Scor.dk

Scor.dk Mascha34
Kender du den?

Jeg har det sidste år været gratis medlem, men har fået lov at låne min søsters password med dertil hørende adgang til 'det hele' ;-)

Du godeste! Jeg er ellers ikke specielt sippet... Men undrer mig over, hvad der får folk til at vise deres kønsorganer... og dyrke sex... for åben skærm via webcam?

Hvad er din mening om Scor.dk? Er det ok at 'udstille' sig på den måde?

Lidt det samme emne Anonym
Her: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=20;conference=243;posting=611559

spørg svendsen
alicia, hun ved alt om sådan noget, hun prøver dog at give det indtryk af at det er en slags undersøgelse.
Istedet for at indrømme hun godt vil ha noget på den dumme. Det er da det de sider er til for.
sv

Tja finn45
Folk kan da gøre hvad de vil og når de nu gør det et sted hvor man skal gøre noget for at komme ind tilmed være med medlem for at se de saftige ting så for min skyld gerne og går du ind og kikker på det og føler dig lidt forarget så skynd dig og gå igen men du er vel lidt nysgerrig ik ?

Hvad syns du selv Fræseren
Du holder dig ikke selv for go til scor.dk, du må vel selv få et eller andet ud af det, da det ikke er en sangforening, er du også bare en af slagsen.
tak for nu. Lad være med at forarges, du kan bare lade vær med at se på, du er lidt af en narrehat

hold dig væk Anonym
Men det kan du jo heller ikke, du ka jo li den lir hold bare op med din forlorne forargelse

Ingen grimme tillægsord fra mig om dig anonym Q
....En kommentar til de ovenstående indlæg skulle lige være det, at man er nød sætte sig ind i tingene for at kunne danne sig en mening om dem !!
Iøvrrigt er det menneskeligt at nyde foragelse :-) der er jo også dem som finder nydelse i at chokere. ;-)

Personligt har jeg ikke haft profil på scor.dk men kender nogen der har og som viste mig, hvad scor.dk var ( i forhold til f.eks soulmate ect.)

Min mening er, at en mand på en sådan portal ikke har en chance hos mig, da jeg finder folk som udstiller sig/deres kønsorganer til offentlig bespottelse og latterliggørelse på denne måde er følelsesmæssigt afsporet/afstumpet. - Så jeg holder mig pænt væk. !! det jo et valg, man kan træffe!!