Schnur-kærlighed eller besat ??

Schnur-kærlighed eller besat ?? spurto
hmm , jeg havde en kæreste gennem 1,5 år ca . vi holdt op med at snakke sammen for ca 4 mdr siden .. han fandt en anden og var hende utro med mig , 2 gange !! JEG FORTALTE DET TIL HENDE I ARRIGSKAB DA JEG FANDT UD AF AT HAN HAVDE LØGET OVERFOR MIG !! derfor vi ikke snakker sammen mere.. (hov , caps lock ) de er nu stadig sammen , og det fatter man jo ikke , jeg savner ham helt vildt ! vil bare være venner med ham !! ikke andet . men han har hemmeligt nummer og kan ikke komme i kontakt med ham andet end via mail ? men han svarer ikke . jeg burde jo bare indse at han ikke gider mig.. men kan ikke lade ham være . . det er forførdeligt !! miv . . hjælp

Det er der ikke nogen der kan hjælpe dig med dulkis
Han tror nok heller ikke på, du er lavet af vennemateriale.

Dulkis kan hjælpe Sandsigeren
Jeg kan se, at du er martyr. Dulkis har øje for martyrer. Han skal nok få sat din ex på plads. Den knaldperle. For han må jo være araberhader.

Har været i samme situation Rose
Vi slog op efter et års tid. Der var det bare mig der var idioten. Jeg begyndte at se andre fyre i håb om at han ville blive jaloux. Det gjorde han også. Men til sidst fik han nok, og det med at jeg
så nogle andre gjorde, at hans kærlighed helt forsvandt. Da jeg indså at det var ham jeg ville have og slet ikke var klar til noget nyt, begyndte jeg at overdynge ham med beskeder. Han cuttede også mig fuldstændig. Og har ikke talt med ham i halvandet år, vi har haft slået op i to.

Jeg må desværre sige, at der ikke er en måde at få ham tilbage i spillet på hvis han ikke vil. Prøvede alt, at gøre ham jaloux, være kostbar, erklære ham min kærlighed, samt lade som jeg kun ville være venner med han blev kold.

står på pinde for ham China-girl
Ja , man kan ikke tvinge nogen til at holde af en hvis vedkommende ikke vil.
En ting kan man, - gå i kloster f.eks.
Jeg har overvejet det.
Jeg vil ikke mere den kærlighed, den har sat sig uden på tøjet, og gjort mig ustabil og uden normal kontakt til den vante virkelighed.
Jeg er blevet en anden.
Måske lægger man al for meget i det, og sætter ham op på en piedestal hvor han slet ikke hører hjemme. Jeg tror det, og forsøger at fortælle mig selv at der ikke er nogen grund til at sørge over ham.
Jeg synes også det du beskriver er en der lader til at være ret følelseskold.
I har vel elsket hinanden engang ...ikke??
Er du sikker på, at han nogensinde har gengældt dine følelser? Eller har han bare spillet forelsket.
Han fortjener vist ikke al din kærlighed.

Jeg er ikke så sikker på at min kærlighed er andet og mere end hvad jeg har lagt i den i min egen fantasi. Dvs. at jeg har udført dobbelt arbejde med at vedligeholde et indbildt kærlighedsforhold.
Tænk engang, hvor dette mønster virker velbekendt.
Jeg bliver vidst aldrig klogere. Er der noget at sige til, at man blir´ lidt træt engang imellem. -At arbejde for to osv.
Se hellere se at komme over ham!
Måske er der også et håb for mig ude i fremtiden om, at finde frem til det sted hvor græsset stadig er grønt, og man ikke behøver at gå til af sjælesorg over at have mistet sin kærlighed.

ja jeg er ikke i tvivl om Rose
at han elskede mig det år vi var kærester. Det jeg gjorde var at sende en mail, som han ikke besvarede. Derefter kom jeg til at sende et par kærlige fulde sms'er, men han besvarede ikke noget
1år efter vi havde slået op sendte jeg ham et venne brev lidt i stil med hvad du gjorde. Men hørte stadig ikke et ord. Også regner jeg altså ikke med, der er yderligere noget at gøre. Nu er der gået to år siden vi slog op og har ingenting hørt.
Så medmindre han gør noget meget snart er spillet velv tabt. Men lige nogle udredende spørgsmål. Hvor længe er det siden i slog op? Og hvor længe har han været sammen med hende den anden? Hun er da lidt dum. Ville da aldrig finde mig i hvis min kæreste havde været sammen med sin ex.

Er det dig Rose
som har skrevet indlægget? Hvor meget har du kontaktet din ex i løbet af de sidste fire mdr?