Sikken en opstandelse !

Sikken en opstandelse ! ftg
Bare fordi jeg siger at vi ikke har aktier i våbenindustrien, men det har vi altså ikke, og vi har heller ingen tobakskiosker.

hvis du nu kikkede efter sveland
så vil du se, at det er sandt,

vi snakker heller ikke om at i har aktier, i tobak industrien. for de er blivet solgt. så bare roligt der ftg.

da det kom ud, solte vagttårnet aktierne.
men de har ikke solgt våbenfabrik aktierne endnu.
og de har haft dem i over 10 år nu, så ikke noget nyt der.

Det er kun beskyldninger, sveland. ftg
Der findes masser af våbenfabrikker på jorden, og der er mange der har aktier i dem, men Jehovas vidner ønsker hverken at besidde sådanne fabrikker eller at have aktier i dem. Jehovas vidner forkynder den gode nyhed om Guds rige, og det er det sagen drejer sig om for os.

ftg er JV Løgnere og Bedragere?....................... jalmar
................det er da det indtryk man får, med den fuldstændig vanvittige afvisning du er i gang med!

Fakta er, at disse aktiet og 50% ejerskabet af disse Firmaer eksisterer!


Beviset ligger i det der svarer til den "Danske Selskabsstyrelse", og som i USA hedder:

"US Securities and Exchange Commission"

linket er:

http:www.sec.gov/

Og det direkte Link til siden er:

http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txt


.................Dette er et Citat fra en anden Debatside, hvor again havde samme diskussion:


Nedenstående viser ud over enhver tvivl, at Jehovas Vidner tjener Penge på KRIG! --¤-- Bl.a. ved levering af "SMARTBOMBS" til US ARMY!


Beviserne på JV's Våbenfabrikker, har været forelagt ftg tidligere - der er ingen diskussion om, at ftg desværre lyver igen/omgår yderts letsindigt med Sandheden!

______CITAT fra agains Indlæg:
Skulle du en dag få lyst til at se virkeligheden i øjnene, så findes der hos "US Securities and Exchange Commission" hjemmeside http://www.sec.gov/ en underside, hvor våbenfirmaet REGI U.S., INC har udfyldt en såkaldt KSB-10 formular i forbindelse med nogle aktiehandler. Det direkte link til undersiden er http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299 302000371/form10k.txt. US Securities and Exchange Commission" er den myndighed der i USA holder øje med, at aktiehandler og lignende foregår på lovlig vis!

I formularen kan du læse, hvad firmaet beskæftiger sig med (nemlig især smartbombs og andet militært isenkram). På side 26 (næsten midtvejs i formularen) er der en tabel med majoritetsaktionærerne i firmaet - Vagttårns Selskabet er en af dem, via sit ejerskab i våbenfirmaet Rand Cam Engine Corp.

_____________CITAT SLUT!__________________


Og det drejer sig om denne Side:

http://www.geocities.com/wtgreed/article.htm?20064

Som ftg hver gang den omtales, påstår mod bedre vidende at det er et forsøg på at miskreditere JV - Umiddelbart synes jeg, at de klarer dette fint selv!


Med venlig hilsen

jalmar

Og dette er agains tekst ftg................... jalmar
..............nedenstående er skrevet af "again", som har fulgt JEHOVAS VIDNERS VÅBENPRODUKTION til dørs.

Det viser sig, at de bl.a. producerer "SMARTBOMBS!

ftg:

Skulle du en dag få lyst til at se virkeligheden i øjnene, så findes der hos "US Securities and Exchange Commission" hjemmeside http://www.sec.gov/ en underside, hvor våbenfirmaet REGI U.S., INC har udfyldt en såkaldt KSB-10 formular i forbindelse med nogle aktiehandler. Det direkte link til undersiden er http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txt. US Securities and Exchange Commission" er den myndighed der i USA holder øje med, at aktiehandler og lignende foregår på lovlig vis!

I formularen kan du læse, hvad firmaet beskæftiger sig med (nemlig især smartbombs og andet militært isenkram). På side 26 (næsten midtvejs i formularen) er der en tabel med majoritetsaktionærerne i firmaet - Vagttårns Selskabet er en af dem, via sit ejerskab i våbenfirmaet Rand Cam Engine Corp.

Den uddybende note 5 på side 26-27 forklarer, at Vagttårns Selskabet ejer 50% af firmaet Rand Cam Engine Corp, som igen ejer 44.94% af aktierne i REGI U.S., INC (Vagttårns Selskabet ejer altså effektivt 22.47% af aktierne i dette firma). Desuden ejer Vagttårns Selskabet ca 35% af aktierne i Rand Energy Group Inc (i dette sidste tilfælde gad jeg ikke regne den nøjagtige procentsats ud).

Det fremgår desuden, at Vagttårns Selskabet har fået aktierne som en gave af James McCann (som formentligt selv er et Jv). James McCann sidder med stemme majoriteten ved Rand Cam Engine Corp's bestyrelsesmøder.

Men du skal da være velkommen til at mene, at de officielle myndigheder der holder øje med aktieselskaberne i USA bare lyver når de oplyser, at Vagttårns Selskabet har aktier i våbenfirmaer. Mod dumhed kæmper selv guderne som bekendt forgæves

Mvh Stig

Videnskab og tro komplementerer hinanden


Det er i disse links, du kan finde de lidet flatterende oplysninger!

http://www.sec.gov/

http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txtMed venlig hilsen

jalmar

tag nu og gå ind og kik. sveland
så slipper, jeg for at sidde her og være den kedelige budbringer.
at du ikke tør gå ind og kikke efter om vi har ret. og bliver ved med at postå at vi lyver. gider jeg ikke at spilde min tid på. at du ikke vil videre i livet. er din fejl. jeg ved bedre. og du gør ikke. og sådan ønsker du det åbenbart skal være, du er den naive, og jeg den klogere, der ved. at du er medlem af en organisation, der vender dine penge om til våben.
og du er åbenbart passifist. og det er jo det sjove bed det hele.