Signaler ..

Signaler .. Randers-fyr
For et år siden slog jeg op med min daværende kæreste og blev gode venner med en af hendes veninder. Min kæreste fortalte mig tit at hende veninden altid gik og sagde hvor lækker jeg er og at hun ville ønske hendes kæreste skulle være ligesom mig – både personligt og udseendemæssigt.

For at gøre en lang historie kort, så snakker min eks og veninden ikke længere sammen, og jeg har flere gange været sammen med veninden siden – hvor hun lagde op til det. Men jeg er i tvivl om hun overhovedet vil noget med mig. Den ene dag ender vi næsten i seng sammen og den næste bruger hun på at fortælle mig at vi kun er venner og hun ikke vil mere – det er sket et par gange. Det er også helt fint hvis hun ikke vil mere med mig, men hvorfor er jeg sådan i tvivl om hvad hun vil? Nogle dage føler jeg at hun har flere følelser for mig end som ven, og hver gang vi er til fest hænger hun nærmest op ad mig og snakker hele tiden. Og hvis jeg har været sammen med en pige, virker hun lidt misundelig og jaloux. Jeg har ligeledes hørt andre fortælle mig at de også synes hun virker interesseret i mig. Så er det bare hendes måde at spille kostbar på? - Så hun virke uopnåelig, og jeg skal tage det næste stridt?

Jeg tror måske hendes tidligere fyre ikke har behandlet hende særligt godt, og at hun derfor er bange for at binde sig. Og det kan derfor være derfor hun sender så blandede og forvirrende signaler til mig.

Hvad tror I?

Tænk dig rigtig godt om Bimmer ILP
Hvis det ikke går i sengen, så er
venskabet slut for altid. Det er
din veninde bange for, desuden
har hun ikke de samme følelser
for dig!

Hvad vil du selv? Anonym
Hvis du vil have hende, være kærester med hende, så må du op på dupperne. Hvis hun har været i dårlige forhold er det ekstra vigtigt for hende at vide at du vil ha' hende 100%. Så du må i gang med at gøre kur til hende. Inviter hende på middag, gå en tur i skoven, fortæl hende hvor meget du holder af hende og gerne vil have et seriøst forhold til hende. Læg handling bag de ord og lad vær med at være sammen med andre piger.

Hvis du ikke er specielt interesseret i hende, så lad vær med at gå i seng med hende. Også selvom hun selv lægger op til det. Lad vær med at såre hende selvom hun lader som hun ikke bliver det.

Jeg tror hendes usikkerhed skyldes at hun ikke ved hvor hun står og at hun er bange for at blive såret, så bestem dig for, hvad du vil med hende.