Sandheden om mælk

Sandheden om mælk Anonym
http://www.alun.dk/sund-Maelk-Sundt-Eller-Skadeligt.asp

Hvordan nogen overhovedet kan få sig selv til at hælde industrimælk på sig selv og deres børn er mig komplet ufatteligt.

Se så lige den her dulkis
http://www.alun.dk/nyhed-Aspartame.asp

- og det fylder folk sig med, for at undgå sukker!!! Jeg tager mig til hovedet, når jeg oplever gravide, der jo alle er totalt røgfanatiske, mens de sidder og bæller den ene cola-light efter den anden i sig, for de ikke vil være tykke af sodavand og et glas rødvin er en dødsynd, har nogen bildt dem ind - year right.

- Folks ideer om sundt/usundt, skadeligt/farligt er fuldstændig til rotterne.

- Jeg bruger mælkeprodukter (dem der smager godt) men har dårlig samvittighed pga fedtprocent (yndlingsosten) og hvad det ellers går ved min indmad - man er vel donor.

Øl er sundt, Humle-Tossen
meget øl er meget sundt

http://www.freefiles.dk/modules/documentation/index.php?op=printpage&artid=210

månen er lavet af ost! hr hansen
du henviser til en helse-tosse side og regner med vi skal tage den artikel alvorligt?

Det er jo helt op til dig selv Anonym
"Helse-tossen" er nu en internationalt anerkendt specialist på området.

Du er da også velkommen til at efterprøve hans påstande. Søg på nettet efter de informationer som han har fundet og lagt frem. Måske tror du mere på det når det er andre sider du læser det på.

Jeg får migræne Anonym
af kunstige sødestoffer. Sådan en halv liter cola light - så sidder den lige på stedet.

Nu drikker jeg heldigvis ikke ret meget cola, faktisk langt under den af sunhedsstyrelsen anbefalde max mængde på en halv liter om ugen. Og når det så endelig sker, så foretrækker jeg da også en traditinel cola - ikke noget med light, zero, maxx eller hvad de nu kalder de der giftprodukter.

Ja det er jo så... Hulefjolset
ham Aluns mening. Han kan jo ikke vide det bedre end os andre. Mine meninger og gæt, kan være ligeså gode som hans. Han har jo ikke lavet noget forsøg der viser, at mælk er skadeligt. Det eneste han retter sig efter, er hvad man mener hulemændene gjorde. Hvis hulemændene åd jord, og gik og slog sig selv i hovedet hele dagen, så er han den første til at gøre det samme. Mht. aspartam, giver jeg ham ret. Der er lavet forsøg der viser det er skadeligt. Men det er jo kun op til en selv at vurdere, hvad man tror på, og ikke tror på. Jeg har det i hvert fald fint med mælk, har ingen allergier, er sjældent syg og alt det der. Jeg kan jo ikke droppe mælk, fordi visse andre personer ikke kan tåle det, når jeg godt selv kan. Man kan jo blive allergisk overfor alt. Han spiser kød, hvorfor stopper han ikke med det? Der er mange der mener kød er dårligt, og der findes også mennesker, som ikke kan tåle visse grøntsager, så det må han også hellere ophøre med. Hvis man skal lytte til alt det, alle mener man ikke kan tåle, så er det mest sikre man kan leve af, vand og salatblade. Det har jeg ikke lyst til, og jeg stoler på at jeg godt selv kan mærke hvad jeg har det godt med at spise, og hvad jeg ikke har det godt med.