Seriøst dilemma!

Seriøst dilemma! Anonym
Dilemma af den anden verden…

Jeg er helt rundt på gulvet, ang. den her fyr som jeg har mødt. Vil han noget seriøst eller vil han bare noget løst og uforpligtende?!

Her for små 4-5 mdr. siden mødte jeg en fyr til at fest, og vi har så skrevet sammen stort set hver dag herefter. Vi er blevet forholdsvis tætte, hvis man kan sige det må den måde. Vi har her de sidste 1½-2 mdr. kaldt hinanden for søde/dejlige/skønne osv.
Han er en elendig sms-skriver, og skriver for det meste ”hehe” tilbage, men altid med en smily i de svar han sender. Det er til at få damp af, jeg vil gerne lære ham at kende. Men han har simpelthen så travlt (siger han), og han har virkelig et ego på størrelse med Fyn. Og er ikke interesseret i at date en, som ikke kan sætte sig ud over sit eget ego og indse at der skal 2 til tango. Han har om barn leget i den gyldne sandkasse – og det afspejler også hans livsstil – biler, både og huse. Men trods alt de materiale goder, virker han som en fyr med fødderne på jorden.
Han har sagt at han aldrig har haft et seriøst forhold, fordi pigerne er skredet efter et par mdr. Og da jeg heller aldrig har haft et seriøst forhold, har jeg ikke lyst til at blive brugt som dørmåtte.

Jeg meldte ud allerede fra starten af vores bekendtskab, at han ikke kom i bukserne på mig. Og at jeg ikke var klar til et forhold, på det tidspunkt. Og det gjorde jeg fordi jeg ikke mener at sex, hører til udenfor et forhold (i mit tilfælde) og det accepterede han. Og han sagde at sex ikke betyder noget, men samtidig kan han godt have sex med andre?!

Men har så fundet ud af at han har haft et seksuelt forhold til én for 4 mdr. tid siden. Det slog mig jo fuldstændig ud, men i teorien er det jo lovligt… Men det genere mig ud over alle grænser, gider ikke være 3 hjul!

Han har sagt til mig at det ville genere ham, hvis jeg gik ud og scorede. Og sagde så at jeg har det på samme måde. Men han går så i byen hver weekend, men er usikker på om han går i byen for at drikke sig i hegnet eller for at score.

Vi går nu på samme gymnasium, og vi har stadig ikke set hinanden rigtigt. Har fået et lift af ham, men under det lift pustede han sig bare vildt og voldsomt op. Han generede en pige og prøvede at få mig til at få fat i en piges nr. som hans bedste ven syntes er pisselækker…?!
Og da jeg sidst have ham på 2-mands-hånd virkede han mere interesseret i et Tjek blad
Har spurgt om han ikke vil se mig, også siger han jo da. Men føles fandme ikke sådanne! Han har bare så travlt at han ikke har tid til at se mig, men tid er noget man tager sig.

Men jeg er virkelig i tvivl om han faktisk vil noget seriøst med mig, fordi han er virkelig svær at få i tale. Når jeg rammer et følsomt emne, så klapper han i som en østers. Fik ham så i tale for et par uger siden, og der sagde han at det er meget personligt at tale om for ham. Men hvad fanden tror han det er for mig?!
Så lægger han op til at han skal have et kys, og det kører jeg med på. Men så da jeg gjorde det lidt mere håndgribeligt for ham (at vi skulle ses til an fest på gymnasiet), trækker ham voldsomt i land. Lige pludselig syntes han ikke bare vi skal kysse?! Han sagde at han ikke ville kysse mig midt i det hele, men da vi sidder i hans bil have vi lige det der sekund hvor vi skulle til at kysse. Det blev så ikke til noget kys, fordi der ikke var nogen af os som turde tage initiativ, og bagefter sagde han at han gerne ville have haft kysset mig.
Han havde så inviteret mig med hjem efter festen, men hvis jeg tage tak ville det bare gøre en kaotisk situation mere kaotisk – så takkede pænt nej tak. Bag efter sagde han at det var sagt i spøg, men det er jeg ikke sikker på. Mine veninder siger at jeg skal passe på ikke at lukke helt ned for ham, men jeg vil ikke lægge op til noget, som jeg ikke vil kunne gennemføre.
Han sender mig miksede signaler, det ene øjeblik kan han ikke undvære mig og det næste går der 4 dage mellem vi snakker sammen (efter jeg har taget initiativ). Han tager initiativ, det er pisse irriterende selvom at jeg har sagt han må tage sig sammen. Og for noget tid siden sagde han at han var faldt for mig, men tør næsten ikke tro på det. Syntes han har 2 sider, den på sms som er sød og kærlig også den side om pudser sit ego af hver gang vi ses. Er han bare usikker på sig selv, er han bange for at mist ansigt over for hans venner eller hvad?

Så snart jeg kommer ind og begynder at blive lidt irriteret på ham, siger han at jeg skal tage det roligt. Men problemet er bare at jeg syntes det her er gået i stå… Men ved ikke om han er parat til et forhold, og jeg har ikke lyst til at skulle samle mit hjerte op fra asfalten.

Desværre er jeg gået hen og faldet for ham, og ved godt jeg skal stille ham det ultimatum at han enten bestemmer sig ellers mister han mig. Men tør bare ikke, fordi jeg jo er glad for ham..
Og har ikke lyst til at følge med mere, hvis han hellere vil have en ny pige hver weekend.

