Send mig et postkort!

Send mig et postkort! anonym
Er postkort en forældet udtryksform? Eller er det en hilsen med varme og kærlighed?

Sender du postkort når du er ude at rejse?

Nej anonym
Jeg duer ikke til at sende postkort. Jeg føler at det er en pestilens som jeg har hængende over hovedet. Det er som om at familien forventer jeg skal sende dem et kort. Og så er det jo ikke fordi jeg har tænkt på dem at jeg sender det, men snarere fordi de dikterer det.

nix lazarus child
det er samme indholdsløse fraser man skriver.

Postkort Gummi-Tarzan
Hejsa!

Sidder her i heden og sveder. Sommeren er over lille dk, og de kolde drinks findes frem. Mange har el. er på udenlandsrejse, og det er skønt,- der er ikke noget bedre end at komme ud at opleve verdenen- at rejse er at leve, som H.C Andersen udtrykte det.

Når man er afsides fra den normale hverdag, føler man at nu har man ferie, det gør jeg i hvertfald, og så er der da ikke noget bedre end at sætte sig på balkonen, stranden, café´en etc. og tænke på dem man holder af. Tanken udtrykkes med at postkort. Så selvfølgelig skal postkortet ikke afskaffes!!

Der er da heller ikke noget bedre end at modtage et postkort fra en god ven, som man bare venter på skal komme hjem. Længslen efter at snakke og gå i byen sammen, i det hele taget nyde vennen og det man har til fælles. Postkortet er jo ikke en ting til at berette om de helt store historier, de er for små! Her kommer det ind, - postkortet er en sød lille ting man sender til dem man holder af. Det er en sød tanke. Måske af kærlighed? Jeg tror det langt fra er af pligt, men en sød lille ferie bemærkning - jeg er også til stede, og jeg ved du også er!

Rigtig god sommer!!

Postkort ? Postmand
Ja selvfølgelig sender jeg(og helt sikkert de fleste) postkort til venner og bekendte,både når man er på ferie og ikke er på ferie,- det er da en festlig og personlig måde at "hilse på" i modsætning til "bare en mail".

selvfølgelig Anonym
sender jeg da postkort.
Det er så skønt at få postkort fra familie og venner i en tid, hvor man ikke ser dem så meget pga ferier.
Jeg elsker at få rigtig post - og hvor tit er det lige man får skrevet et gammeldags brev? Så er postkort en suveræn løsning, der ikke tager ret lang tid, og giver utrolig stor glæde.

Postkort er dejlige galemathias
De re personlige og udtryk for at man tænker på een. Sender altid.

Nej ikke mere..desværre... anonymme ulla
De er afgået ved døden,er i den alder hvor alt forsvinder,men kan så besøge dem på kirkegårde...Mærkeligt!...sådan er livet jo...ikke?
Glad sommerhilsen til JER

Jeg sender ofte postkort dulkis
- gerne lidt morsomme eller meget rædselsfulde og ikke kun, når jeg er på ferie.

Jeg bliver selv så glad, når posten endelig kommmer med noget, der er håndskrevet.

Også derfor har jeg et par veninder, som jeg udveksler julebreve med. Sådan en opsummering af året der gik og tankerne deromkring.

****POSTKORT?*** ****POSTKORT?****
HEJ ALLESAMMEN!
SOM UNG GUIDE BLEV VI ENIGE OM AT SENDE HINANDEN POSTKORT FRA HVILKEN SOM HELST JORDDEL VI GUIDEDE PÅ!OGSÅ TIL LÆREREN! DET HAR VI HOLDT SIDEN! DET
ER MEGET HYGGELIGT! OG VI GLÆDER OS OFTEST I LANGBORTISTAND AT DER LIGGER ET POSTKORT FRA
SJOVE ANNA FRA GUIDESKOLEN!DESVÆRRE ER DER JO NOGEN SOM ER FALDET FRA! I FAMILIEN HAVDE VI DEN AFTALE ALTID AT SENDE! SÅ TROFAST SIDDER JEG OG SKRIVER ALLEREDE FRA FØRSTE DAG! DET ER DET FØRSTE
JEG SKRIVER! OG OMGÅENDE SENDER DEM!JEG GEMMER STADIGVÆK ET POSTKORT FRA MIN AFDØDE BROR! DET VAR
DET ENESTE HAN NÅEDE AT SENDE FØR HAN DØDE!DE ANDRE
ER GULE GRØNNE I HOVEDET AF MISUNDELSE! DESVÆRRE HAR DE FORSKELLIGE GIFTET SIG MED ET PAR KÆLLINGER SOM IKKE TÅLER DER BLIVER SENDT POSTKORT! DE ER SIMPELTHEN BARE KRÆVENDE OG IKKE
DE RETTE ! MEN SÅDAN ER JO LIVET! SELV OM MAN JO
ALDRIG HAR GJORT NOGET! DE SKAL HAVE HELE OPMÆRKSOMHEDEN KRÆVENDE ONDE MENNESKER SOM HAR EN DÅRLIG INDFLYDELSE PÅ SINE OMGIVELSER, SOM IKKE KAN NEDLADE SIG TIL AT SENDE ET POSTKORT!SOM KUN
TÆNKER PÅ PENGE O.L. VERDEN ER JO IKKE BARE LYSERØD!

