Skønhedspletter

Skønhedspletter GitteGH
Hejsa [:)]

Jeg har nogle grimme skønhedspletter. Og jeg tænkte virkeligt på at få dem fjernet.
Den ene er på min hofte og er ca 1 cm lang og bred. Og den anden er under min arm. Og er lille.
Gør det ondt hvis man får du gjord hos lægen. Og hvad gør han/hun ?

Nej det gør ikke ondt Læser
men det bliver helvedes grimt, for han skærer. Især det store vil blive et vildt grimt ar, for han sætter jo ikke hud ind, så det bliver (som en jeg har set) en stor grim fordybning, er er rimpet sammen.

- Du skal have fat i en af de lidt større skønhedsklinikker. Det kan tage dem med laser.
Det gør ikke ondt og resultatet er optimalt.

Hudlæge Sosu.ass
Du skal have en henvisning til en dermatolog (hudlæge).Hun/han vil spraye noget på dine pletter som bedøver huden, derefter skærer hun skønhedspletten væk, og sender dem til undersøgelse. Det gør IKKE ondt når det gøres.

[:)][f]

Du opsøger en hudlæge anonym
som skærer dem væk med kniv hvorefter de kan sendes til undersøgelse for kræft. Hvis du opsøger en laserklinik bliver det brændt væk og kan derfor ikke undersøges og du efterlades derfor i det uvisse omkring tilstanden. Selvom de bliver skåret væk bliver aret ikke stort, med mindre at det er et kvaj som fører kniven. Du skal dog forvente at der går nogle år før aret er minimeret. Men der bliver naturligvis et ar.
Og det gør overhovedet ikke ondt, du kan intet mærke da huden lægges i lokalbedøvelse under selve operationen. Muligvis skal det sys sammen, hvorefter du skal have fjernet tråd efter ca. 2 uger - det gør til gengæld nas. Med ikke noget at tude over.

Jo det gør skam anonyn
Jeg har prøvet med laser.. det gjorde ondt! de sagde det gjorde lige så ondt som at få en tatoo.

bange for at få det gjort Jeg er lidt bange
hej jeg er en 13 årig pige som er meget bange for at få det gjort fordi jeg har hørt at uanset hvad vil det gøre ondt [:*(]men kan man ikke få gjort det så uanset hvad gør det overhovedet ikke ondt

bange for at få det gjort jeg er lidt bange :(
P.S jeg har også en meget stor en bare på min hals så den er meget synlig, så mit højeste ønske er at få den VÆK bare ud af mit liv[:(]