Selvmord for åben skærm

Selvmord for åben skærm Flittig sol-bruger
Trist[:*(]

En teenager fra Florida begik selvmord foran sit webkamera i et åbent forum, til hånlige og nedladende bemærkninger fra flere af de andre brugere. Ligefrem med opfordringer til at gennemføre handlingen.
Artiklen: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1088475.ece

"Gud hvor forfærdeligt!" tænker jeg imens jeg sidder med min morgenkaffe en tidlig lørdag morgen, og skimter netavisen. De er jo simpelthen for galt at ingen griber ind.

Min næste tanke er så "Kunne det ske her?". Som flittig bruger af sol.dk´s debatside, er jeg ikke helt ubekendt med den hårde tone der af og til føres af visse brugere på hjemmesiden.

Mange af brugerne der er kommet med de hånlige bemærkninger til den depressive teenager, har med stor sandsynlighed ikke taget hans råb om hjælp seriøst, og har måske troet at det blot er en knægt der har savnet lidt opmærksomhed. Desværre i dette tilfælde, forholdt det sig ikke sådan.

Ville du gribe ind med en hjælpende hånd hvis, en tilsyneladende depressiv internetbruger, skrev sådan på [s]-debatside, evt. kontaktede politiet inden det nåede så vidt?
Har administratorene ikke også et vist ansvar for at hindre at lignende kan ske?

ja det er trist slim
men alle de indvoldveret kommer til at betale prisen , selv om de ikke kan ser det nu , det er jeg sikker på , man kan bare ikke være en svin over for en andet menske så han mister livsløsten uden det komme til at koste vh slim

Verden er sindsyg anonym
Og du behøver ikke tage til United Bluf for at finde den slags idioter.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=1071123

Og der var også heppekor på ham i sommers[:(]