Showtime for Jens Rohde

Showtime for Jens Rohde girlpower
Så trak underholdningsbranchen alligevel mere end politik. Jens Rohde forlader posten som venstres politiske ordfører til fordel for et job som radiodirektør.

Politiske eksperter mener at Jens Rohde er en unik politikertype, der efterlader et stor tomrum til skade for både Venstre og regeringen. Hvad mener du - Vil vi savne ham i det politiske mediebillede?

han gør Venstre en stor tjeneste anonym nr. 2000
nu er der måske en stor chance for at venstres folketingsgruppe kan komme til at markere sig.

Det er helt sikkert ikke en nyhed man er glade for i oppositionen.

Ingen skade sket bjørneklo
Unik politiker -helt klart. Tomrum i dansk politik - måske. Til skade for venstre - det tror jeg bestemt ikke...

Begræder hans exit miss-mee
Det er et stort tab for dansk politik at en mand af hans kaliber forlader Venstre...nu er der igen overhængede fare for at Venstre kan vinde endnu et folketingsvalg:-(

Tak Jens for alt det du gjorde for de rød/grønne! ...mee

Hvis ikke andre vil savne ham......... rosalilje
...så vil jeg - han evner at turde skille sig ud fra den ellers så grå flok af nålestribede politikere - det er muligt nogen klapper i deres små hænder, men på sigt bliver han et tab.

Jeg forventer at se og høre meget mere til ham på den nye post, som jeg vil ønske ham held og lykke med :)

Vh Rosalilje

endelig gør han noget fornuftigt ukendt
endelig gør han noget fornuftigt, nemlig at forlade politik (hvor han ofte kørte sit one man solo show hvor han altid kom galt afsted med usmarte udtalelser) og mht. radioen og hans nye job den kan man jo altid slukke for ha, ha

Og? Tarzaninde
Hvis han vil smutte så smutter han...tænk his du var blevet træt af dit job og ville gå, men så folk holder dig tilbage?... det kunne være han finder alt andet mere interrersant... og når nu han kan så gør han det... ej... det hans liv.

****HERLIG FRISK**** ****HERLIG FRISK!!***
HEJ!

DET ER KEDELIGT!!! FOR HAN LYSTE OP! I CHRISTIANSBORG SÅ ELLERS GRAVAGTIGE ATMOSFÆRE! MAN BEHØVER IKKE VÆRE ENIG MED HAM! FOR AT MENE DET ER KEDELIGT HAN GÅR!HAN HAR ANDRE SYNSVINKLER SOM I DEN GRAD ER EN MANGELVARE I "GRAVKAMMERET!!!"

Du er ik alene Lilje KnusBørge
Jeg vil sgu osse savne ham og hans friskfyr agtige facon.
Et stor tab for dansk politik vil jeg mene hans afgang er !

godt initiativ rode han skal væk
Rohde plejer altid at Rode sig ud i noget lettere dumt. derfor er vi nok en hel del der ser frem til hans exit. så mangler vi bare at ..... også smutter. "så skulle alting nok blive godt igen"

som radio direktør håber jeg/vi ikke at han også skal til at speake radio ellers..... :(

Rohde er for dygtig til politik Terminator
Jeg tror han har brugt det politiske til opvarmning.

Han er en dygtig debattør. Altid med et glimt i øjet.

Han er ikke politisk korrekt. Modsat de mosbegroede kolleger på tinge.

Vi kan være enige om at Rohde har rykket ved noget i de evindelige samfundsdebatter.

Ingen er i tvivl om hvem manden er. Slet ikke S-Lotte....hæ hæ

Held og lykke fremover, Rohde. Politik er lige blevet endnu mere kedeligt....

Godt for folkeoplysningen galemathias
Jens Rohde er den mand, der kan trække medierne væk fra den forløjede venstreorienterede propaganda, som de hidtil har kørt.

Men ikke et savne for VU anonym nr. 2000
de havde da lige nået at kræve hans afgang fordi de var trætte af hans facon.
Så der er måske en grund til at det blev nu han valgte at trække sig.

Endnu TRUMP
en politiker, der finder sig et pamperjob.
Han er ikke den første, men han bliver heller ikke den sidste.
Føj hvor det dog lugter.

Hurrah onkelanton
Den flabede hvalp skulle sendes i Irak for at lære lidt fornuft

Demokrati Viborg-borger
Synd du ikke kender ordet demokrati, men prøv at slå ordet op.
Jens Rohde blev i 98 valgt til folketinget, dette er man heldigvis sikret ved demokrati.
Brug din stemme efter din overbevisning, og jeg bruger min stemme efter min overbevisning.

