Scorested

Scorested mig123
Nogen der kender nogle "sikre" single og scoresteder i KBH? Og hvad med Damhuskroen? nogen der har været der før? og hvordan er det der?

Sådan udfra princippet Scorekaj
det er godt nok lidt ulækkert, men det er fandeme nemt?

nemt mig123
Har du prøvet det da? Siden du ved at det er nemt?

Bag ved Istedgade. anonym.
Skelbækgade har ry for at sælge sex der.Hvad med en god gammel narkoluder som har alle slags sygdomme,fint nok med det,for så kan du ikke komme bagefter og sige du ikke har fået noget af hende.

Typisk Katja >Pier
anonymt svar fra mand. du ved det hele, har selv prøvet det ikke. bare betal og du får hende ind bag i bilen ikke. du husked gummidutten ikke. Så du ikke slæber noget videre til lillemor eller hun er smutte, så kæresten måske. NU spurgte han jo om sikre singlesteder og ikke din form for gadesjov. stupido. Dit svar viser du har prøvet det selv. Han kan vel godt få lidt lørdags sjov uden det behøver være klamt.

Katja<Pier

yep...dammern er ok! dansemusen
synes ik rigtig du har fået svar fra nogle af de andre her (!) så jeg vil da lige give et ord med på vejen.
Går rimelig tit i byen og helst dansesteder med god musik. Damhuskroen har jeg været på et par gange - med en veninde og flere gange med min badmintonklub - og må sige at der nok er sjovest hvis man er i en gruppe på mere end 2 :-)
Ellers er der jo flere dansesteder i københavn du kan prøve. Det kommer lidt an på hvilken musik du hører, om du er ligeglad med hvilken alder der danser omkring dig osv. osv. Jazzhouse og Woodstock er ok steder at danse/god musik...Men skriv igen hvis du vil vide mere.

Der er også... Mr. Mick
Du kan også prøve Boltensgård, og området lige der ved, der plejer at være ok at gå i byen;o)