Skabe kontakt mellem 2 computere - Krydskabel

Skabe kontakt mellem 2 computere - Krydskabel Den forvirrede
har læst at hvis man vil skabe kontakt og overføre filer mellem 2 windows xp computere så kan man kun bruge et krydskabel, hvordan kan man se hvad der er et krydskabel?, fx, har jeg almindelige bredbånd internetkabler, er det det samme som krydskabler?

Har 2 computere, en stationær og en bærbar, skal have overført nogle filer fra den stationære, men hvordan gør jeg det? Jeg har internet adgang igennem en routher, hvor begge computere er tilsluttet, kan jeg skabe kontakt den vej igennem?

PC magi Bill Gates II
Hejsa.. Hvis du vil overføre data mellem 2 PC kan du f.eks. tilslutte dem til samme netværk hjemme hos dig selv. Derefter kan du "fildele" dine informationer og se alle data fra begge PC.
Såfremt det skal være direkte er det korrekt, at det skal være et omvendt kabel. Kort fortalt skal den senden PC jo sende sit signal til den andens "modtager" og omvendt. Såfremt du anvender et almindeligt netkabel sender man jo fra sender til sender og fra modtager til modtager idet kablet jo er bygget til dette. Du kan derfor ikke anvende dette kabel. Vendte kabler er som regel altid røde eller som et minimum har de altid røde stik. De benævnes krydskabler.

prøv her: grumme gerda
http://www.eksperten.dk

der har jeg fået hjælp flere gange. Måske skal du registrere dig, men det er gratis. Folk der er kløgtige, i hvert fald inden for IT, og de er meget, meget hjælpsomme.

Har fundet en anden løsning! Den forvirrede
Tak for hjælpen, men har fundet en anden mulighed, skulle have overført et par GB musik, det gør jeg så bare over msn i stedet :)

langsomt simon1234
Det kan du også gøre, men det vil tage meget lang tid for dig, især når der er tale om flere GB. Jeg ville nu stadig foretrække løsningen med at oprette et netværk med fildeling mellem de to pc'ere. Så har du også mulighed for evt. at deles om samme printer selv om den kun sidder på den ene pc.

Del biblioteket nimbuto
Da du bruger router, skal du bare dele biblioteket. Derefter kan du se biblioteket under andre computere.

Held og lykke

(Du højreklikker på biblioteket og vælger egenskaber for at gøre den synlig for andre computere)

Google SuperJanse
en anden mulighed kunne være at bruge Gmail Drive. Man oploader filerne på dene ene computer og downloder dem på den anden. Der er plads til 2,7 gb.

Så langsomt gik det nu heller ikke Den forvirrede
5,19 GB overført på lidt under 1 time, så det er bare fjong :)

Ok men Den forvirrede
Jeg har prøvet at lede efter den anden computer på mit netværk, men jeg kan ikke finde den og så hjælper det vel ikke at dele biblioteket!?

Har ledt under start/søg/computere eller personer, og den fandt ingen, rettede IP adresse men det hjalp heller ej. Så..men jeg fik da overført musikken og så alt jo godt igen ;)

Hmm LZS
Hvis en af computerne har installeret norton internet security eller en anden form for firewall, så er det måske derfor. De skal først deaktiveres.

USB overførsel Soeren Spaette
Aldi (og sikkert andre) sælger en USB-enhed til overførsel af filer mlm.to pc'er via USB-portene. Pris ca. 80 kr

80 år 800
man skal også vente i 80 år hvis man henter store filer..gab usb er langsomt