Scientology er kidnappet !!

Scientology er kidnappet !! doctorspock
Nogle gange er det ikke så lige til.
Tro det eller ej, de teknikker som Hubbard har lavet er ikke bare det rene lort, jeg har set mange fede ting, børn som er blevet hjulpet med ordblindhed, narkomaner afvænnet, panikangst, depression m.m.

MEN MEN desværre har ledelsen fucket det op i en sådan grad at de fleste jeg møder griner deres røv i laser når de hører om denne idiotiske kirke.

De har simpelthen sat sig på teknikkerne og gør alt hvad de kan for at tjene tykt på dem, og de få exmedlemmer af kirken, som bruger disse teknikker og hjælper folk me dem, endda uden at tage røven på folk, ja de har det ikke lige let med at - om natter er jo alle katte grå.

Hvad kan der gøres ved det, kom med et seriøst bud ?

Har du set nogen Katolikker
kirke..

muslim,kristen,jøde,adventist,protestant,katolik, osv.osv. fungere uden penge...


vi lever i smafundet som bruger penge...derfor skal alle betale ,og have penge.

fungerer godt......
http://danish.dianetics.org/

spøjst.. demothios
Af en eller anden grund havde jeg forestillet mig, at der eksisterede interne fraktioner i Scientology.

Hvordan forholder det "officielle" Scientology sig til folk som dig?

Ikke godt doctorspock
Scientology "Kirken" har mistet størstedelen af deres medlemmer, gennem årene. de har aldrig været flere end 1000 her i dk. Problemet er at de drivere rovdrift på enhver som har den mindste mulighed for at optage et lån, truer dem med exskommunikation etc. hvis de ikke makker ret eller det der er værre. Jo der er fraktioner derude, og de bliver større og større - heldigvis.

Ang Penge doctorspock
Jo da, penge skal det til, men med måde og uden dirty trics, som "du kommer i helvede hvis du ikke betaler" eller, "vi tager dit netværk og vennekreds fra dig" hvis du ikke holder din kæft og gør som du bliver bedt om. Det er den fælde Travolta sidder I nu, han vil gerne ud, men tør ikke, der står for meget på spil. Måske er katolikkerne lidt i samme boldgade ?

Scientology reformation...? demothios
:D

Du må ud at finde en scientology kirke du kan plastre dine teser op på..;)

Om scientology stadigvæk vil give mening efter en decentralisering og større selvstændighed, ved du dog sikkert bedre end mig.

jødedom demothios
bortset fra opretholdelse af synagogen, er der ikke just megen økonomi i jødedommen. Det er ren og skær tradition. Ift. katolicismen, er der jo overhovedet ikke samme grad af centralisering i hhv. jødedom, protestantisme eller islam.

De har det ikke så nemt mere. Spock
Men sådan er det når man slår tænkeren fra og bliver fanatisk. Der er er opstået fraktioner hvor penge ikke er det vigtigeste og hvor man må sige hvad man mener i hele EU og de vokser støt, så er da da færre der falder i kirkens rottefælder he he. Men selvom jeg har læst næsten al den man kan på nettet om Hubbard, Kirken, etc etc. og er meget - så holder Hubbards grundlæggende teorier, de er ret fede og brugbare. Ok man skal lige se igennem finger med visse lidt for skøre ting og Hubbard selv blev vist "lidt" speciel især på sine gamle dage, men det er han jo ikke ene om, berømthed og geni har sin pris. Problemet er mest at Kirken har gjort sig selv så meget til grin og selv tror de er over selv den ariske race.

gå til hurtigt
psyk. afd. 13