Sjovt nok

Sjovt nok Ikke-madonna-koncert-gænger...
Hvor er det forudsigeligt at læse anmeldelserne af koncerten i går i diverse aviser og blade.
Jeg var ikke til koncerten og kan derfor ikke udtale mig om den som sådan.
Det sjove er bare, at man kan være sikker på, at hver eneste gang et stort navn gæster landet, vil det afføde en mængde "ekspert-kommentarer" af negativ karakter.
Det er som om at disse små ukendte skrivebords-arbejdere lige skal ud og vifte med flaget og ganske gratis ytre deres meninger og svine stjernen til, for derigennem at vise at DE tør sige noget negativt om den store stjerne.
Det mest nærliggende er jo at tro, at det er deres eget mindreværdskompleks der lige skal nedjusteres på bekostning af andre. Sølle!
Hvis koncerten i Horsens var ringe fordi man ikke kunne se/høre noget bagerst på pladsen, så er det da for pokker ikke Madonnas skyld!
Vågn op og prøv en gang imellem at være lidt positive og åbne i sindet. Også selvom det ikke derved fremhæver jer selv som storslåede skribenter, der tør tage kampen op med de store internationale berømtheder. Gem jeres ego lidt væk og vær lidt seriøse i jeres anmeldelser.(det gælder også film-anmeldere, der har en tilbøjelighed til at skulle "se" alt muligt i en film som det aldrig har været hensigten med filmen. Måske var den blot tænkt som uforpligtigende underholdning)

synes icarus
godt nok også der har været meget brok! og sjovt nok er det ofte jeg synes film m.2-3 stjerner er bedre end dem med full hus ;)

typisk dansk mentalitet laddyladdy
Danmark er brokkehovedernes ukronede dronning. Sorry, men jeg kender ikke nogen som danskere der kan brokke sig over alt muligt og ingenting. Det er som om man (nogen) faktisk LEDER efter noget man kan brokke sig over. Om det bunder i manglende selvværd eller usikkerhed eller noget helt tredje, skal jeg ikke kunne sige.
Måske kan svenskerne brokke sig lidt mere dog, men det er stadig meget tæt løb !!

Det er ikke engang løgn Niels Julius
danskere LEDER nærmest efter noget de kan brokke sig over. Det er næsten ikke til at holde ud nogen gange. Det er primært den ældre generation. Jeg synes de yngre er blevet bedre til at se verden i et større perspektiv. Heldigvis

Hør jer selv... Anonym
Tjah... Jeg synes egentlig hovedindlægget var fint nok... men til jer andre.. I brokker jer over at danskerne LEDER efter noget at brokke sig over, men hvad med jer selv... brokker i jer ikke?? Jeg brokker mig i hvert fald over jer!

Michael

Regnede med at dit indlæg laddyladdy
ville komme. Men det var ikke for at brokke mig at jeg svarede, det var blot en konstatering. Og i øvrigt brokkede jeg mig faktisk ikke over hovedindlægget !!

typisk Costa
at folk skal svare igen på den måde. Vedkommende havde tydeligvis hverken læst dit eller hovedindlægget ordentligt