skal 40% af indvandrerne forbydes?

skal 40% af indvandrerne forbydes? dommeren
Nogle debattører mener at man kan forbyde sig fra passiv rygning, men mon ikke at de har overset den del af rygerne der rent faktisk fordrejer billedet af rygere i DK negativt?

Der ryges stadig mindre i DK, men dem som ryger vil ikke stoppe og det er kedeligt!
En del af problemet kan dog stoppes allerede ved grænsen... [;)]

Citat:
"Det er indvandrere fra Eksjugoslavien, Tyrkiet, Somalia, Iran, Irak, Pakistan, Libanon/Palæstina og efterkommere fra Tyrkiet og Pakistan, der har deltaget i undersøgelsen, der viser, at mange indvandrere har en livsstil, der er mere risikofyldt end etniske danskere, når det gælder rygning og motion, ligesom antallet af meget overvægtige er langt højere i nogle af indvandrergrupperne end blandt danskerne. F.eks. ryger 33-40 pct. fra Eksjugoslavien, Libanon/Palæstina og Tyrkiet dagligt, sammenlignet med 25 pct. blandt danskerne."
Citat slut.

http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/2008/09/08/indvandrere-er-mere-syge-e/index.xml

Der er derfor INGEN tvivl om at vi alle unødigt bliver udsat for den passive rygning som hallodu m.fl. vil bruge ALLE kneb for at stoppe!


Kan disse debattører derfor støtte op bag ideen med at stoppe det allerede ved grænsen?

For man kan vel ikke bede allerede traumatiserede om at kvitte tobakken der efter disse debattøres udsagn kan dræbe rengørings og plejepersonale på flygtningecentrene... [:O]


Skal der være en lovgivning der ikke tillader disse mennesker at søge om ophold i vores land?

Så kom på banen hallodu/rodvad og fortæl hvor langt at i vil gå for at beskytte personalet på flygtningecentrene...


Og hvad mener alle andre debattører?


Jeg vil umiddelbart tro at f.eks DF vil støtte op... [:)]

Ryg en fredspibe Festryger
Hej Dommer

Jeg synes du skulle sætte dig ned i din egen rundkreds og ryge en fredspibe. Der er ikke nogen grund til at drive klapjagt på rygere eller indvandrere. Prøv en dag at tage ud i Bazar Vest i Brabrand ved Århus V og nyd duften af en god vandpibe. Det er hyggeligt, kan jeg fortælle dig, og så tager man al ting noget mere afslappet.
Lidt fredspibe og vandpibe skal der skam være plads til. [:)]

He he... dommeren
Jeg driver såmænd ikke klapjagt på nogen... [;)]

Stop DF Fru Ursula
Så ligner de typiske DF vælgere. Tykke, rygende og levende i fortiden. Ryger du dommer?

Stop sf Havaje
Er du ikke ryger ursula

Ja, jeg ryger... dommeren
Og det er måske på grund af min last at jeg ser mere nuanceret på denne debat end de debattører der har fundet en prygelknarpe i rygerne...

Problemet er jo at når tonen bliver skinger i denne debat, så kommer samfundets megeudgifter altid op, så jeg vil gerne vide om den iver der ligger bag hensynet til samfundets økonomiske ve og vel også gør at de vil afskrive disse flygtninge som Kæmpens bekræftigelse jo påstår vil belaste os voldsomt økonomisk...

det vil sige at... dommeren
Jeg tror at Kæmpens bekræftigelse har fremlagt store og flotte undersøgelser om at flygtninge vil belaste os økonomisk hårdt fordi at de ryger meget mere...

For kæmpens bekræftigelse har vel skrevet stolpe op og ned om det faktum at indvandrere er mere syge end danskere på grund af deres rygning, måske kan hallodu henvise til alle disse undersøgelser?

Denne organisation er jo politisk uafhængige, så de kunne da ikke drømme om at påstå at de ikke har hørt om dette store danske forskningsresultat...

En klokke ringede lige... dommeren
Kæmpens bekræftigelse skriver faktisk om flygtninge: "Det er småt med fakta på området, men svenske tal viser-"

http://www.cancer.dk/Cancer/nyheder/nyheder2005/svaertattalekraeft.htm

Det er jo desværre løgn!

Og alle krummer vel tæer hvis KB ikke kender til en undersøgelse i dagens medicin. Specielt når de samtidig håndplukker undersøgelser fra religiøse kredse i Utah, USA... [:O]

Det gør det ikke mere forståeligt når de samtidig påstår: "Mindre kræft blandt flygtninge og indvandrere"... [:O]
Når de samtidig påstår at rygning fører til en øget risiko for kræft!Enten aner kæmpens bekræftigelse ikke hvad de taler om, eller også er der måske alligevel en politisk dagsorden i deres organisation!

Sandheden er jo at indvandrere ryger væsentligt mere og derfor har langt større risiko for kræft og er mere syge!

Kære Dommer ernst_kolding
Hvis du vil have hallodu og hans ligesindede bør du skrive langt tydeligere, dit startindlæg kræver hjerneaktivitet og det er nok ikke lige det føromtalte person lider mest af.

Men vid at så snart disse hjernedøde debattører figurerer i en tråd er jeg væk, gider ikke mere bruge energi på det nonsens de skriver, alt er udokumenteret og manipuleret.

Med røgtåget hilsen

Ernst

Netop kunsten at tænke selv Ikke rygeren
og se sig omkring Kræftens B. bliver en dag afsløret i manipulation og udokumenteret propaganda, der er selv mange ikke rygere der tvivler meget.

Læs læs Anonym
I artiklen står der også:Der er behov for en særlig indsats over for indvandrere, både når de er syge og med hensyn til forebyggelse Der er f.-eks. rigtig mange, der ryger. Men samtidig er der en stor vilje til at holde op, og det er et godt udgangspunkt for en målrettet ryge stopindsats, der vil kunne give en mærkbar sundhedsmæssig effekt. Især blandt efterkommere vil gevinsten på det forebyggende felt være stor,« siger han."

Så at få indvandrene til at gå udenfor og ryge så de ikke generer personalet og samtidig prøve at få dem til at holde op er da en god løsning.

Jeg forstår ikke helt hvad problemet er. Men at gøre det til en regel at man må ike ryge for at komme ind i danmark er da at gå over stregen. For mange af flygtningene kan en cigaret vel være med til at berolige dem lidt efter al det de har oplevet. Men som sagt de kan vel ryge smøgen udenfor.

Stop DF Fru Ursula
Har jeg ikke ret i min formodning om at du også er df'er dommer? Har du en statistik over hvor mange dfvælgere ryger?

nej, jeg er ikke df'er, fordi... dommeren
At jeg blandt andet ikke er enig i deres økonomiske politik, ligesom at der er dele af deres indvandringspolitik jeg ikke er enig i!