Sikken dejlig dag det er i dag

Sikken dejlig dag det er i dag den.glade.socialist
Dagens meningsmåling viser massiv fremgang til S (næsten hver 3. vælger er nu socialdemokrat) samtidig med at både "det ny venstre" og DF går massivt tilbage.

Flertallet til oppositionen er nu 90 mandater mod 85 - uden hensyn til de nordatlantiske mandater.

http://politiken.dk/indland/article189035.ece

Det er nu svært at blive ved med at bevare pessimismen - hvis man altså ikke er tilhænger af V og DF. Hos de to partier er hængemulerne jo ved at få overtaget. Se bare hvordan Pianisten er ude med kritik at sine medlemmer. Det er skam ikke Trojkaen der er noget galt med i det parti, nej medlemmerne er nogle usle pampere der tænker mere på deres små tillidsposter end på partiets ve og vel. En ren griner der nok ikke får mange vælgere tilbage i folden. Pianistens lille kulturrevolution er indledt. Hvem mon firebanden bliver som skal have sylden for alle ulykkerne?

Og som en sidegevinst må de radikale notere en tilbagegang fordi budskabet om at få Jelved som statsminister ikke rigtgt sælger. Så partiets målsætning om at få en fremgang til 25 mandater er siden frihedsbrevet blev vekslet til en markanttilbagegang. Hvem sagde at Khaders politiske linie i det parti er en politisk selvmodsaktion?

Selvom vi går mod kortere dage, så er det alligevel både en varm og lys tid vi går i møde.

Pas nu på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! karpa
Nu er flertallet jo ikke en realitet.
Men det er meget interressant at bemærke: Den utrolige arogance der hersker i toppen af DF. Jeg er en af dem der ser DFs top som et kommunistisk politburo. En behård kerne af få personer der mener hvad menes skal. Basta. Høø--hvorfor hedder det så Folkeparti?
Partiets politiske infrastruktur har af spejlet partiets politiske samfundsmæssige holdninger udadtil. Og her ser man nøjagtig den samme nondemokratiske linie overfor befolkningen. Der er nogle der er vågnet.
Nemlig offentlig besparelser, mindre service-------men nul skattelettelser. ALtså til den menige borger.
Effekten af ført politik har endnu ikke ramt befolkningen.
Men nu er det så Socialdemokratiet skal være hurtige og præsentere en folitik der virker tiltagende på befolkningen. Sjancen er der.
Om de er hurtige til at tage den får vi at se.

Nu har den.glade.socialist
socialdemokraterne jo faktisk brugt en del tid på at lave nogle nye politiske målsætninger. Det gav lidt turbulens medens drøftelserne stod på i partiet, men de blev dog vedtaget med stort flertal i folketinsgruppen, hovedbestyrelsen og kongres.
Altså et lidt andet forløb end der bruges i "det nye venstre" og DF, hvor man melder ud hvad toppen nu mener man skal mene.

Mon ikke denne udmelding trods alt er med til at give den nuværende fremgang. Tænk sig hver 3. dansker er nu socialdemokrat samtidig med at både V og DF er kraftigt på retur.

Ville så gerne have set fjogets ansigtsudtryk da han læste denne nyhed.

Men synd for de af hans medarbejdere der skal ligge øre til hans misstemning i de kommende uger.

Afhængigt af hvem der tester... anders_engberg
Alle prognoser viser at S går stærkt fremad.

Men gallups seneste undersøgelse viser stadig et flertal til VKO - dog kun på et mandat.

Det er lidt tyndt at hænge sig i meningsmålinger.

Rent objektivt indlæg fra mig.

Personligt er jeg da en smule trist, da jeg jo har mine midt-borgerlige holdninger.

Og spørgsmålet er jo også om oppositionen kan samle et flertal - med 2 statsministerkandidater der begge går efter posten - Helle og Marianne.
- glæder mig meget til der engang kommer valgkamp.. den bliver spændende næste gang.

;o)

A

Nye eksklusioner antiDF
Bliver Pia mon ekskluderet? Det er jo strengt forbudt at lufte interne problemer i pressen!

