Seriøse SVAR! på undertekst problem..

Seriøse SVAR! på undertekst problem.. AssAb
Hej Alle [s].. har læst i dette forum, har google´t og kan bare ikke finde en DANSK guide på hvordan man sætter undertekster på sine film??????????????? Der findes dog en GOD guide HER (på engelsk) :

http://club.cdfreaks.com/f62/how-add-subtitles-dvd-croatian-english-tutorial-135193/

- Dette er dog ikke helt hva jeg søger, for brænder dem ikke. jeg skal bar afspille dem, med tekster på! Har prøvet og hente en .Srt fil og dét skulle virke, hvis den ligger i mappe med film-filen og har samme navn som, Srt filen?! eller?! [:/] - det har jeg så aldrig forstået.. [:(]

DER MÅ være én eller anden derude, som kender eller selv har lyst til at skrive en guide til lidt hjælp her, for begynder og p***** mig af snart[:D]

her er der lidt falk99
du tager din flim som i dette tilfælle hedder Wall.E.2008.R5.avi

så tager du din srt fil og denne skal for det første passe til den udgave du har gør den det omdøber du bare til Wall.E.2008.R5.srt

jeg går udfra du har vubsub på din pc hvis det er på den du vil se den eller at din DVD kan tage avi film

Mvh Falk

Seriøst svar på undertekstproblem Anonym
Hvis du, og det bør du, bruger VLC Media Player, så går du ind under "Opsætning > Preferences > Video > Undertekster/OSD" - check, om der er flueben i "find undertekstnings filer automatisk" og "On screen display". Hvis der er, så skulle det være nok at omdøbe .srt-filen, så navnet (selvfølgelig eksklusiv filendelsen) er identisk med navnet på din filmfil. Og husk, at .srt-filen skal være placeret i samme mappe som filmfilen.

Hvis det stadig ikke virker, så gå igen ind under "Opsætning > Preferences > Video > Undertekster/OSD" og find din .srt-fil med "Gennemse". Marker filen, klik på "Åbn", klik på "Gem" og genstart programmet.
Det er lidt en upraktisk måde at gøre det på, da du skal ind og deaktivere, hver gang du åbner en anden filmfil - men det virker.

Held og lykke med det.

og mit svar var ikke ok????? falk99
og mit svar var ikke ok?????

Jeg klager ikke Anonym
Det kommer vel an på, hvilken medieafspiller trådstarteren bruger. Hvis han/hun bruger VLC, så kan han/hun omdøbe herfra og til juleaften, det kommer ikke til at gøre nogen forskel, hvis "On screen display" og "find undertekstnings filer automatisk" ikke er aktiveret. ;) Og så har jeg selv haft store problemer med den forrige version af VLC, når det kører under Vista - uanset hvor gerne jeg ville, så kom underteksterne ikke på automatisk. Derfor gav jeg også instruktion i, hvordan man klarer det manuelt.

Begge svar er super :oD AssAb
ENDELIG!!!!! Bruger nemlig VLC player, så det var nice med en "guide" på det program jeg bruger, mange TAK :)