Skæl og fedtet hår

Skæl og fedtet hår Marieandersenlih
Hej.

Jeg har problemer med min hovedebund. Min hovedebund er fedtet og jeg har en masse skæl. Jeg synes det er ulækkert. Nogle gange kommer der en mærkelig "skæl-lugt". Jeg har prøvet tjæreshampoo 2 gange før, men ser ingen forskel og det hjælper overhovedet ikke!

Nogle gode råd og hvilken shampoo vil i anbefale til den slags type?

Jeg vil anonym
tro at du har svamp(som skæl jo er) i hovedpunden. Dette kan nemt klares med noget shampoo fra lægen. Husker ikke navnet på det nu.
Det er nemt klaret. Smiler

Apoteket lassiedencool
Mener vel nok man kan tage en tur til apoteket også se på forskellige slags shampooer, som der passer til dig.

Mvh Lasse

Skæl KingBah
HEj du indtil for et par måneder siden led jeg også af det tjavs i hovedbunden og ned i øjenbrynene..herre nederen, men jeg fik noget udskrevet af lægen der hedder Nizoral 1% med balsam...efter første gang var det hele forsvundet og nu bruger jeg det 1 eller 2 gange hver 14 dag forebyggende. så det har været helt perfekt..jeg har også prøvet tjæreshampoo for en del år siden .føj for puttgarden og næsten ingen virkning,....Nizoralen kan du forresten få uden recept har jeg set...det er kun ford jeg alligevel havde en aftalæe hos lægen jeg fik det på recept...held og lykke


mvh KingBah

Min dreng på 10 shano9
havde samme problem,men det løste jeg nemt og billigt,ved at smøre hovedbunden ind i solsikke olie 2 aftner i træk,(det man bruger til madlavning,pris ca 8 kr pr liter)han sov med en baby hue på og næste morgen vaskede vi håret i alm.shampoo 2 gange,også en omgang balsam.
Vigtigt er det at få skyllet sæben godt ud.
Vi har ikke siden haft problemet.
Knus Shano9 og held og lykke

tak for et godt råd Berlioza
Det vil jeg selv bruge. Har lidt samme problem nemlig og er blevet ret plaget af det. Der ryger "store" flager af hovedbunden - ret klamt

Tak Meifmfkkfffff
Lyder da rimelig godt. Tak! :-)

Det vil jeg prøve.

Skæl og fedtet hår motti
Hi, i will try in english pls.
i had same problem as u mention in many many years, i try all kind of medicin and shampoo, with out real help.
i visit, thailand last month, and i ask the pharmasy if they got any good shampoo for my proble, i got 1 liter of real TAR shampoo (tjær) used it in 2 weeks, every day, then start washing with normal shampoo and every 2-3 days i used the tar shampoo, now after 1 month, i use it max 2 time a week, and not bcs. i fill bad, it just bcs. i want to be sure that it help.

trust, i never fill so good, i can was my hair with normal shampoo (i never could do that in the past).
remmember to let the tar shampoo to be in yr. hair min. 15 min.

if u dont have possibility to get it, let me know, i still have it, and im very offen in bangkok.

motti