Meget trist Gordon G.
Det var jeg rigtig ked af at høre. Nu havde vi for en gangs skyld fået en velbegavet politiker, der som en af de få kunne gennemskue de radikale og socialkammeraternes hykleri, og ved adskillige lejligheder på en elegant måde hudflettet varmluftsballonerne.

Roden onkelanton
kender ikke ordet demokrati.
Hans beskidte metoder fortæller alt om ham selv.
- En flabet forkælet hvalp. -

Rohde hovedet springer rundt i manegen som en ukontrollabel loppe Fnidder
Rohde hovedet har markeret sig som den jyske bondeknold der deler en loppes egenskab ved, at han springer forvirret og ukontrollabelt rundt i manegen. Der er mere show abe end politiker i dyret, så tv2 vil nok være en naturlig forlængelse af hans loppe show.

Så kan Jens Rohde nej da
gør propaganda for Venstre gennem TV2. Alt er aftalt på forhånd med Anders Fogh, kender til den slags numre fra de to løgnere

Jens Gadedreng = En politisk pop-stjerne!!! Anonym
Jens Gadedreng = En politisk pop-stjerne!!!

Det er godt for debat niveauet i dansk politik, at Jens Rodhe forlader dansk politik. Tak for denne handling Jens Rodhe. Jeg håber ikk' jeg kommer til at høre mere fra dig i fremtiden. Tak!

Utallige er antalet af debatter, ja der er blevet lukket ned når hans chef. Hr Anders Fogh Venstre Rasmussen har ønsket at stoppe en debat. Pga. Hr Anders Fogh Rasmussen sendt sin gadedreng ud på den politiske scene. En politiker, der ikk' ønsker god debat og dialog er ikk' min kop te.

jan.h.kronborg@sol.dk

Så kan Fogh lære ibmichael
at det kan koste gode hoveder at påtvinge ministre at offentliggøre deres økonomi. -Det er godt!

Men et tab for venstre, ja. -Det er ikke godt!

Et stort tab for folket Peter Swanlevig
Men, intet er så skidt, at det ikke kan blive godt for noget.

Jeg syntes han siger sin mening. Og hvis man vil tages alvorlig, skal man ikke gå ind i politik.

Det gjore han, men fortrød, og er således tilgivet.

Og ja, han vil blive savnet. Nu har Venstre intet ben at stå på, men modstanden, der heller ikke kan stå, Helle Thorning.

Folketinget står således for fald, da hverken det ene eller andet kan stå, men alligevel vil bestå.

Ja, politik bliver kedelig, ligesom vælgerne.

Men der kommer altid en ny, og rygter vil vide, at den tætknappede konfirmand, kaldet Søren Pind, flying whit the win, vil overtage roret, der er knækket.

Ukontrollabel .... rosalilje
..i forhold til hvad eller hvem....

For mig at se, er det et plus at tude have en mening der afviger fra den gænse, - bare vi havde lidt flere af hans slags - de findes i heldigvis, vi skal bare kigge indenfor hos DF, der tør de også skille sig ud :)

Hans evner rækker langt ud over hvad der er brug for i folketinget, - nu får han muligheden for at bruge sine kreative ideer et sted, hvor de tages godt imod....


Vh Rosalilje

Jens "IDIOT" Rohde Erik fra Solrød
Den IDIOT burde aldrig nogen sinde have været inde i politik, ej heller folketings medlem, han har fandme ødelagt alt for meget. Det er utroligt at de kan bruge den nar på TV2, nukan de da kun gå KONKURS

Mon ikke komododragon
han finder en anden pit bull terrier der kan bide rørstrømske partimedlemmer i haserne hvis de vover sig for langt væk fra den officielle partilinie.

Jeg har aldrig brudt mig om komododragon
hans viceskoleinspektørstil. Han er altid så rørende enig med hans chef at det til tider næsten er til at kaste op over.

ja haha anonym
Jens Ordkløver Rohde.
Foghs lille stik-i-rend-dreng. Hver gang han stod på talerstolen måtte han bide sig selv i læben for ikke at sige sin rigtige mening.

Hans evner mene du række videre end til folketinget Fnidder
Jeg tror Anders Fogh er mindst ligeså glad for Rohde hovedets afgang, da han markerer sig som en ukontrollabel spradebasse, som partiet ikke kan styre. Rohdes afgang til TV2 er en naturlig videreføring af hans utallige performance som pauseklovn.

Henset til, den store mængde varmluft som Rohde hovedet lukkede ud, ville et job i Tivoli som ballonpuster nok have været et mere passende job for ham.

Hehe provo-lilje Pellikanen
Jeg ved ikke om jeg skal tage dig alvorligt, for din humor er nogen gange så hårfin at selv jeg ikke kan finde ind til humlen. tager du gas på nationen som Rohde eller er der alvor bag dine ord ;O)
jeg fornemmer et skævt smil i dine indlæg. har jeg ret ?
Spørgsmålet er vel ikke ROHDEN til noget ondt?

