Scor.dk er ikke end of the live

Scor.dk er ikke end of the live techo49
Fordi man har en kærste der har en profil på scor,
betyder det ikke han er utro.Bare understimuleret.
Eller måske bruger nogen disse sex chat sider til
at udvikle erfaring.Så luk øjenene,og hold fast på
den du elsker,et sidespring er ikke verdens undergang.

Og så lever vi osse i 2006 hvor det er mode,at dyrke unisex,mange fyrer har ikke levet deres sexdrømme ud.Nogen vil godt prøve flere forskellige partnere,ovenikøbet af samme køn selv om man er hetro,sådan er det bare.

Jeg husker fra mine unge dage,at en af mine gode venner var i byen,han var i byen en lørdag aften.
Og havde 300 kr med,da han vågnede næste morgen hjemme hos sig selv,ku han ikke forstå,han havde ondt i røven og 1500 kr i sin jakkelomme,hvad mon der var sket?.

Idag er han godt gift dejlig kone og fire børn,næ livet er ikke kedeligt.
Hvor mange fyre går ikke i seng med andre fyre og ditto kvinder med kvinder?.Jeg tror ikke det er så få.Det giver erfaring,og måske et bedre sexliv med den man elsker.

Det er selvfølgelig en holdning dulkis
Men med risiko for at vinde førstepladsen som ugens "sippe" så vi jeg lige nævne at jeg absolut ikke deler den. Fra den her side af bordet ser verden sådan ud:

En mand der har en profil på scor.dk for at "blive stimuleret" er bare ikke et kæresteemne for mig. - Det har mindre med sex og utroskab at gøre, end det at den side bare er for plat.

Hvad der er "mode i 2006" finder jeg fuldstændig uinteressant. Derimod er det - for mig -interessant at være tro mod mig selv - og det er jeg ikke, hvis jeg "kaster mig i grams" *SS"

Din gode ven er efter min opfattelse kommet temmelg uheldigt afsted - og apropos mode i 2006, hvordan havde du så tænkt, hvis det var en af dine pigevenner, der var vågnet op med 1500 på natbordet? Jeg opfatter din tolerence for lige frisk nok.

...næ livet er ikke kedeligt. Men tilfældig sex er og hvis man ikke engang kan huske, hvad man har foretaget sig, har jeg svært ved at se erfaringsværdien i oplevelserne.

For mig ville sådan en episode være en erfaring i at man KAN overleve - selv dén fornedrelse.

Dine eksempler på erfaring har jeg også svært ved at indse skulle bruges til et bedre sex-liv. MIN erfaring er derimod, at gang nr. 100 med "den du elsker" er en helt anden verden end første gang.

Men det kunne da være spændende nok, hvis du ville uddybe, hvad det præcist er, mange partnere kan virke befordrende for - jeg siger jo ikke din opfattelse ikke duer, blot at den ikke duer for mig.

www.scor.dk mandaabenraa
Webcam , hvor det hele er lidt frie forhold.Det er nemt at få kontakt med hinanden , der er mange chatter.
Man kan sende et brev her og nu , til nogen man vil i kontakt med.
Der er IRL. i København og Ålborg.

Jeg tror bare på , at der er for meget ikke IRL , men kun noget bag computeren , og det er ikke sundt for mange mennesker.

Mange mennesker søger efter noget IRL. , men der sker ikke så meget.

Et par kan godt lave noget spændende , en fordel er nok , at det bliver noget de laver sammen med andre mennesker. Det frie forhold kan give mange problemer.

De var gift og var til noget IRL. , det nye var meget bedre - de er ikke gift længere.

Godt svar miss-mee
Det kan jeg kun tilslutte mig - snerpet eller ej *ss*

Hvor mange seksuelle partnere, der skal til for at det er berigende for ens sexliv...hmmm, ÈN er for lidt og 50 er FOR mange, i mine øjne:-)) ...mee

kunne ikke være mere enig anonym kvinde
Det ville heller ikke være et "kæreste-emne" for mig, hvis min kæreste havde profiler her og der.. faktisk ligegyldigt hvor.

Anonym som er først i 30èrne og mener ikke det er at have en sippet holdning ikke at bolle til højre og venstre, men at "være tro" mod sit hjerte.

anonym kvinde