SAS-ansatte er snot forkælede

SAS-ansatte er snot forkælede Carsten Bro
Det er utroligt, at SAS ikke træder i karakter, og fyrer hele personalestaben, og genansætter stillingerne med kvalificeret østeuropæisk arbejdskraft.

Næppe er en strejke afblæst, før piloterne kæfter op, og en ny strejke står for døren.

Som forretningsmand tør jeg ikke flyve med SAS, da man aldrig ved hvornår og om de overhovedet gider flyve.

Problemer er forkælelse.
For de ansatte vil ikke indse, at deres løn er langt over gennemsnittet, i forhold til andre luftfartsselskaber.

Direktøren for General Motors sagde engang fra sin talerstol til sin pøbel-medarbejderstab.

"Jeg kan tilbyde 14.000 job til 11 dollar i timen.
Men i kan også få 12 dollar i timen, og nul stillinger".

Hvad mener i om de forkælede SAS ansatte?

Det var da en god ide ... HOST... Anonym
Husk lige at når der råbt hvilken nødudgang du skal ud af på polsk at det jo var godt at de der "forkælede" blev fyret..

Ha en dejlig flyve tur

MVH

M. Hansen

SAS ansatte anonym
Nu er der jo forskel om man ser problemet med cheføjne eller arbejderøjne, MEN nej de er ikke snotforkælede, hvergang de laver en ny aftale overholdes den ikke af SAS, men efterfølgende bliver man tilbudt nye forringelser, det er ikke fair, det er ikke kun den ene part der skal leve det skal begge parter, men ikke for enhver pris, for mig at se er det SAS der har levet over evne og så skal det gå ud over de anansatte, nej til SAS det er en om`mer.

SAS passagererne er snot forkælede rodvad
De vil gerne have top sikkerhed, hvorfor ikke chartre nogle russiske fly?

SAS' ledelse må tage ansvar for underskud Anonym
Med de kæmpe besparelser SAS behøver, er det en forsvindende lille del, som de SAS-ansatte i luften kan bidrage med. SAS må lære at tage ansvar, efter så mange år med underskud, hvor Lufthansa og British Airways for længst er positivt på vingerne igen, kan det i SAS ikke være de ansatte, men ledelsen som har fejlet, og eventuelt må overveje at gå af. SÅ jo, det flyvende personale er alle pengene værd! SAS har bedre sikkerhed, bedre service når ting går galt, veluddannet personale, alting koster. Og i øvrigt, hvis du, som påbegyndte denne diskussion er forretningsmand, så er SAS den eneste gode løsning, eller vil du flyve med Sterling med få destinationer og frekvenser??
Velkommen til SAS, velkommen til stil, velkommen til kvalitet!

Kære "anonym" Carsten Bro
Ja, anonym kan vi vel alle være. Kujoner flest.

Hvis du mener at SAS giver mere sikkerhed, må du forklarer, hvorfor et fjols fra SAS, Rasmussen-et-eller-andet smadrede et fly, fordi han ikke havde afiset sit fly før take-off

Hvad med dig? Også anonym
Vend den om.
Hvad hvis det var det firma du arbejdede i. Ville du gerne have "forringelser", lavere løn mm.

Også selv om dit firma´s lønninger lå over gennemsnittet i forhold til det, det nu har med at gøre.....som du selv nævner med SAS og andre luftfartsselskaber.

sas desser!! kender
Skal vi ikke lige gøre een ting klart.
Det er i k k e alle sas-ansatte der er snot forkælet. I taler jo kun om desserne.... Det er altså ikke de eneste i virksomheden.
SAS ansatte (minus piloter og desser) har faktisk været fastfrosset i lønstigning i næsten to år og har ikke strejket een gang og nej de får ikke en stor lønningspose hver måned. Lad vær med at omtale det som om at det i udtaler jer om er alle sas ansatte.

SAS og stil? Den rejsende
Hvorhenne?

SAS og service? Hvor?

Der var engang - og det er efterhånden mange år siden, hvor jeg foretrak at flyve med SAS. På den tidspunkt gjaldt alle de rosende ord - men det er en saga blot.

På flyvningerne indenfor Europa ser man kabine personale, som kun er en rollator fra plejehjemspladsen.
De er usoignerede, deres uniformer sidder ad H.... til og de fleste har store lighedstegn med fordums hippier, der blot har skiftet tøj.

Det eneste du har ret i er, at SAS er et af de flyselskaber der har den bedste vedligeholdelse af fly - herom ingen tvivl.