Scientology

Scientology Den interesserede
Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad Scientology går ud på? Det er vist noget med en sciencefictionforfatter, der har indstiftet denne bevægelse, der kalder sig en kirke, selv om jeg ikke mener, at de tror på Gud.

Er det rigtigt, at Scientologer ikke må få medicin, hvis de bliver syge, og at de under ingen omstændigheder må få smertestillende medicin eller skrige uder fødsler (læste om Katie Holmes fødsel af Suri i et sladderblad[;)])?

På forhånd tak

Bare.. Zimbabwe
hold dig fra dem..

Du skal gå rundt og tro på at Xenu redder verden, når verden vil blive angrebet af nogen former for underlige væsener.

Suri er ikke et barn, men en "kvinde".. hmmhmm..

Tom crusie er blevet skør.. ved du ik det?

Det er hvertfald ikke et normalt sekt det der..

der er jo flere beviser på at det skøre sekt skal boykottes.

Bare gå i youtube.com

skrive; Tom cruise goes crazy..

bare hva du kan finde..

Xenu kommer og redder os snart..

Vil du ikke nok passe på Mistede min veninde
Min veninde synes det lød ret spændende og endte tilsidst med at blive medlem. Vi var meget tætte på hinanden, næsten som søstre. Jeg synes ikke hun skulle ind i det og hendes familie var også meget imod det. En dag inviterede hun mig med jeg og jeg sagde ja tak, fordi jeg ville vide hvad hun var gået ind til. Jeg kom med ind i deres lille biograf og så nogle syge syge film. Bagefter fik jeg nogle ting at vide om Scientologer, jeg var målløs over at folk kan hoppe på de historier de kommer med. Ja naive folk kan nemt blive hjernevasket, forfærdeligt. Nå men bagefter skulle jeg holde en rund aflang ting i hånden imens de skulle måle på en maskine om jeg reagerede når de niv mig i armen, ved ikke hvad maskinen hedder og fandt ikke ud af hvad de skulle måle for. Manden nev mig forsigtigt i armen, men maskinen reagerede ikke, så kom chokket ellers. Han tog hårdt fat om min hud på armen, lige under albuen og så snorede han ellers bare min hud rundt og det gjorde forfærdelig ondt å jeg fløj op af stolen. 3 uger efter havde jeg stadig resterne fra mit blå/lilla mærke. Jeg blev faktisk bange og ville bare ud der fra, men lød som om jeg var interesseret pga det ikke skulle gå ud over min min veninde. Det endte med at jeg mistede alt kontakt til hende et par år og da hendes elskede blev syg holdte de hende tilbage og bildte hende en masse forfærdeligt lort ind. Et af han sidste ønske var at se sin mellemste datter, men det fik han ikke lov til. Kort tid efter døde han pludselig af en hjerneblødning. Hun blev knust da hun hørte det, men hun måtte hun ikke komme til begravelsen og det kom hun ikke. Det var første gang i flere år hun kunne indse at hendes liv var blevet ødelagt og fordi hun havde en familie der kæmpede for at få hende ud af det. Er hun endelig ved at blive min gamle veninde igen, men er er dog forandret en del.

Jeg bliver dårlig af tanken om at folk støtter det efter det her. Det vil altid sidde dybt i mig og du har selvfølgelig din fulde ret til at blive medlem, men se det an og prøv at gennemskue det inden du går ind i noget. Det er så forfærdeligt hvis du ender med at bliver hjernevasket og familien godt kan sige forvel til dig den dag du bliver medlem.

mistede min veninde Husk at passe på
Der skulle stå hendes elskede far som døde, en mand hun elskede meget højt.
Undskyld mine mange stavefejl håber du kan læse det alligevel.

Pa på dem mistede veninde
Hej igen. Der skulle stå hendes elskede far som døde, en mand hun elskede meget højt.
Undskyld mine mange stavefejl håber du kan læse det alligevel.

Hjernevask og tyveri Anonym
Scientology er ren hjernevask af mentalt svage personer, hvorefter de malker dem for alle deres ressourcer: penge, tid og energi. Og samtidig hindrer de dem i at se deres familie og venner.

Ja, du har hørt rigtigt. Scientology tror at medicin ingen effekt har, og at et dagligt tilskud af kalk er det eneste rigtige.

De tror også, at der ikke må støj om en gravid kvinde, samt at hun ikke må skrige under fødslen - det skulle angiveligt ødelægge noget for barnet. Ufatteligt så mange ødelagte men i høj grad velfungerende mennesker der så render rundt på denne jord.

Fordomme er farligt! jytte777
Hvem er det lige her som er hjernevaskede?-stort smil- alle de svar du har fået her, er så fyldt med fordomme og forvrængelser, så de viser at ingen af jer ved hvad scientology er? Jeg vil ikke anbefale scientology for dig-men du skal heller ikke tro på hvad folk som er "udenfor" siger-for de har slet ikke fattet konceptet og den dybere mening med det. Undersøg videre-men brug din fornuft. Når man spørger om andres mening er det nemlig kun en MENING man får, som har meget lidt med VIRKELIGHEDEN at gøre.Det er rigtigt at man undgår al smertestillende medicin, fordi det "forurener og lammer" din krop og kun symptombehandler dig. Din krop er nemlig så fint indrettet at den selv kan producere endorfiner (naturlig morfin) og alle sygdomme kan helbredes ved at man behandler sin krop naturligt-d.v.s hvile-søvn, SUND mad med alle vitaminer og mineraler rigtigt doceret-masser af vand- lavt stressniveau osv. Scientology har ret gode resultater med at "afgifte " folk fysisk og bygge deres selvværd op inde fra-- men igen- brug din egen fornuft- og gør kun det der er GODT for dig- for i alle "bevægelser" findes fanatikere som gerne vil overføre deres "virkelighed" til andre- det ser du alle steder--i politik-i religioner- i bander- i minoritetsgrupper. Så mit råd er--find ud af det ved at studere det-afprøve det- og bruge det ,eller forkaste det, hvis du ikke synes om det--enkelt og alligevel ret kompliseret--stort smil.

