Sjovt, men svært !

Sjovt, men svært ! Thorben
Jeg har lige købt spillet Red Orchestra, som forgår under 2 verdenskrig, enten som infanteri eller i kampvogn.
Asbjørn har tidligere på dette sted skrevet at spillet er mere realistisk end mange andre. Det har han ret i.
Dette spil kræver en tålmodighed, som hurtigt sorterer de spillere under 13 år fra, dem man normalt er så træt af at blive dræbt af.
Man skal være meget vågen for en tur i en kampvogn kan ende med et par brag, og man har ingen anelse om, hvor fjenden er.
Det er en fordel, at der er mic kontakt med de andre spillere. sidder man i en kampvogn og styrer kanonen, er det vigtigt man kan råbe "stop" til den person, der kører kampvognen, for ellers kan man ikke ramme det man sigter på. Man kan også køre den alene.

Det er et godt spil, meget realistisk. Går du efter et nyt spil, der gerne må tage tid(og du er god til at bande) så er dette et godt spil, specielt hvis du er god til at arbeje sammen med andre.

På minussiden: er grafikken lidt tilbagestående og man kan virkelig blive træt af at ballistikken er så nøjagtig. På et tidspunkt var min kampvogn smadret og jeg gik rundt i en lille by. Der mødte jeg en fjende også på gå-ben og der gik mindst et halvt minut inden en af os var døde. Det var ikke sket i Call of Duty2.

Thorben
http://www.grillbarguiden.dk