samvær

samvær Anonym
hjælp
jeg ha en dreng på 3 år, faderen har aldrig haft samvær med drengen, men det sidste år har min eks truet mig med statsforvaltningen. søgt samvær, aflyse mødet igen, det gjorde han 2 gange, hver gang vi nærmede os mødet skrev han til mig, du bliver nakket i amtet.
derefter ansøgte om et nyt møde, men vi kom i statsforvaltningen i august 2008. der blev fastsat samvær, 2 time pr uge, vi ha aldrig boet sammen, da samvær et skulle starte blev han væk, de første 3 gange skulle være med en veninde af mig, da drengen ikke kender sin far. nu har jeg skrevet et meget langt brev til statsforvaltningen ansøger at få samvær et ophævet, men så søger han vel bare igen, hjælp ?

Din eks... anonym
Som jeg ser det, er drengens far kun ude på at få dig ned med nakken. Han kører på dig psykisk.

Han er ikke intereseret i jeres dreng, det viser han tydelig.

Det er godt du har skrevet til statsforvaltningen, sørg endelig for at have dokumentation på alt.

Ved jeres dreng at din eks er hans far, han han nogensinde mødt/set ham?

Når din eks opfører sig sådan og hvis du ikke kan få ophævet samværet, vi jeg råde dig til at få overvåget samværet. Ikke af din veninde eller en fra familien, men måske en fra statsforveltningen eller kommunen. En der er helt neutral overfor jer begge.

Jeg har aldrig prøvet det og det er kun et råd. Ved ikke om du kan bruge det.

Skriv til statamtet Anonym
og forklar hvordan han opfører sig.

Forklar at du forstår vigtigheden af, at din søn har sin far i hans liv, men at det indtil nu kun har medført skuffelser pga. hans manglende fremmøde.

Han han overhovedet nogen sinde skrevet et brev til din søn? Et julekort? Sendt ham fødselsdags-/julegave? Hvis han oprigtigt ønsker kontakt med med drengen, så havde han kontaktet jer konstant.

Skriv til statsamtet at du er meget i tvivl om hans motiver, og at du er mere og mere overbevist om, at han udelukkende søger dette samvær for at genere dig.

Hvordan har han skrevet til dig, at du bliver nakket i statsamtet? Gem alle beskeder fra ham, sig til statsamtet at du føler dig truet af ham, og om nødvendigt, gå også til politiet og indgiv en anmeldels om trusler.

Ja, han kan søge igen, men jo flere gange han søger uden at dukke op, jo mindre vil statsamtet give ham.

Bed om et møde..... Løvemor
med din sagsbehandler på Statsforvaltningen.

Forklar situationen. De ved udemærket godt hvad faderen er for en type.

Godt du skriver det er vejen frem. Hvis jeg må give dig et godt råd, så se om du kan flytte til en ny bolig. Din adresse skal naturligvis være beskyttet. Det gør du på kommunen og husk at forny den hvert år.

Nyt telefonnummer, som naturligvis er både hemmeligt og udeladt.

Forhåbentlig har du fuld forældremyndighed?

Skriv alt ned, hele forløbet, så er du godt rustet til et møde i forvaltningen.

Held og knus til jer begge

Løvemor

Konverter sms til email... Tyllepigen
Mange mobiler kan modtage mail og sms, få en til at hjælpe dig med at omsætte de sms han sender til mails, så kan de bruges i statsamtet - min anbefaling er at få idioten til at sende dig nogle flere trusler, så har du det du skal bruge.

Mænd er sgu primitive ind imellem - ikke generelt, men for fanden altså [:)]

Ikke primitive..... Løvemor
i denne kategori, er de der kan kaldes psykopater eller mænd med udprægede psykopatiske træk.

Løvemor

svar Anonym
ja du har desvære ret. min eks og jeg gik fra hinanden inden jeg viste at jeg har gravid. jeg kontaktede manden og fortælte ham min glædelige nyhed, min datter var 14 år og jeg havde årøvet i mange år at blive gravid men uden held.min eks og jeg havde kun kendt hinanden i nogle måneder. abort og sabotage var det eneste han kunne tale om. manden va altså 46 år. den har endt med at han ikke ønsker at se dengen. men så pludselig ville han se drengen som hedder lasse.nu er den nu i stataforvaltningen og jeg ha søgt om at få ophævet det samvær da manden ikke kommer, min veninde er jo vidne på det da hun skulle ovevære samvær de første gange til lasse læte sin far at kende.