Rent objektivt den.glade.socialist
kan man pt. konstaterer to ting:

Der er ikke længere tvivl om tendensen:

S går stærkt frem - V og DF går tilbage.
(Sådan var det også i gallup)

Og der er stadig en stor gruppe vælgere der er i tvivl om hvad de skal stemme.
(når der er en stor gruppe tvivlere, så plejer det at være udtryk for, at nogle er lidt længere om at bryde med hvad man tidligere har stemt, men man er i en påvirkningsfase. Det har tidligere betydet at mange S-vælgere var skuffet, men ikke lige var parat til at melde sig som V- eller DF-vælgere. Nu ser det ud som om at mange af dem er tilbage i S igen, medens V og DF har mange vælgere der er i tvivl om de skal vælge noget nyt.)

Og pt. har oppositionen jo ikke to statsministerkandidater. Selv højrefløjen hos de radikale - repræsenteret ved Khader - har jo lige været ude med melding om at man kun går efter statsministerposten hvis man kan samle 25 mandater - ellers giver det ingen mening at være regeringsbærende.

Så da han har sat de radikales fremgang overstyr og medført at det giver tilbagegang - så er der jo pt. kun en statsministerkandidat.

Og der skal jo ikke ske ret store ændringer i forhold til Catinet, før oppositionen kan samle flertal uden de radikale. Men drømmen om VKR er ihvertfald helt begravet.

Glæder mig meget til at se finanslovsforhandlingerne gå ind i deres afgørende fase. Det bliver væsentlig sværere for Flytte-Thor at strikke et forlig sammen nu hvor DF virkelig skal kæmpe for deres kernevælgeres gunst. Så måske kan vi håbe på et valg før jul?

Håbe på fatter ikke de røde
Vi kan håbe på at DF nu presser på for hjemsendelserne. Ved en evt. rød regering med åbne grænser overfor islam-invasionen vil det kun rykke borgerkrigen tættere på.
Er det virkeligt hvad I vil??

Hej gode kammerat. karpa
Hmmm. Hedder det ikke Danmarks Liberale FOLKEPARTI,
KOnservativ FOLKEPARTI, Danske FOLKEPARTI.
Er der nogle af disse partier der for folket. NEjjj. Håber det er ved at gå op for folket.

Hvorfor slår du din mor den.glade.socialist
og sparker din kone.

Det siges endda ude i byen at du har taget førerhunden fra din kone.

OK indrømmer gerne at ovennævnte er udtryk for min fantasi - men ville vise, at du ikke er den eneste her på forummet der har en livlig fantasi.

Vi andre kan skam også være med.

Godt at høre Terminator
for optimisme det skal man sgu' bruge meget af, hvis man er socialist! :-) - og dertil penge, MASSER af penge !!

Realiteterne er endnu ikke gået op for Helle med taskerne. Der er lysår til forskel i at være en fuldtids betalt kværulant og faktisk leder af riget.

Vi ved med garanti hun ikke har nosser til den opgave. Men velsmurte læber kan vel også gøre det....

Den tilknappede madamme i det radikale venstre har udspillet sin rolle i det politiske landskab. Hun burde lade friske og glade mennesker tage over. Man bliver så trist, når man ser og hører radikale udtale sig om næsten alt. Kun om Muhamed tegninger er der et frisk pust at glæde sig over. :-)

johh, uhada virkelig en opposition der vil noget.. ha ha ha.

Synes. karpa
Tror du virkelig at hjemsendelse af 180000 indvandere er dagsordenen i Dk. Har du spurgt PIa om dette.
AHHa, nu forstår jeg hvorfor Khadar og Pia K har bodygards. Der er altså betænkelige personager i Dansk Front.

Ved du karpa
hvad konsekvensen vil være, hvis den nuværende politik fortsætter.
Hold kæft hvor det typisk.

Tag det bare helt afslappet den.glade.socialist
Det kræver åbenbart ikke de store talenter at sætte DF og V til vægs i disse måneder.

