Single

Single anita-er-her
Hej sol debat.
Ja så er jeg single.. efter ½ år :( Det er virkelig hårdt, og savner ham hele tiden. Især i starten. Lige nu går det bedre, men det er svært ikke og se ham. Han sagde han ikke ville have nogen kæreste igen nu her, men har lige set han søger kæreste og sådan, så det gør mig endnu mere ked af det. :(
Har i nogen råd til hvordan man kommer over en fyr man virkelig elskede.?
Jeg har ikke ret mange veninder, så sig ikke jeg skal være sammen med dem, for de har aldrig tid, har spurgt dem.. :(

Knus Anita

Hej Anita frkjensen
Avs den var tarvelig, det var da ikke nogle søde veninder du har der, er det ikke det man bruger sine veninder til, på både godt og ondt? Øv hvor tarveligt, kan kun sige at med tiden kommer du igennem det, du må da føle dig dobbelt svigtet...De kærligste tanker fra mig

Kære ven.... speedygonzales
Hejsa søde Anita

Det skærer mig altid i mit ældgamle hjerte når jeg ser dig og andre være i den situation. Den situation JEG har været i, utallige gange. Og jeg ved at det preller af som vand på en gås (undskyld, ingen sammenligning ellers) når jeg siger at "tiden heler de sår". Men jeg KAN sige det netop fordi jeg "har været der".

Jeg ved også at det ikke hjælper dig her og nu, men tro mig kære pige - du vil lære at tænke som jeg - med tiden :o)

Mæng dig med nogen. Sig ikke nejtak til en indbydelse, fordi du hellere vil leve dig igennem din sorg over det tabte forhold.

Én ting jeg ikke forstår, hvorfor udsætter du dig selv for at være steder hvor du kan se at "han" er på udkig? Det er sguda selvpineri så det vil noget?

Alt alt det bedste for dig...din *SG*

Nettet.. Lotte@
Hej Anita.
Jeg har læst dit indlæg, og prøvede det selv for godt et år siden. Jeg var stadig meget forelsket da forholdet endte i et kæmpe skænderi, vi har ikke talt sammen siden. Jeg tabte 10 kg på 2 måneder så jeg ved godt hvordan det er.
Jeg spurgte mig selv hvad kan jeg gøre i min situation og oprettede så en profil på Dating.dk og mødtes med et par fyre, ikke fordi jeg var klar til noget som helst men blot fordi der skete lidt andet end at være i sorg. Der kan du også søge nye veninder, der er mange som ikke har særlig meget netværk ligesom du.
Jeg er heldigvis kommet videre og er glad for forholdet endte også på den måde...kan jeg se idag.....jeg er dog stadig single.
Så op med humøret, lige pludselig vender det og du er klar til en ny kærlighed.
De bedste tanker
Lotte

Hej Anita Aino
Hej Anita.

Jeg er lidt i samme båd som du, men jeg har dog nogle utrolig gode veninder.
Der ingen tvivl om at det hjælper på kærestesorg at være sammen med andre mennesker, men det er hvis de færeste der har rigtig mange gode venner.
Så må man bruge de muligheder der er f.eks. Københavner logen. Dette sted er ikke et scoor sted, men et sted der blev oprettet af en mand der blev ensom efter brudet med hans kæreste, fordi alle hans venner var optaget af børn, familie, job osv.
I Københavner logen er der mulighed for at tilmalde sig mange forskellige aktiviteter lige fra vandreture til en hyggelig aften på en pub. Der er selvfølgelig taget højde for alder, så man mødes med jævnaldrene.
Det er min plan at melde mig ind i den nærmste fremtid - så det kan jo være vi mødes.
Jeg ønsker dig alt vel - og håber ikke du tror på den eneste ene.

kærligst Aino

ingen sympati herfra Anonym
jeg husker stadig dit indlæg om at din kæreste ikke gad have sex med dig (eller havde manglende sexlyst) (måske det var dér problemet lå???)

men grunden til at jeg husker det, er at du ikke er anonym (har billede af digselv og skriver hvor du er fra), hvilket betyder din kæreste heller ikke er anonym (for dem som kender dig). hvilket igen betyder at du udstillede din kæreste og et ret personligt problem(?) af hans...

jeg kan sgu godt forstå han har forladt dig

der er ingen sympati herfra...

Tag det roligt lgbache
du skal ikke have så travlt. Der findes helt sikkert nogen for dig også. Koncentrere dig om at det er forår. Nyd livet. Gå ud og gå ture. Måske skaffe en hund at gå med, så kommmer du til at snakke med andre hundejere. Gå i parken om dagen, når solen skinner og tag en madpakke med og en cola eller hvad du nu vil. Byd nogen på noget godt fra en bänk i parken om der nu sidder nogen, som du vil snakke med. f. eks. en ekstra cola, Lykke til !