Satspuljen skal bruges til behandling

Satspuljen skal bruges til behandling Lavard
af psykisk syge.

Andre sygdomme betales over finansloven.

Satspuljen er betalt af kontanthjælpsmodtagere, pensionister, førtidspensionister.

Disse overførselsmodtagere får mindre beløb år for år fordi, de ikke får den fulde dyrtidsregulering, der skal kompensere for prisstigninger på mad , huslejer o.a.

VKO ønsker ikke at ændre denne satspuljeordning og det er mærkværdigt, at Dansk Folkeparti , der siger, at de er pensionisternes forkæmpere ikke har fået afskaffet denne satspulje , der gør pensionister fattigere år for år , siden 2002. Ialt har pensionister mistet 2000 kr pr. måned siden 2002.

Vi indrager denne Liberal Smart Ass
latterlige fattigfond, og udbetaler pengene til trængende banker. Er der noget til overs får høje indtægter resten i skattelettelser. Ikke dermed sagt at den nedlægges, nej du fattigrøv af en pensionist, bare slip slanterne år efter år.

At fodre hunden med Anonym
sin egen hale?

Lad os se til næste valg om folk stadig lader sig narre af valgflosklerne fra VKO?

Der er sat 250 millioner af per år i fire år Hmm...
Der skal gives behandlingsgaranti som ved de somatiske lidelser.

http://politiken.dk/indland/article582594.ece

Men der er blot varmluft fra bageriet på Christiansborg, da der ikke er psykiatrilæger nok til blot at besætte de nuværende nedskårede antal stillinger. I dag genansættes farlige tvangspensionerede gale psykiatrilæger for blot, at få dække styrken på halv kraft. Risskov har genansat de farlige gale psykiatere som de tvangspensionerede for nogle år siden. Der skal meget til for en psykiater tvangspensioneres, de skal selv havne på gummicellen samt true deres kollegaer på livet før de tvangspensioneres.

Videre er antallet af sengepladser skåret ned, så 250 millioner rækker ikke til noget med substans i, men giver blot et akts stykke der p papiret pynter lidt.