Giver det anledning til lidt selvransagelse.

Nu er Jelveg måske ikke den sjoveste politiker i Danmark. Men hvor stramtandet er det nu at Pianisten er i disse dag hvor især hendes egne medlemmer bliver skældt ud for tilbagegangen?

Vi må vente lidt længere ja da...
end Jul, for vælgerne skal se hvad V K og DF regional og kommunernes reform har af virkninger for deres fremtidige liv, så rasler det videre med pilen ned ad i meningsmålingerne

radikal nedtur stop en halal
ja det er fryd.
Pia kommer igen og til næste valg - som jo er hemmelig i forhold til opinions(fuske)målinger kan der ske meget.
Danskerne gider ikke fri indvandring, så hvis sosserne kan love det samme som DF så kan de måske gøre sig gældende - men med den radigale nedtur skal der vel laves et rød kabinet - hvor meget tror du på den science-fiction fantasi som vil koste danskerne alle deres goder i de seneste år?

Du har ret. Terminator
At sidde og brokke sig har aldrig krævet andet end et snakketøj.

Der er lysår til forskel i at sidde i opposition og sidde i regering.

At sidde i regering tærer på goodwill. Spørg bare Nyrup. Det koster og til sidst bliver man udskiftet. Sådan har det været lige så længe pøbelen har siddet og snyltet på rigets midler.

Derfor skal vi væk fra demokratiet og tilbage til oplyst enevælde. Så vi kun 1 der kan stjæle. Men hvor skal han-hun stjæle det med hen ?

Snylterne i det offentlige embede skal lære konsekvens at deres tyveri. Ingen skal stjæle fra kongen og riget's borgere. Medmindre de vil på hjul og stejle og til sidst dyppes i tjære og fjer.

Se dét ville bringe orden i eget hus !

Du tager fejl... anders_engberg
Og ligger dig ud med ca halvdelen af folket!

Det handler jo om personlige holdninger og værdier. Stemmer C næste gang - for de har den politik jeg bedst kan sammenligne mig med.

Og det gør ikke mig mere eller mindre værd end dig - vi har bare forskellige værdiger...

Ta' den mudderkastning med ned i skovbørnehaven...

;o)
A

Du kan have ret... anders_engberg
Men ville nu ikke tage glæderne sådan på forskud... der kan være LANG tid til et valg endnu - og alt efter hvilke "skandaler" og politiske scener vi ser - ligesom nu, så ændre resultatet sig.

Tænk over, at dem der kan bruge meningsmålingerne mest, det er den siddende regering, som med dygtige folk kan gå ind og dække de behov som folk ser hos f.eks. S...

Uden at være bange for eksklusion, så synes jeg den siddende regering, selvom jeg støtter den, er for dårlig til at kommunikere ud til borgerne - hvilket er en skam, for jeg tror på at fremtiden ser bedre ud med VK ved roret - DF kunne jeg godt undvære...
Synes der er meget stille fra regeringen, men måske sparer de op - og lader soc udstille deres overbudspolitik - hvorefter de laver beregninger der viser hvordan det vil gavne/skade den enkelte borger på længere sigt... man kan kun håbe.

;o)
A

Skulle Du Få Ret?? aristoteles
Så vil du også notere til sin tid at dét, der tog VK-regeringen og DF at rette op på otte år, vil det tage socialakrobaterne & co. (hvem det så bliver?) en 8 -10 år at smadre!! og så starter det hele forfra - joooh i er dygtige, meget dygtige, -det er ikke ligefrem huen der trykker!!

MEN der er længe til næste valg -og som du måske husker havde regeringen og DF også en nedgangsperiode i midten af sidste valgperiode!! - der jublede du vel lige så højt - kender du valgsproget:

højt at flyve...........

realisten.

fejl erik3344
Nu ligger meningsmålingerne indenfor fejlmargien på 2% så gem glæden til næste valgdag.

Du fangede så ikke... anders_engberg
min pointe...

Det er det med at respektere andre partier istedet for at svine dem til.

Det minder jo mere og mere om forholdet mellem brøndby og fck...

