Score til juelfrokosten - men hvordan?

Score til juelfrokosten - men hvordan? Santa
Hej alle

Så er julefrokostsæsonen i fuld gang og dette er selvfølgelig også tilfældet for mig.

Der er en pige fra mit studie som jeg gerne vil score og måske også noget mere seriøst med på sigt. Jeg tror hun for nogle mdr har haft et lille crush på mig men fik aldrig tjekket det efter da jeg var i det afsluttende med en anden pige og jeg ved ikke om hun nu stadig måske er interreseret.
Det er udelukket at fortælle hende at jeg er lidt interresseret i hende og jeg er lidt urutineret i det med at score piger til fester.

Hvordan skal jeg gribe det an? er der nogle gode fremgangsmåder at score en pige til en julefrokost og ting jeg skal være opmærksom på?

Og nu er jeg jo nok ikke den eneste der gerne vil score til den julefrokost på lørdag så hvordan kommer jeg det i forkøbet. kan jeg kridte banen op over for hende i ugens løb?

Naturligt scoretrick Donna
vis interesse. Drik mindre - dans mere.

Det udvidede scoretrick: Djon
Drik mere, dans mere (ofte er dette en naturlig udvikling, men ikke for alle). Også med hendes veninder, og gerne så tæt og kluntet som muligt.

hvorfor er det udelukket? hmmm....
ja - undskyld jeg spørger, men hvorfor er det udelukket at fortælle hende at du er interesseret i hende? Det er ikke mange piger der synes det er fedt at score fyre til fester. Hvis hun er på dit studie så snak med hende - spørg til hende - på den måde viser du også at du er interesseret.

Fordi Santa
..det er en stensikker opskrift på fiasko, idet de fleste piger ikke bryder sig om at fyren er FOR interreseret. desuden har jeg dårlige erfaringer med det og har ikke hørt om nogen der er lykkedes for.
Hvordan skal jeg sige til hende for at vise at jeg er interreseret uden at vise det for meget eller direkte?

det du kan gøre.... hmmm....
Hvis I snakker sammen i forvejen, så begynd at spørg noget mere til hende... f.eks. hvad hun laver i fritiden. Bare vis interesse - sig hej... evt. sæt dig ved siden af hende i timerne osv.
Du kunne evt. spørge hende ved lejlighed om hun vil med i biografen en dag. Hvis hun siger ja - så kan du godt regne med hun er interesseret.

ps: hmmm....
Hvis du prøver at score hende til en julefrokost - så behold dine score replikker for dig selv. Det er det værste du kan komme med. Jeg taler af erfaring... Jeg var på et tidspunkt i en bar sammen med en veninde og der kom 3 fyre over. 1 af dem begyndte at stille mig spørgsmål - men jeg sagde nej til at han måtte købe mig en drink, for så hang jeg på ham resten af aftenen... så kom en anden af hans venner hen til mig, og det han startede med at spørge mig om var:
Nå - hvor langt nåede min ven så med dig??
Jeg tænkte bare: ja tak min ven - fis du hjem i seng.
Anyways - bare vær dig selv og begynd at snakke noget mere med hende - hvis du ikke i forvejen gør det. Spørg hende om forskellige ting. På den måde kan hun også fornemme hvis du er interesseret i hende - ved at du viser interesse... hvis du slet ikke snakker med hende, så kan det være hun tror at du overhovedet ikke er interesseret.

hvornår er julefrokosten? anonym
Ja - hvornår er julefrokosten?

lørdag Santa
lørdag

Useriøst at score til julefrokost... emmab
Ja det ville jeg altså synes, hvis en fyr gik og ventede på at der blev en julefrokost så han kunne score mig.......
Ægte interesse tror jeg ikke man kan få for meget af. Held og lykke :-)

Der er jeg enig hmmm...
Synes også det virker useriøst at du går og venter på at der kommer en julefrokost. Hun er på dit studie - så som jeg har sagt før... vis interesse for hende - det kan du gøre ved at begynde at snakke med hende og spørge hende om forskellige ting. Bare smalltalk - så ved hun da at du viser interesse. Jeg synes hvert fald du skal gøre noget inden julefrokosten, for at finde ud af om hun stadigvæk er interesseret... ellers kan det være du ender med at dumme dig i en brandert - og hvor fedt er det? Desuden kan man aldrig vide bagefter, at hvis nu I er sammen til julefrokosten - så kan det være hun går og tænker: okay, mente han noget med det eller var det bare en engangsting? Håber det giver mening.

Hva så - var der held i julefrokosten??? hmm...
Fortæl gerne :)