver, at han legede Gestapo. Ja, LEGEDE.... Men lad være med at tro at han har noen beføjelser. Det hade Gestapo. Han skrev til mig, at han håbede, at jeg ville blive udelukket for frafald, og det reagerede jeg på, fordi stemningen var kørt op i en spids. Da jeg var faldet ned, talte jeg med min egen menighed om episoden. Der er ingen sag i det, og kommer det heller aldrig. En storm i et glad vand.

Jeg mener selv, at jeg har opført mig illoyalt, men ingen er uden fejl.

Mvh
Salome

Jeg mener ikke du opførte dig illoyalt ... jalmar
´[s]


... snarere tværtimod, søgte DU Salome at styrke JV's omdømme i forhold til den denne lidt ubehagelige person der var snak om, umiddelbart tror jeg at der var flere både JV'ere og ikke JV'ere der følte at du prøvede at dysse nicket jes heom ned -
Desværre fik dette den modsatte virkning -

... "Men lad være med at tro at han har noen beføjelser" -

Det siges ellers at han slås godt nok, uanset midler, for at få det, til din orientering!
Men det kan du få bedre uddybet hvis du ville, gennem nicket "wizcarlo" -
Men jeg ved godt det ikke ligger indenfor din interessessfære!

Til din orientering findes der flere JV'ere, der har et ønske om en
reel debat end af typen "jes heom", der tvinger debatten ud i ekstremerne!


Med venlig hilsen

jalmar

En ulykkelig sag sebl
Nu har jeg læst tråden, og det lyder somom du har fået talt ud med menigheden, og har et vist kendskab til den person der "var efter dig". Så, hvorfor mener du det var en ulykkelig sag - det lyder da somom en masse mennesker er blevet klogere på sig selv og hinanden, hvilket jeg synes lyder som en lykkelig sag.

Du nævner at du oprindeligt havde formuleret dig for unuanceret. Tja, det gør vi jo alle engang imellem, men det er vel ikke noget problem, når man sådan ender med at blive klogere. Hvis du nu ikke havde udtalt dig unuanceret, havde du sikkert stadig gået rundt og følt dig forurettet, og ikke haft den indsigt du nu har. Så jeg synes det lyder somom I havde en fremragende debat.

Det eneste jeg kunne ønske mig var, at du også fik et lidt mere nuanceret syn på kritik af JV - det er ganske normalt, at vokse gennem fejltagelser og gensidige beskyldninger. I stdet for at se det som ulykkelige sager kunne du måske overveje, om ikke det er en af de måder vi mennesker vokser på?

Ulykkelig sag HM Salome
Ja, en ulykkelig sag, men ik for mig. Heller ik for Jehovas Vidner, men måske for en enkelt debattør.


Again skriver:"Det eneste jeg kunne ønske mig var, at du også fik et lidt mere nuanceret syn på kritik af JV - det er ganske normalt, at vokse gennem fejltagelser og gensidige beskyldninger. I stdet for at se det som ulykkelige sager kunne du måske overveje, om ikke det er en af de måder vi mennesker vokser på? "

Det er ik klart, hvad du mener her?


Mvh
Salome