Det er ikke første gang den.glade.socialist
og jo nok heller ikke sidste gang - at vi to ser tingene på forskellig måde. Men det er jo det sjove ved en debat.

Jeg synes nemlig ikke at der er stille fra regeringens side. Jeg synes de næsten dagligt har nye udspil for at se om de kan sætte en ny dagsorden.

Jeg ser heller ikke en masse udspil fra socialdemokraterne med overbudspolitik. Faktisk synes jeg der er ret stille om dem - hvilket de kan tillade sig, da deres dagsorden i øjeblikket køre af sig selv - og de er kommet igennem med det budskab som de står for.

Som jeg skrev for nogle måneder sidem., så vil den situation som vi nu er havnet i, tit være selvforstærkende. Fordi hverken V eller DF vil sidde og se stille og roligt på om ikke der er noget der ændre sig.

Vi har været igennem den fase, hvor begge partier prøvede at markere en "høgelinie", men da den er effektivt afvist, så vil man næste gang prøve en mere midtsøgende politik.

Her bliver finansloven meget afgørende, og der er ingen tvivl om at V vil prøve alt for at få S med - eller få det til at se ud som om at de har gjort alt for at få S med men at S føre overbudspolitik som er til skade for landets økonomi.

Den taktik har været klar længe. Men at man samtidig med at man skal føre den igennem også skal tage hensyn til en samarbejdspartner der nu er i dyb krise og derfor også skal have noget ud af et forlig - det har ikke været med i beregningerne.

Er det virkelig den.glade.socialist
højrefløjens bedste svar på at miste et flertal, at man så bare indføre diktatur.

Nåh ja - det passer jo meget godt til deres udenrigspolitik.

Ligegyldigt hvem galemathias
Der kommer til magten, så er tiden og samfundet ændret i realiteternes verden.

De sædvanlige nasserøve vi har sloges med i årtier vil aldrig mere opleve kronede dage. De vil komme til at arbejde på lige fod med vi andre.

Men kan jo ikke sætte et sådant fremskridt over styr, som der er opnået under nuværende regering. Så er man politisk død.

Landede du for hårdt? den.glade.socialist
husker absolut hvordan nogle DFfanatikere i januar og februar fyldte siderne med oplæg om hvordan de havde 90% tilslutning og S var under spærregrænsen.

Der var virkelig nogen der var højt oppe at flyve på det tidspunkt.

Så jeg kan da godt forstå at de pt. hyler og skriger for det må have været en hård landing.

I øvrigt var det jo stadig en meget bedre økonomi som Fjoget overtog fra Nyrup end den som Nyrup overtog fra den regering som måtte smide Fjoget ud på grund af hans ulovlige og kreative bogføringsprincipper tilsat løgnagtige oplysninger overfor folketinget - og dermed vælgerne.

Nyrup gennemførte også en skattereform som Venstre var meget i mod, men som de nu gør alt for at bevare medens de har regeringsmagten.

Og pt. kan et oplæg fra socialdemokraterne til ny politik medføre at regeringsgrundlaget ændres hurtigere end man kan sige "tabt valg".

Og hver gang Fjoget ændre politik - så ændre DF politik. Det er jo grunden til at medlemmerne ikke må mene noget i det parti - for man har ikke tid til at spørge dem hver gang man skal skynde sig at skifte standpunkt.

Du har set skriften på væggen? den.glade.socialist
Huskerd du hvordan man også havde udnævnt 350.000 arbejdsløse under Schlutter til at være dovne mennesker der ikke gad arbejde - for der er altid arbejde til den der gider arbejde.

Pludselig da Nyrup kom til blev disse dovne mennesker pludselige arbejdsivrige.

Sjovt sammentræf.

Grafitti? anonym nr. 2000
ja det er vel lige før i begynder at drømme om at kunne samle flertal helt alene med enhedslisten!
Glæder mig til at se jeres kedelige fjæs når I skal forklare et nyt valgnederlag efter et valg hvor vi alle har fået flere penge at købe nyt for.