satanisme

satanisme cocochanel
jeg kunne godt tænke mig at vide noget mere om satanismen.

så har lige lidt spørgsmål...
satanister tror ikke på satan,vel?
hedder det kun satanisme for at støde de kristne?

tror de på at der er en mening med alt?

har de en gud?
mener de alle er lige? men skal sætte sig selv først?
ateisme og satanisme ligger tæt på hinanden??
nogen gode sider om dette emne?

kun seriøse svar tak, men de er tilgengæld også hjerteligt velkommen...på forhånd tak

svali taler til didg: alt om 666-satannisme
her.

http://www.mindcontrolforums.com/svali_speaks.htm

Kort om satanisme MestR26
En mere oplagt side ville nok være www.sataniskforum.dk..

Da dette debatsystem er lidt dårligt lavet og jeg ikke kan se dine spørgsmål mens jeg svarer vil jeg bare skrive lidt generelt om satanismen og forsøge at svare det af dine spørgsmål jeg kan huske..

Satanisme er en form for ateistisk humanisme, men også mere end dette, da satanisten har nogle værdier, som en ateist ikke nødvendigvis har..

Som satanisk (jeg taler her om den moderne, ateistiske form for satanisme.. De få der gennem historien har kaldt sig satanister, men var djævledyrkere er en anden historie)tror man ikke på nogen guder, åndelige væsner eller lignende og tror derfor heller ikke på satan som et eksisterende væsen. En satanist opfatter satan som et symbol for det kødelige og for "dyret", da man som satanist opfatter mennesket som et dyr på lige fod med hunde, elefanter osv. (dog mere udviklet rent intellektuelt).
Satanister er modstandere af kristendom, islam og andre religioner, da man som satanist mener, at disse religioner blot underminerer ens naturlige væsen (seksuelle lyster, følelser som had, osv., da disse ting ER en del af menneskets natur). En satanist mener, at man skal være bevidst om sine følelser og ikke forsøge at undertrykke dem selvom de er "moralsk forkerte".

Satanisme er en ikke-dualistisk livsfilosofi, hvilket vil sige, at man ikke tror på det gode eller det onde.. En satanist må selv afgøre hvad der er "godt" og "ondt" for HAM, og lader ikke nogle andre instanser bestemme dette.

Ang. dit spørgsmål om navnet på denne filosofi, så er der gode grunde til at kalde det satanisme, da satan repræsenterer (symbolsk set) modstanden til de "spirituelle tågedømme" som religiøse mennesker har, ens kødelige lyster, som man ikke kan se bort fra mv..

Der følger en længere forklaring til dette, men du kan læse videre på sataniskforum.dk