Singleklubber

Singleklubber dulkis
Er singleklubber noget man melder sig ind i, for hurtigst muligt at finde en grund til at melde sig ud?

både og Leanne
for nogle er det et forum til at møde en så de kan holde op med at være single, mens andre er der for at nyde at være sammen med andre i samme situation. ville måske være en idé om der fandtes to typer singleklubber: en hvor single mødtes og fejrede deres frihed sammen, og en hvor single kiggede efter partnere...

Det er noget man gør når man..... sjoveren
Er MEGET single,,,, meget og helt sikkert single og klart mere ensom end man bryder sig om at være. Der er mange andre muligheder ;-))

Bl.a. Her i SOL ;-))

du har icarus
heller ingen profil..hvorimod, mange af de der har profil begynder at have ansigt på hinande og mange har mødtes

Singleklubber ER: Ludmilla
for singler.

Formålet er at have nogen at dele oplevelser med, gå i biografen, til konserter i teater og meget meget mere.

Fortæl hvilken oplevelse der er noget værd - når man kun oplever den alene, uden at have nogen at dele den med, tale med om o.s.v.

Single klubber er for singler, der har lyst til at komme ud og opleve noget og have nogen at dele oplevelserne sammen med..... der er ikke tale om en kontaktklub, omvendt kan man jo ikke garantere, at der ikke er nogen som finder sammen og danner par, men det er ikke det primære formål.

Dem der nedgør singleklubber har en stort problem. De tør ikke erkende, at de er singler og egntlig mangler nogen at følges med når man gerne vil ud og opleve noget.

Via singleklubber opstår der venskaber på tværs af køn og af samme køn, og det er jo ikke så dårligt endda at have en omgangskreds, når nu "par-vennerne" ikke længere synes man er så spændende som da man også var "par-ven".

...................................................single Minimælk
åh ja find en kææææææææreste (vender det hvide ud)
og føl dig ik længere ensom.
Bvadr

Singleklubber Minimælk
jo tror nok formålet er ik at være single.
hvor vi kvinder hen som er afklaret med en voksentilværelse ALENE?