Saudi-Arabien advarer om krig mos Israel

Saudi-Arabien advarer om krig mos Israel Acex
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/07/25/130812.htm

Kan i forestille jer hvad der sker hvis Israel ikke stopper og Saudi-Arabien gør alvor af deres trusler?

Jeg skulle tro at olieprisen mindst tredobbles og USA bliver handlingslammede da det indrigspolitiske pres bliver enorm hvis benzinpriserne i USA også tredobbles.
Europa vil heller ikke vide hvilket side de skulle stå på. Et forkert trin ville nemt kunne føre til en omfattende økonomisk krise, hvilken politiker ville turde tage ansvaret for det?

Det er jo ikke lige.... s.s.blicher
... sådan at Saudi vil erklære krig. De advarer derimod at det KAN komme til krig i Mellemøsten, hvis ikke Israel stopper deres agresive fremfærd.

Og deri kan der jo være noget om. Men mon ikke presset mod israel vil stige, også fra den vestlige verden nu hvor Condoleezza Rice har været på besøg i libanon ?

Jeg tror ikke at USA er i tvivl om sagens alvor, og som jeg ser det sender de pt kraftige fingerpeg i retningen mod Israel.

Jeg tror på dem Assessment2
Man bør lytte, til det de siger.

lytte...??? scaramanga
det holdt man da op med i '68
og det har hverken israel eller resten af den arabiske verden været særlig kendt for det med at høre og acceptere andres meninger..
jævn alt i israel med jorden ingen helligdomme eller noget og del det så liogeligt mellem palæstinensere og israelere så bliver der måske en ende på en 2000 år lang konflikt

det eneste våben socrates
1. de ørkenstater har er olien, intet andet

2. og olien pumpes allerede op af amerikanske og andre vestlige firmaer og mandskaber - ikke een eneste saudier ville nedværdige sig til manuelt arbejde - det har man vantro til.

3. hær har de lidt af, og skulle det komme til stykket stikker de af ved første lejlighed. de er ikke fanatikere, som hizbollah-typerne.

4. skulle det komme så vidt kunne vesten overtage de oliefelter i et snuptag og det ved de døgenigte i Riyadh udmærket - de puster sig op i deres pingvin outfits.

Ikke enig Assessment2
Nationen er mere sammensat end du tror.
De er bare mere interesseret i forretninger end krig. Det, mener jeg da, er et godt udgangspunkt for fred. Det er da mere, end hvad mange af de andre nationer i området kan tilbyde.