Jeg går normalt aldrig i byen, fordi jeg gider simpelthen ikke alle de fulde mennesker. Men har tænkt mig at gøre det fredag, og tage ham med sådanne at jeg kan se ham lidt mere an. Men lige nu ved jeg godt at jeg vil ende med et knust hjerte
Og kan også godt mærke at det går ud over min skoldegang, og det er det sidste det må genere!

--

Jeg var så til den der fest, og tog videre i byen. Jeg havde snakket med ham om at ses, men ikke lavet noget konkret aftale. Så han ”brændte” mig af, og da jeg skrev til ham for at hører om han var i byen, sagde han ja. Men så da jeg tog der hen hvor han var, var han pludselig kørt?! – Han skulle videre?!

Vi havde så en virkelig heftig flirt her den ene dag, det er virkelig sjældent at vi skiver sammen næsten en hel dag også ed så meget flirt. Og troede virkelig at han havde taget sig sammen, men så den næste dag hører jeg intet fra ham?!

Jeg har gjort det klart for ham, at han mister mig hen af vejen hvis han ikke bestemmer sig hvad han vil. Og da jeg sagde til ham at jeg var gået hen og faldet for ham, sagde han at han ikke viste hvad han skulle sige til mig.
I kan illustrere ham, som en edderkop. Han spinder et spind, også når spindet er lige ved at knække, spinder han et nyt. Han siger jeg betyder meget for ham, men så forstår jeg ikke hvorfor han er så i tvivl om hvad han vil. Hvis han kan li mig, så ville jeg da gøre noget ud af det – i stedet for at blive ved med at kontakte tøser.

Spurgte så om jeg var god nok til at have sex med (har ikke haft sex med ham!), men ikke til mere? – Også svarede han at han ikke siger vi skal have sex. Er det fordi han ikke vil mere end venner, eller er det fordi at han ikke vil fucke det her op, ved at one night stand?

Er han ikke klar på at gøre det forbi med mig, fordi han ikke ved hvad han vil?
Eller er han bare et spild af tid?

Og nu er jeg gået hen og faldet seriøst for ham, og har brug for at vide hvad han vil!

Jeg giver mere end jeg får! – Hjælp mig, hvad vil han?!

Glemte at sige... Anonym
Da han spurgte om han måtte tage mig på røven, så spurgte jeg hvorfor han så ikke vil kysse mig. Også siger han at han ikke bryder sig om at gøre sådanne noget offentligt...?
Også bliver jeg forvirret, fordi jeg er ikke interesseret i at han er flov over mig. Eller at han kun vil kæreste, når vi er alene. Det kunne godt lyde som om at han er ude efter lidt løst sex. Og det har jeg gjort klart over for ham, at det får han ikke!

Hip som hap anja..
Tror at han godt kan lide dig og gerne vil have sex hvis det er muligt...

Men er ikke forelsket nok til at vil have dig, for alvor, som kæreste nu. Han har det fint med en evt. mulighed hos dig engang, men hvis det ikke bliver til noget er han sådan set ligeglad.

Han er en nar - Din far
- glem ham!!

Hvor svært kan det være? Anonym
Selvfølgelig vil han ikke have dig som kæreste--du er jo allerede nu godt i gang med at manipulere ham hen i et hjørne hvor han hurtigt vil dø af iltmangel--Kan du slet ikke se at du er omklamrende-kvælende-manipulerende og i den grad i kontrol, at han ihvertfald ikke ønsker at få noget "i klemme" hos dig. Hvis du vil gøre dig bare et lille håb om at få hans ÆGTE interesse--så slip kontrol--vær en ægte ven--og hvis han vil dig-så kommer det hen ad vejen--men han er IKKE parat til at have et fast forhold her og nu-det viser han tydeligt--han har alle muligheder åbne for sex og uforpligtende samvær--så måske du skal kigge dig om efter een som vil dig-- og kun dig--og lad være med at behandle ham som "din ejendom"-men som din ligeværdige på godt og ondt-Held og Lykke

find dog på noget nyt... annepigen
Dette indlæg - ORDRET! - har du jo haft herinde før!

Han vil have sex! Simpelt
Så simpelt er det (og han få det andre steder!). Lige så snart du har "været på krogen" er det slut!

Ja, men det gav ikke rigtig noget... Anonym
...Så ville prøve et nyt forum. Og nu har jeg fundet det rette forum. Så vil slette det andet indlæg :)

Du har sku nok ret... Anonym
...Det er lidt spooky, at du kan skrive sådanne om mig. Også er det så rigtigt :S
Er virkelig en kontrol freak, og kan ikke lide ikke at have styr over en situation. Og kærligheden er ikke så nem at holde styr på :P

Men grunden til at jeg er så kontrol freak, er at jeg ikke vil risikere at få knust mit hjerte. Men den risiko må jeg nok løbe, under alle omstændigheder

Jeg vil følge dit råd, og løsne op om grebet:)

Tak

what cutey
har ikke engang læset hele inslag, i er begge lige DUM. prove at gøre det når i er vøksen har har et liv og tager ansvar. for dig selv første, og andre bageefter............
JEG MENER DET IKKE ONDT,, men i er bare og jeg mener I er for barnlig, udmoden , lige pt. det skal nok kom.og husk flere mennesker har vært gift i 15 år , og første finder den , de som er til dem :)[;)]

Ved jo godt... Anonym
...At det nok ikke er ham jeg ender med at blive gift med, men et sted skal man jo starte :)