Humoren er der naturligvis Fnidder
Man kan måske nok se på Rohde med en vis form for ironi, hans spradebassefacon har dog vist sig, at score billige point hos en del. Selv Pernille Rosenkranz Theil lod sig fascinere af hans pop performance, og viste sig også sammen med ham i København i fælles performance fremstød.

Fællesnævneren for dem, er deres pop performance, hvor Pernilles introduktion til Folketinget var da hun lukkede nogle høns ud i salen, siden blev hun selv en af hønsene på tinge, mens Rohde hovedet havde andre talenter som provokationsmidler. De mere garvede mener, at Rohde hovedets pip performance stammer fra en gammel skade.

rohde for lækker belgravia
uh jeg kommer godt nok til at savne ham, han er da for lækker på hans egen måde, nu bliver næste valg da lidt mere kedelig.

Det ved jeg heller ikke .......... rosalilje
....om jeg skal tage mig selv helt så alvorligt i denne sag - men der kommer ikke røg uden ild, og faktisk kan jeg ikke rigtig "stå for" gadedrenge - bare de opfører sig "pænt" - så kan du diffinere det som du vil :)

Vh Rosalilje

den der kun tar spøg for spøg carsten Holm
og alvor kun alvorligt osv.

Sikke noget Rohd Egon
Desværre afgår en af de mest kontroversielle, farverige og sjove politikere vi længe har haft. Uden Rohde kommer der sgu' ikke gang i butikken - han er den eneste politikker der afviser alt kritik uden modargumenter, som han udtrykker "Det afviser jeg". Et sådant stunt kræver virkelig humor (specielt fra oppositionen). "Det er min slikkepind" argumentet tilhører helt klart Rohde og en sådan infantil holdning/indstilling sætter ofte gang i debatten.

politisk Oldemor
klapper venstrefløjen i sine små hænder.

Dialog som venstrefløjen ønsker det har Jens stoppet ind i mellem og det er fint, når det gik for vidt.

Oppositionen går ikke altid efter sagen, men budbringeren og her har Jens stået for skud. Han har valgt ind i mellem at give svar på tiltale.
På et tidspunkt gør det alle politikere sårbare for angreb, når der sker noget som de ikke kan deltage i, som nu med hans kæreste økonomiske forhold.
Var de gift, så ja, men kæreste absolut nej.
Jeg respektere hans belutning.

At læse alle de negative indlæg under sol.dk hvor han ikke tituleres som politiker men mere for hans underholdningsværdi.
Det viser hvor mange debattører som er venstrefløjstilhængere.

Han har været en god mand for Anders Fogh Rasmussen, herfra et stort tak, håber at Troels ikke går i sin forgængers fodspor, men kan finde sit eget stil.

Jens Rohde rosenlund70
Et mandfolk forlader desværre dansk politik, jeg mindes ikke der har været en politiker der har sagt sin mening og så endda tør stå ved hvad han har sagt,hans kolleger er altid villige til at trække deres udtalelser tilbage, ifrykt for at miste deres taburet.har jeg ret.

Ingen skade sket. N.N.
Det var da dejligt at Jens Blær forlod folketinget.
Det bedste der er sket i venstre i 5½ år.

Tomrum Tudse
Jens Rohde efterlader ikke noget tomrum, han tager det med sig.

Tomrum kun i hans hoved Haderen
ja han efterlader ikke noget tomrum - han tager det med sig det befinder sig jo i hans hoved *LOL*

kloge ord der der blev sagt haderen
endelig en der tør sige sanheden, fedt not tmumbs up

LORTEN Erik fra Solrød
Endelig en der er på min side mod Jens Rohde, så mangler vi bare at regeringen også går af, så vi kan få en ordentlig arbejderregering

jah, en rigtigt observation
arbejder regering, som vil give dig mere i førtidspension så du kan nyde dit "otium" nede på den lokale bodega.
Er det ikke det det i virkeligheden handler om for dig, ØL?

typisk observation
dansk jantelov

STORT TAB... Patrioten
En mand der tør sige det, vi alle inderst inde mener, men som vi i blødsøde Danmark ikke tør sige højt.

den forvendnigsfulde Fandensollemor
NU bliver det snart lige som i Italien, Hvor politikerene ejede nyhedsmediene!! Er der en hemmelig aftale med Anders og Rode Det er jeg bange for.Hej

Olding anonymt
du hører til ude på røvsiden, kan du selv gå på lokum eller skal falckredderen komme og underholde dig.
Jeg skal ud og urinere så der ikke er nogle som overtager mit territorium. Hvor er mit rumskib når man har brug for det.

Politiske eksperter !!!!! rederik
Er det nogen man skal have respekt for?

