Semi utro..

Semi utro.. Anonym
Jeg og min kæreste gennem godt et år gik fra hinanden her for godt 2 uger siden. Jeg har haft det meget svært med bruddet selvom det var mig der ville gøre det forbi. I fredags snakkede jeg så med ham og fik fortalt jeg gerne ville gi det en chance til, men han sagde han var i tvivl, men
selvfølgelig stadig holdt meget af mig. Et par dage i forvejen havde jeg aftalt med en ven at han skulle komme på visit om søndagen. Så om søndagen kom min ven som aftalt på besøg og vi ente med ja.. Ca. en halvtime senere ringede min x grædene til mig og sagde han elskede mig og godt troede vi ku få det til at fungere igen. Men i dag blev jeg nød til at fortælle ham hvad der var sket om søndagen da jeg virkelig skammer mig over det. At jeg først kan ringe til ham og sige at jeg elsker ham og vil ha ham tilbage og så få dage efter gå i seng med en anden fyr.Er jeg bare en kæmpe lort og hvad skal jeg stille op med det hele jeg tror aldrig i mit liv jeg har såret nogen så dybt som jeg gjorde her, det kan vel ikke gøres godt igen jeg kan jo ikke tage tilbage hvad der er gjord..

Det kunne enhver Anonym
mand såmænd også have gjort!
I var jo reelt ikke kærester på det tidspunkt, så på den måde kan man vel ikke kalde det utroskab.
Men jeg synes måske at du lige skal om det virkelig ER ham du vil have eller om det i virkeligheden bare er en form for bekræftelse du søger? Er der noget at bygge videre på eller vil I ikke bare hurtigt falde tilbage i gamle vaner, hvis I forsøger igen? OG hvis han er den jaloux type, kan det jo godt være at netop din lille weekendaffære vil blive ved med at hænge i kulissen?

Du er da for forvirret og overfladisk Anonym
Hvis kvinde virkelig mener det seriøst, holder de sig fra andre mænd. Det er min erfaring.

der er flere meninger om samme sag Anonym
Jeg ved godt jeg gjorde uret og at jeg på ingen måde for ham tilbage igen nu.. Men forhelvede jeg vidste sku ikke han ville ringe jeg troede det var det.. Og ville bare videre, selvfølgelig var det ikke planlagt det der skete, men det skete og så kan jeg jo sige nok så mange gange at jeg elsker ham men det vil aldrig blive anderledes. Og jeg var stadig ked af det bagefter også før han ringede. Og jeg har det som en pose lort nu..