sengervæder

sengervæder moar
Min søn på 7½ år tisser i sengen om natten, vi er i gang med at prøve minirin, men han tisser fortsat meget.Vi kører på anden måned hvor han er oppe på 4 smeltetarbletter inden sengetid. Jeg synes det er mange piller at fylde ham med og ønsker at høre om nogle har gode erfaringer med fortsat brug eller om de såkaldte ringelagner kan anbefales. Jeg har hørt at de kan resultere i at stresse barnet, fremfor at opnå et vellykket resultat. Nogle gode råd?

Fandt en god side på google Bimmer ILP
http://www.apoteket.dk/servlet/apoteket/leksikon?id=523

næsespray jetpost
får i ikke minirin som næsespray

Tag det roligt Anonym
Jeg tissede også i sengen om natten intil jeg var 14 år og min storebror intil han var 16 år, dengang sagde lægen at det var det man kaldte løs blære og det var noget man skulle vokse sig fra.

Min mor prøvede alt, intet at drikke før sengetid og hun stod op om natten og tog os ud for at tisse, men lige meget hjalp det, om morgen havde vi tisset i sengen.

Men rolig han vokser sig fra det, det er selføgelig en ulempe, da han ikke kan komme på tur med skolen hvor han skal overnatte, så min ven se lyst på det

Se tiden an' jens261
Der er ikke andet at gøre.
Jeg var 18 år gammel, før jeg var tørlagt om natten. så der er ingen tvivl om at han vokser sig fra det, men det er ret træls, så længe det står på.
Jeg har ladet mig fortælle at det skulle skyldes en oplevelse man har været ude for, der udløser dette nattetisseri, men om det passer det aner jeg ikke noget om.

Me too sjatpisser
Hej
Jeg tissede også i sengen indtil jeg var en 14-15 stykker. Det blev undersøgt på hosp. og de mente at min blære var/er lille og at jeg ville vokse fra det. De fik ret - jeg er vokset fra det og det med blærens størrelse skal nok også passe idet jeg ofte står op og tisser om natten. Dengang anbefalede de mine forældre at træne mig i at holde mig så lang tid jeg kunne for at styrke lukkemusklen og udvide blæren lidt. Det hjalp faktisk noget ...........

Så altså - får mine knægte det samme problem vil jeg vente og se tiden an og det skal godt nok være grelt før jeg vil overveje medicinering.

held og lykke
Martin

P.S. sjatpisser
.... hmm ............ jeg husker tydeligt at jeg følte mig ret "forkert" på trods af mine forældres skånsomhed. Tror I skal tænke over hvor meget problem det bliver gjort til. Børn fanger jo hurtigt usagte vibartioner ...........

;-)
Martin

tis og skam eller. også en moar..
Det lyder som om at i har prøvet medicin og ringe apparart i så lang tid så jeg ville sige at din søn ikke er parart til at stoppe endnu.

Min søn var 8 år da vi prøvede ringe apparatet og minirin første gang. Det gik som med dig.
Jeg ventede så i års tid. Nu med det der lagn og ikke de der elektroder der skal i underbukserne.
Og til at starte med laveste dosis minirin. Nætterne gik ,men ikke godt nok. Han tissede ca hver 2 dag, med 1 pille så op på 2 piller i 14 dage og så kørte det bare. Jeg "glemte" så at give ham pillerne en dag for 3 uger siden og han lå tør. Han har ligge tør siden og hver dag/morgen er en fry for ham.
Hvis du mangler hjælp er www.tørdokken.dk et godt sted at få hjælp.
Men min søn er nu 10 år og jeg er ret sikker på at han er "tørlagt" men dermed er det ikke sikkert din søn er det når han er 8 år. Jeg var selv 12 år før det skete men det skete. Håber for dit barns skyld at det lykkedes