sangen: Bertel Haarder

sangen: Bertel Haarder Skuffede-Studerende
Mel: Mester jakop

: Bertel haarder
Bertel Haarder

: Sover Du
Sover Du

: Kan du se vi strejker
Kan du se vi strejker

: vi blir' ved og strejke,
til vi ser der sker noget!

Slut!
-------------------------------------------------

vi blir' ved og strejke til vi ser der sker noget!
Så måske det er på tide og vågne op!
fejemøget ud fra gemmestederne under de tykke gulvtæpper inde på 'din' store højborg! Husk på: Vi er fremtiden, måske blir fremtiden uden en store kvote af elever,uden bertel og uden hans parti...We won't forget, We Will Remember, so keep your promise and don't diffent af bummer!!

Brokke Brokke Anonym
Det er hvad sådan nogle skide studerende kan finde ud af. Men det er I sandelig også gode til.
Pros du dig hellere lykkelig over, at du bor i et land, hvor undervisning er gratis.
Få så fingeren ud og se at få din uddannelse gjort færdig, så du kan komme ud og være nyttig i stedet for at ligge andre skatteborgere til last.
Føj !

jeg vidste ikke dovenlasen
at der var noget mel, der hed mester jakup

Skvatrøve Annonym
Vi gider ikke høre mere af jeres venstredrejede ævl.

Dooh Dooh
.. Men det er der, og der er omtrent lisså meget hold i dét som der er i de løfter man får fra ministrene! Øv siger jeg bare

ta nu ikke fejl ta nu ikke fejl
Jeg er skam udenmærket klar over hvor godt vi har det, men man den nuværende reg. kan ikke leve højt på noget nogle andre har sat i scene og slet ikke hvis de ikke gør noget for at velligeholde det, hvis man vil have et fungerende velfærdssamfund, må man/de yde noget for det! det bliver ikke ved at gå så godt, hvis vi bliver ringere stillet, hver gang pengene skal fordeles..

selfølgelig er der grunde til strejke, regeringen kan ikke først komme og sige "jeres reform kommer ikke til at mangle noget, det skal ikke være en sparereform" hvorefter man finder ud af at der bliver skåret 350. det er jo absurd og urealistiske forhold de studerende bliver udsat for. tallene for elever i hver klasse stiger konstant, nærmest i takt med at regeringen vil have flere til at studere, men hva hjælper det hvis ikke de vil spendere nogle penge på de unge?
det er klart at man som studerende bliver frustreret over deres, rent ud sagt ; dårlige opførelse! vi unge strejker fordi vi efterhånden, desværre, har måtte indse at det er en af de eneste måder at blive hørt,på! at vi har lærene på vores side har gjortdet hele lidt mere alvorligt, hele holdningen omkring det at strejke virker mere seriøs, imodsætning til andre gange hvor det bare har været "forlænget weekend" agtig holdning til strejken, man sys lissom at det virker mere alvorligt når ens egen lære er med på strejken! det åbner ens øjene over for 'virkeligheden',så og sige...