Dyrt for venstre ***Fidoline
Det koster stemmer for venstre

Jens "IDIOT" Rohde Erik fra Solrød
Nu bliver der netop noget ved politik da den store gavflab og provokatør er væk politik, men han kan garanteret ikke holde sig helt væk

Venstre Erik fra Solrød
Ja de kan lige så godt trække sig ud af regeringen, men det gør den store fede nar Anders "Fup" Rasmussen jo desværre ikke. Han er den største lovbryder vi har her i Danmark

Jeg kan ikk' ta' den dreng alvorlig........ Anonym
Hallooo

Jeg kan ikk' ta' den dreng alvorlig. Street-
worker og gadedrenge er ikke godt at have på:

En politisk scene. Han har stoppet mange en god
vigtig debat. Men underholde, det kan Hr.

Jens Rodhe. Ny TV 2 radio direktør er godt for
alle også for Venstre og det konservativ parti.

Vh!

jan.h.kronborg@sol.dk

Hører til på røvsiden......... Anonym
Hører til på røvsiden.......

Du er hvis en VU'er... Du VK-regeringen skal

nok gøre det umuligt at bli' gammel her i vores

DK! Dvs. hvis din familie, venner og bekendte

ikk' vil betale regningen. Når du ikk' ja, kan

klare dig på dit arbejde. En succes for VU'er,

Hr. Jens Rodhe nu ny TV2 radio direktør. Ja,

selvfølgelig! Men, ingen succes for: Børne og

unge undtagen ja VU'er........ Sådan er det.Vh!

jan.h.kronborg@sol.dk

Venstre ? Terminator
"Ja de kan lige så godt trække sig ud af regeringen, men det gør den store fede nar Anders "Fup" Rasmussen jo desværre ikke. Han er den største lovbryder vi har her i Danmark"


Så er man vist en Erik....

??? Terminator
Kapitalismens nedarvede last er den ulige fordeling af goderne, socialismens nedarvede dyd den lige fordeling af elendighed.

Hvad er problemet ? jesperdinesen
Rohde..

Rohde kan.. jesperdinesen
vise vejen, som foreksempel, da han blev valgt til folketinget, på bekostning af andet partimedlem. Nå, ja det er vist glemt...

er det ikk godt nok? Anonym
Jeg mener at Jens gør hvad der falder ham naturligt, og det er da trods alt det vigtigste...
Og med de kommentarer han til tider kan komme med, kan det da ikk blive andet end underholdende radio!
En mand som ham vill dog ikk dú som pædagog.. ;)
Men hvem har da også lyst til at blive det med de indgreb der blir snakket om at blive lavet på den front?

Nej, Jens gør nok det mange af os drømme om at gøre,nemlig at forlade sit voksen job, for at udleve en barnedrøm...

Til gengæld vil jeg savne ham i politik!
For mig har det nemlig altid virket så tørt,så når hans kommentarer flyver ud af munden, uden begrænsninger, så er det at det er sjovt...
Så ja, vil da savne ham i politik!
Men mest fordi det blir kedeligt! =)

Valgt....? okay123654
Ja, i 1998 blev han valgt, på demokratisk vis....Det er vist.
Hvad var det nu lige det der skete i den kreds, han stillede op i. Noget med at en bedre kandidat, blev nedprioriteret og latterliggjort. For at han kunne blive valgt. Ja, det besluttede den øverste ledelse i partiet. Men fair nok, manden har gjort det godt, så er det vel ok ?

Endeligt et billede hvor Jens Rohde ser rigtigt glad ud. pia fra brøndby
Dejligt at se.

Han var idiot mand Abi
Han var en rotte som spiser politikspapir.
Han mangler politiksord og respekter med andre folketing, venstre side har plan til at skifte ham til andre job, men sidte var lykkligst et finde ham til det job gennem fogh og co.
Han skabt mange broplemmer med venstres allians.
Jeg synes det er god at smide ham ud Dansk politik.

Han var virus på Dansk politiken.

Mvh
Abi

puhada anonym
det virker som, at du har en masse indebrændt vrede overfor venstre. jeg syntes det er frygtelig ærgeligt, at han har forladt politik. han var den eneste, foruden pia k, der turde sige hvad han tænkte og stadig mene det, når det havde været igennem pressen. han kunne være blevet en glimrende statsminister. hvilket jeg ville have ønsket for dk. han havde ihvertfald fået min personlige stemme inde i boksen. held og lykke fremover Jens

misbrug bent rafn
hej du
en præst i stjær sogn i jylland er sygemeldt.
jeg har doneret kr. 150.000 til kirken, som præsten har stjålet.
mvh
bent rafn

ps. er kunsthandler i aabenra så du kan se min hjemmeside
håber, at du vil gøre noget ved sagen