Sims 2 - Skuffelse eller glæde?

Sims 2 - Skuffelse eller glæde? 1184
SÅ KOM DET! endeligt, den længe ventede 2'er af "The sims". Jeg flår pakken op, og går videre til min VIP box med interviews bare for at komme af med min glæde ved at kaste plastik over alt. ENDELIGT! Ind i cd-drevet med det, og vi venter.. og venter.. heldigvis har de været så geniale at lave et vendespil, og man kan falde i søvn indtil man skal skifte cd igen. Efter knapt en time, og en del GB mindre harddisk kan man endeligt gå igang. Specifikationerne siger at spillet skal ha mindst 256 ram, 800 mhz og et grafikkort med 32 mb. Grafikkortet har jeg, men jeg har det dobbelte i ram; altså 512 mb. OG ALLIGEVEL GÅR DET LANGSOMT!

Jeg venter og venter.. og grafikken hakker og kører langsomt. Flot ser det ud men min tålmodighed slipper hurtigt op når jeg spiller.

Virkeligt en skuffelse at jeg sidder med en nogenlunde god computer (radeon 7500 graffikkort med 32 mb, intel M 1400 mhz (hvilket svare til en del mere en den hedder, til jer der ikke ved) og 512 mb ram hvilket siger jeg har ihvertfald det dobbelte af både min processor og hukommelse. Og alligevel kører det røv dårligt!

Spillet er i sig selv fedt nok, men hvad synes du? Var det hvad du forventede?

Jeg er ihvertfald røv skuffet på de fleste punkter. Det eneste jeg jubler over er man selv kan vælge udseendet i detajler, være tumling-barn-teenager-voksen-gammel og man kan komme udenbys.

for lille grafik kort Anonym
tja nu har du jo kun 32 mb på dit grafik kort, det er jo ikke særligt meget.

nu er grafik kortet jo også det der tæller medst når vi taler om computer spil.

invester du i et større og nyere grafik kort og så skal du se at det nok kommer til at køre flydene det gør mit i 1024*768 og jeg har:

AMD barton 3200+ 2,2 Ghz
512 mb ram
Radeon 9600 256 mb ram

hmmmm nørden
jeg har en mindre maskine....intel 866 mhz....radeon 7500....512 mb ram....kører så og sige alle spil flydende.

Men jeg har tilgengæld ikke alt muligt underligt til at køre i baggrunden. Desuden er mine 5 harddiske sat op så de kører med maks hastighed....det er ikke lige meget hvordan din maskine er sat op.

luk ned for antivirus og diverse ting som kører i baggrunden....desuden en bedre forståelse af hvordan din maskine kommer til t køre optimalt så behøver du ikke investere i alt det nye dyre grej for at få spil til at køre flydende.

Glæde! rp22
Jeg er ikke sikker på hvad min computer har, men spillet kører helt fint og flydende. Jeg er meget glædeligt overrasket over The Sims 2. Du burde nok skifte dit grafikkort ud.

nyt grafik kort Anonym
nyt og større grafik kort mindst 128 mb

Sims 2 tjah.. flitzbue
Ja, som ægte spilnørd skulle jeg jo osse lige prøve min kusine's Sims 2. og ehh.. jaehhh... i forhold til 1'eren er den da flottere og den kunstige intelligens sims'ne imellem virker fint forbedret, men efter 5-6 timer og en baby senere såehh virker spillet ikke som en kæmpe nyhed, men blot en velpudset og opdateret sims 1. Men jo, vil da hygge mig lidt mere med det (når mine kammerater ikke ser det ;). Kan være man skal lægge nogle flere døgn i det før de store overraskelser viser sig :)
Med hensyn til specifikationerne på spillet, så er det altid absolut minimum der skal til, for at køre spillet. Ikke for at køre spillet flydende!
Det er korrekt du har en meget fin computer, men dit grafikkort er altså desværre 2 år for gammelt i forhold til standard spille computere idag.
Hvis det er en bærbar du har og den er rimeligt ny, så er dit grafikkort måske onboard, og så kan din lokale nørd måske skrue op for grafik-rammen.
Hvis det er en stationær computer du har, skal du minimum finde en 500 kr frem, og ud og investere i et nyt grafikkort, f.eks. Geforce FX 5200 med 128 mb ram som et minimum. (Spørg din lokale nørd om hjælp :)

Well.. 1184
Jeg har radeon 7500 hvilket er okay, og det lever op til minimumspecifikationerne.

Tror ik det er det der er problemet?

Bærbar 1184
Det er netop en bærbar jeg har.. og der ved jeg man ikke kan regne med den vilde grafik, men det her er jo nærmest til at brække sig over :F

..bærbar flitzbue
Ak ja, jamen så vil jeg benytte chancen til at kondolere :P

minimumskrav anonym
som sagt så kører du lige og lige efter minimums kravene på grafik kortet.

Du kan sgu ikke forvente at et computerspil hvor du opfyldder mindste kravene kører perfekt.

de skriver minimums krav så man har noget at gå efter, jeg havde også en lignende pc som du har nu før jeg fik min nye, og jeg ville da aldrig prøve på at køre Sims 2.

Hvis du forventer at kunne køre det perfekt så er du også selv ude om det.

f.eks står der til Windows XP at minimum er 233 mhz men der er da ingen der kunen finde på at køre det med så lidt.

Jeg havde også engang en 200 mhz, og da købte jeg et voodoo 3 3000 (det var godt dengang), og da kunne jeg køre spil der krævede det dobbelte i mhz

KØR ALDRIG ET SPIL EFTER MINIMUMSPECIFIKATIONERNE!!

så løb du ned i den nærmeste IT butik og invester i et bedre grafik kort

bærbar... anonym
nu er en bærbar heller ikke det bedste man kan købe når det gælder computer spil.
da er en staionær 10x bedre

bærbar....... anonym
nu er en bærbar heller ikke det bedste man kan købe når det gælder computer spil.
da er en staionær 10x bedre

Alså CarO
aLSÅ MIT spil vil slet ikke indstelere.. Så min lillesøster har indsteleret det på sig ejen og grafikken r virkelig DÅRLIG og det går lidt langsomt men ellers er det findet nok..

Måske lyder det dumt, men... kuzko
Det kan faktisk godt være virus der gør det. Jeg har prøvet det før, og hvis man virkelig cleaner hele sin computer for alle skadelige ting ville det måske øge spillets kvalitet.