De er da ikke nogen som gider kun gamle koner Per Post
Hej moster Valborg
har det godt
hvordan har du det.
Send flere penge og anders and blade og masser af slik,eller keder mig send en bærebare pc

Råb ikke så højt Svendsen
Vi er ikke døve?

ja vel sender jeg postkort Donna Ø
Jeg sender ca et sted mellem 40-50 postkort hver gang jeg rejser....og det er tit! alle elsker at få en hilsen og det gør jeg også selv. Man sidder og tamper løs på pcén hver dag og sender emails rundt - det er lidt tyndt!

for dyrt og langsomt postbudet
elektronisk postkort er billigt og hurtigt.

ja men meget anonym
upersonlige

Postkort. JulieS
Jeg sender postkort både når jeg er udenlands og når jeg er hjemme.Dem jeg sender til, mener det virker lidt mere personligt end mail. Så derfor får mine venner og familie postkort fra mig,hele året. Hilsen JulieS.

postkort melene
jeg synes det er hyggeligt at få postkort fra familie og venner og defor sender jeg da også selv postkort. melene

Tjah kender nogen som Konny
smider dem i papirkurven.Selfølgelig en grim handlig,synd!!
KOnny

Jep Sneglepost
Jeg sender altid postkort med sneglepost når min familie og jeg er ude at rejse...
Kan også finde på hvis vi bare har været en tur i bon bon land at sende en hilsen til hele flokken og hvor hyggelig en dag vi har haft...

Folk bliver så glade for postkortene og vi får givet et budskab om et godt og sjovt sted vi har besøgt ;o)

Så jo lad endelig postkortene leve...

Ja da! Anonym
Jeg sender postkort, og elsker at få postkort. Selvom de ofte omhandler korte beskrivelser af området folk befinder sig i, er det da virkelig et udtryk for at tænke på hinanden.

altid<3 anonym
jeg skriver altid post kort når jeg er på ferier, fordi det er så vidunderligt at modtage et kort fra en god ven eller familie medlem. det gør mig altid så glad, når nogen tænker på mig

Dejligt at modtage et skrevnet kort men langsommeligt Anonym
Ja gerne og det hænder. Men jeg er begyndt at sende dem på e-mail for det er hurtigere og måske ikke så dyrt og det kommer hurtigere frem til rette vedkommende. I sær fra udlandet hvor det ikke er fremme for man selv er hjemme igen.
Men det er dejligt at få et kort der viser stedets dejligheder og intressante ting.
herollen8

Sjældent rimtursen
Jeg gjorde det sidste gang for fem år siden og der tog det meste af en dag at købe kort og frimærker, skrive kortene (skriver man til den ene skal man jo også skrive til den anden) og finde en postkasse. Det sker også yderst sjældent at jeg køber ind for folk derhjemme. Det er kun hvis det er noget der er ligetil at få fat på og/eller hvis det er vigtigt. For eksempel er den der håndcreme som man kan få i den lille butik henne om hjørnet tre gader fra stranden i nabobyen ikke vigtig. :)

En trediedel af mine udlandsrejser er ferier og da der går år mellem mine ferier, så er jeg ret forhippet på at bruge tiden på mig selv og min mand.

På den anden side, så forventer jeg ikke selv at modtage postkort eller gaver når folk har været på ferie.

Altid carmenfreya
Ja det gør jeg.

og til jul, påske fødselsdage, ja alt derkan fejres og har med højtider at gøre.

jeg synes det er vigtigt at holde fast i gamle traditioner, også selvom man sværger til moderne tiders lyksagligheder.

jeg sender bunker af mails hver dag, men der er visse situationer hvor jeg synes de gammeldags postkort skal bruges. de er langt mere personlige, også selvom man nu omdage kan få flotte e-postkort. det er ikke det samme som et rigtigt

Kærlig hilsen
Carmen, der også hvert år sende håndskrevne julekort til både kunder, familie og venner og enkelte bekendte, selv de år det oversteg 150 og jeg havde armen i gips ;o)

Sender kleopatra
altid kort når jeg er ude og rejse.


Nyder selv at modtage når mine nærmeste er afsted.


Sidst jeg var på ferie i auto-camper i Frankrig, fik jeg sendt til alle mine mors søskende. Den ene onkel var noget beæret over det. Årsagen var, vi havde været sammen med dem en weekend før og fik lige lyst til at give dem en hilsen, fra de steder hvor vi var.


Sommerhilsen Kleopatra :-)
(som håber nogen tænker på mig i år og sender kort til mig, for det varmer)

altid jacob.lykke
men kun til et par udvalgte, gider ikke skrive til hver eneste jeg kender, max 5 kort på en ferie (+- alt er relativt). jeg er jo afsted for at opleve noget.

pleje at vælge dem der viser noget fra hvor jeg er, ellers hvis det er til en af drengene, så er der typisk en lækker dame på.
men "by night" kortene holder jeg mig fra, det er simpelthen tarveligt at sende dem, folk må da blive jævnt skuffet...

mh Jacob

...... ....
Det er altid dejligt at få et postkort, specielt fordi meget breve og sådan er gået hen og blevet mail!
Og jeg sender da os selv postkort hver gang jeg er afsted...
Sys det er så hyggeligt at få...

Min ældste søn er på en lang rejse i Asien simon-says
sammen med sin kæreste. De benytter sig af Travellink, hvor man kan oprette en hjemmeside familie, venner og resten af slænget m.v. kan besøge via et password.

De uploader billeder, skriver hvad de oplever, og så kan vi andre skrive diverse kommentarer. Glimrende påhit.

Ellers sender han jævnligt e-mails, og lidt sms'er.

-

Anderledes er det når ferien kun er 7 eller 14 dage, der er det langt mere hyggeligt med et håndskrevet postkort, ~...personligt nok nøgleordet!

*FB* - der takker den som har oprettet dette indlæg til debat.