Skabelsen

Skabelsen kaiogkaren
100 mio. år gammel humlebi fundet. Det beviser skabelsesteorien. Darwins udviklingslære er falsk. En humlebi har altid været en humlebi o.s.v..

Øl-bi? smilodon
Humle er en ingrediens i øl.
En humleridder er en ølentusiast og desuden navnet på en gruppe fordrukne musikere.
Så en humlebi er ikke en selvstændig art.
Det er en bi med alkoholiske tendenser.

Skabelsen er korrekt. ftg
Man kan sætte spørgsmålstegn ved korrektheden af de 100 millioner år, men insekter indkapslede i rav viser at insekterne ikke har ændret sig, selv om der er gået mange tusinde år.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=19&conference=235&posting=825288

Beviser ingenting Acex
Det eneste dette beviser er at du ikke har forstået processerne i udviklingslæren.

En dyreart behøves ikke udvikle sig, hvis den allerede er optimalt tilpasset sine omgivelser. Et udmærket eksempel på dette er krokodillen, der næsten ikke har ændret sig i 65 mil. år.

Desuden står der ingen steder at humlebien overhovedet ikke har ændret sig, bare at den set igennem en ravklump ser ud til at være i familie med nutidens humlebier.

Hvordan kan i forøvrigt mene at ét dyr der tilsyneladende ikke har ændret sig, er bevis for skabelsen. Så må de millioner andre dyr, der har ændret sig, jo være det endelige bevis imod skabelsen?

Darwins lære kaiogkaren
anerkendes stadig i uddannelse, selv om man ved den er falsk. Millioner af år gamle knoglerester viser der ingen udvikling er sket. En giraf har altid været en giraf. Ved blandinger er opstået nye arter.