SID. / tvangsaktivering.

SID. / tvangsaktivering. mandaabenraa
Oplysninger fra www.ladk.dk . Den socialdemokratiske fagforening SID. , går ind for tvangsaktivering af de ledige. Mange på kontanthjælp har en meget lille indtægt , og hermed giver det mange problemer. Nogen har en indtægt der er højere end en arbejdsindtægt. En meget lille indtægt , og arbejdstvang for denne lille indtægt - går en fagforening ind for. Det forstår jeg ikke. Er du så meget heldig at få et arbejde , er der fagforenings tvang på mange arbejdspladser ( det står i overenskomsten). Man har måske noget imod deres arbejdsmetoder , og tvinges så til at være medlem. Jeg forstår det ikke helt må jeg indrømme. Menneskerettighederne er man ligeglad med , artikel 20 stk. 2. De har jo travlt med andre lande , og *glemmer *hvad der foregår i Danmark.

Nu igen anonym
??????????????

Ja det er iriterende for dig... mandaabenraa
det kan jeg da godt se.

er også jaa
er egentlig også imod at man skal tvinges til og være i samme fagforening når man bliver ansat et sted.
jeg har sagt nej til arbejde før netop pga det.
der er nok nogen der siger det er for at man kan holde sammen mod ledelsen.
men når det kommer til stykket er der ingen der holder sammen, de tænker kun på sig selv.
det har jeg fundet ud af med tiden..

passer ikke helt movser
Først vil jeg sige at aktivering er helt ok. der burde ikke findes folk der modtager overførselsindkomster uden at give en genydelse af en eller anden art.
det er utrolig vigtigt at folk har noget at stå op til og at andre regner med dem.
dernæst kan jeg fortælle dig at jeg som ansat i det offentlige aldrig er blevet tvunget/ presset ind i en fagforening og aldrig har været medlem af en sådan.
ikke fordi jeg ikke vil støtte dit eller dat men fordi jeg syntes lønnen er latterlig lille (pædagog) og ved ikke at være medlem får jeg lidt flere penge til mig selv.

Et bedre liv? tænkeren
Hvis man lever et "indholdsløst" liv på kontanthjælp, som for nogles vedkommende er under halvdelen af mindstelønnen, er det så rimeligt at antage at de skulle få et bedre liv ved at møde op på en arbejdsplads, hvor de bliver betragtet som andenrangs-mennesker og hvor de i bedste fald bliver overladt til sig selv med en eller anden ligegyldig opgave og dermed frataget 7-8 timer dagligt, som kunne bruges til at søge ordentligt arbejde?
Tvangsarbejde var noget nazisterne brugte i stor stil under 2. verdenskrig. I Danmark holdes traditionen i hævd. Noget skal de jo lave, alle de mennesker som sidder på den flade rundt omkring på socialkontorerne og arbejdsformidlingerne. Måske er det i virkeligheden dem som er på aktivering. Danmark er et dejligt land!

... ...
Hvad er det et svar på??? Det er da vist ikke studenterhuen, der trykker dig!