scorer man på scor?

scorer man på scor? Aladin
Ja, det lyder nu meget godt, at man kan finde en sex partner på scor.

Men ærlig talt er det ikke ret opreklameret?

Som mand, har jeg opgivet. Tror at ud af mere end 150 personlige henvendelser er det lykkedes at komme i kontakt med 10 være på en date og kun få en fantasi udlevet.

Jeg tror kvinder bedre kan lide opmærksomheden end reel sex !?

til aladin Mystique
vil man have noget fra én så må man give.
spørg heller dig selv hvad du har at tilbyde en kvinde, en ting er sikker, kvinder tænder ikke på drengerøve og desuden så en kvinde med respekt for sig selv vil nok holde sig fra den slags sider, bare min mening

Måske fordi... Anonym
Måske er det fordi du ikke er særlig spændene... Kender mange som er tilfredse med scor - og måske er det ikke HEL kvinderacen der er noget galt med, men DIG - har du tænkt over det???

Scor er som i det virkelige liv ... bare med ord anonym mand
Hej Aladin

Jo - selvfølgelig scores der på Scor, nøjagtigt som ude i "det virkelige liv". Den store forskel er nok, at på Scor og andre chatsteder er det dine ord og tanker, der gør udslaget, mens det "i det virkelige liv" meget ofte handler langt mere om udseende.
Jeg fandt selv min superdejlige kæreste - og nu samlever på Scor, men inden hende fandt jeg da også en del sex-partnere derinde, så svaret er altså et klart ja - der scores faktisk på Scor.

Mvh
Anonym mand