ASE

ASE ase
overvejer at skifte til fagforeningen ASE, da jeg er megatræt af at de dyre fagforeninger aldrig kan/vil hjælpe en når det brænder på!

ved godt der ik er nogen hjælp at hente hos ASE, men hvad synes i der er medlem ellers om ASE ?

den bedste Asemand
har været medlem i flere år kan varmt anbefales..

Fino Jaf
Jeg er medlem af a-kassen, og har ikke haft nogle problemer med dem, har godt nok heller aldrig haft brug for hjælp:-)

ase er en arbejdsløshedskasse Varanen
sgu ikke nogen fagforening. Det de andre ikke har villet hjælpe dig med KAN de her ikke - det er en arbejdsløshedskasse for selvstændige erhvervsdrivende, men de er stadig underlagt det politisk vedtagne loft på understøttelse, hvorfor de fleste selvstændige ikke kan bruge dem til en skid, hvorfor de mangeler medlemmer, hvorfor de nu henvender sig til folk der ikke kender "deres plads" på arbejdsmarkedet.

God behandling hos ASE Jesper Hansen
Har været hos ASE i over et år og har fået super god service. Altid klart svar og ingen problemer.. [:)]

ASE Anonym
Ase kan [u]ikke[/u] anbefales, blev ledig for 4 måneder siden og har endnu ikke fået dagpenge. når man sender de papirer ind de skal bruge får man et nyt brev med nogle nye papirer de skal bruge, og prøver man at forklare dem noget i telefonen siger de bare at man sende dem et brev der forklare det man lige har fortalt dem. [:(]

ASE missfalster
Kan slet ikke anbefales, hvis du blir ledig er det bare sur røv, hvis du har en pbs der driller så får du ingen regning fra dem så du kan betale før efter ½ år, hvor de så lige skal have dig til at optjene igen.
Kontakt med dem.... nej de er ikke til at få fat på og når du endelig får fat på dem lyder de som om du vækkede dem fra en god søvn.

Kan heller ikke anbefale krifa, dog er de lidt bedre end ASE, da de faktisk er til at få fat på og hjalp med at finde ekstra timer da jeg blev ledig. Så længe der ikke er problemer der skal løses af dem så er krifa sådan set ok, så er du klog nok er den fin, men hvis du gerne vil have breve og møder forløber uden problemer, så hænger du på de store.

Kan dog på INGEN måde anbefale HK, de er mere elendige en både ASE og krifa.

ASE Ulla
Det er da det værste gang vrøvl jeg til dags dato har hørt.Jeg blev ledig i feb og de har været flinke og meget behjælpsom.Jeg kan kun varm anbefale dem.Man kan melde sig ind i jobtrykhed,så er der hjælp at hente.
Jeg har eks problemer med min tidligere arbejdsgiver med min g-dage og feriepenge.De hjælper mig selvom jeg ikke har været medlem af jobtryghed længe nok.
Man kan altid få fat på dem oh aldrig vente mere end 2 minutter.
HK er de værste de hjælper ikke Deres medlemmer