Hvem bedømmer hvem? Anonym
Hvorfor tror du Tom Cruise er "skør"-- den logiske tankegang er at du bare ikke forstår hvad han siger og gør-- når du forstår hans "virkelighed" eller alle andres for den sags skyld- indser du at man ikke behøver at være "skør" men at du bare ikke ved hvad andre ved og det er helt ok[;)]

Løgn og latin Mistede veninde
Du må ud på marken hvis du tror at alle kan leve uden medicin, for det kan alle ikke.
Kom ikke og sig jeg ikke ved noget om scientology. Min veninde har jeg fulgt i flere år hvor hun var inde i det, men vi mistede til sidst kontakten. Hun blev uden tvivl hjernevasket og har stadig men af det. Havde hun kunne bestemme over sig selv da hun blev scientolog havde hun været sammen med sin familie og venner som altid. Hun ville aldrig blive væk når hun vidste hendes far var syg og stadig den dag i dag, er hun utrolig ked af hun ikke måtte møde op til hendes fars begravelse. Du har ret i han selv må tage stilling til det jeg kom bare med min erfaring, ikke andet.

Ja-marken er ikke det værste sted at gå hen-he,he Anonym
Jeg har ikke skrevet noget om at alle kan leve uden medicin-kun sunde raske mennesker kan leve uden medicin- jeg skrev at mange kan afgiftes og blive raske igen og få et nyt og sundt liv (hvis de selv vil det)-jeg har heller ikke sagt, at du ikke ved noget om scientology-stort smil- forøvrigt har scientologer ikke patent på at gøre folk raske- de har bare været gode til at opbygge et imperium omkring Rons forældede og up to date metoder til at hjæpe- mod ret god betaling-[:)] At din veninde var så viljesløs at hun ikke vidste hvad der er rigtigt eller forkert for hende- kan hun jo ikke laste andre end sig selv for.Hun har jo selv ønsket at komme "ind". Ingen bliver optaget eller holdt "fanget" mod deres vilje i scientology i Danmark-og nok heller ikke i andre lande.At de hjælper mange er en realitet-og at nogen falder fra undervejs eller føler sig "udnyttet" er vel også ret naturligt- Se bare på det etablerede sygevæsen og inden for psykiatrien-der sker virkelig store skader HVER dag-og mange overlever ikke lægernes pilleeksperimenter og fejloperationer-- men det er der mange som synes er ok??- Jeg spørger bare-- Hvem skal bedømme hvem, der er "tosset"-- Jeg undlader at dømme nogen-- men jeg er også så heldig at jeg har lært at gøre min krop rask på naturlig vis.[l]

Uhyggeligt.. MalteFnalte
Tænk sig at skulle føde og så må man ikke en gang få smertestillende eller skrige, hvis det gør meget ondt. Gad vide om det også forholder sig sådan, hvis man skal have kejsersnit[:O].

Eller levertransplantation..........

MalteFnalte

Hold dig langt fra det ! tgack
Undertegnede har gennem en menneskealder haft $cientology tæt inde på livet, og har megn både første- og anden hånds viden om det.

Og for at gøre en lang historie kort:

Hold dig langt fra det!

Skulle du alligevel ønske at vide mere, så prøv at følge linksene fra min profil-side, eller skriv til mig på tgack@sol.dk

Med venlig hilsen

TGAck

Forresten... TGAckILP
...skulle du få lyst til at se, hvordan man bliver efter at have været med i $cientology i 35 år, så prøv at læse det her :

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=206;posting=1370031

Med venlig hilsen

TGAck

PS.: Det er forresten mig der skriver som "Johnsen"

Din venindes historie... tgack
...har den nogensinde været femme i pressen?

Jeg synes den lyder som noget der kunne have godt af at blive bragt op i medierne!

Med venlig hilsen

TGAck

Kender mange nougat-coco
Jeg kender mange scientologer, og de er bestemt ikke hverken skøre eller onde eller noget. Det er fakrisk nogle af de sødeste mennesker jeg kender. De prøver hverken at hjernevaske eller noget som helst, og det de primært tror på, er fred. Jeg synes ikke man skal have fordomme mod folk man ikke kender. Jeg siger ikke der ikke er nogle af dem, den er gal med, men det er altså ikke dem alle sammen. De fleste af mine lærere var scintologer - og jeg har aldrig haft bedre lærere. De var så fantastiske.

Nej, nej, nej... Anonymous
Det er desværre holdning for mange af dem som blot har mødt Scientologer, og kun har fået deres side af historien, uden selv at undersøge det nærmere. Hvis du bare graver lidt dybere finder du de mest forfærdelige ting.
Det skal hertil siges at jeg mener man har ret til at tro hvad man vil, og jeg har intet imod deres tanker om fred og menneskerettigheder.

Er helt enig... Anonymous
Dette vil nok interessere dig: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=345&posting=1387330

Hvis det skulle friste, er den næste demo den 16. august

Info: http://forums.enturbulation.org/161-europe/copenhagen-denmark-22109/

- Anonymous