Skal en flygtning rejse hjem igen?

Debatmand 6 måneder 1 uge siden 8

Skal en flygtning rejse hjem igen?

Skal en flygtning rejse hjem igen?

https://denkorteavis.dk/2018/flygtninge-skal-rejse-naar-der-er-fred-i-hjemlandet-vigtig-enighed-mellem-de-tre-store-partier-i-somalier-sag-fra-thisted/

”De tre store partier – Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre – har lavet en vigtig fælles markering i udlændingepolitikken.

Det skete i sagen om en somalisk flygtning, der arbejder på slagteri i Thisted. Han skal sendes tilbage til Somalia, fordi der er fred i det område, han kommer fra.

På slagteriet og i lokalområdet har der været protester over dette. Men de tre store partier har holdt fast i, at han skal hjem.”
 
Socialdemokraterne vil ikke risikere at tabe yderligere et folketingsvalg på udlændinge politikken, så nu går de ind for, at en flygtning skal sendes tilbage til sit hjemland, når der er blevet fred i landet!
 
Den hidtidige politik fra de socialistiske partier har været, at flygtninge er lovlige indvandrere, som bare kan blive i Danmark!
 
Dette mener så bl.a. SF, Enhedslisten og De Radikale stadig!
 
Problemet med at give flygtninge arbejde og integrere dem i det danske samfund er, at så kommer de aldrig hjem igen til deres egne lande, for at hjælpe med at bygge dem op igen!
 
Derfor er det bedste ikke, at flytte hele Afrika og Mellemøstens muslimer herop, men at beholde dem i deres nærområder, som er sikre steder at være for dem – indtil de kan rejse tilbage!
 
Der står millioner af mennesker parate til at rejse til Europas skatteyder betalte bistandskontorer, men de Europæiske landes økonomier og kulturer, vil bryde sammen som et korthus i løbet af få år, hvis ikke denne trafik effektivt bliver stoppet af politikkerne?
 
Din mening?
 

Nøgleord: 
LesterCrest 6 måneder 1 uge siden

Den er svær. I en optimal verden så burde vesten uddanne og sende flygtninge hjem igen, når tiderne er til det. Det er en massiv flugt af de bedste hjerner som disse lande har oplevet. Folk, der kan sætte gang i deres økonomi.

Hvis der ikke kommer gang i deres økonomi og hvis de ikke får de folk, der har uddannelse til at arbejde dernede, så går områderne til. Et land som Mozambique har jo i de senere år taget en del mennesker fra Portugal til sig fordi der var arbejdsløshed i Portugal og den lokale befolkning ikke har haft tilstrækkelig med uddannelse på grund af borgerkrig.

Det er selvfølgelig glædeligt for den lokale arbejdsgiver og fagforeningen at han kom i arbejde hurtigt. Begge tjener penge på at det gik godt. Men det ændrer ikke på at landene i Afrika har lidt af en alt for hurtig fremdrift imod selvstændighed forårsaget af Suez-krisen. Frankrig og England trak sig for hurtigt ud presset både af den hjemlige befolkning, FN og lokale krigsherrer som så en mulighed for at sætte sig på magtens tomrum. Landene skulle slet ikke have set ud som de gør idag. Man skulle have skelet til Sønderjylland og have lavet en masse små stater baseret på stammetilhørsforhold. Det ville have givet en anden dynamik og vi ville f.eks. ikke have set udrensninger som bla. den nye præsident i Zimbabwe har stået for. Et område som Matabeleland, der skulle have været selvstændigt under optimale forhold, kan nu aldrig blive selvstændigt fordi han stod for at fjerne befolkningen helt og holdent, så de ligger under jorden.

Somalia kan kun rejse sig igen, hvis det bliver et område af små selvstændige lande. Det kræver at de får deres flygtninge hjem igen, hvis de skal leve af andet end at drive små private fængsler for børn af flygtninge, der synes at deres børn er tilpasset for godt til f.eks. lande som Danmark. Alene eksistensen af denne industri bekræfter at landet er stabilt, men ikke perfekt. I min optik stabilt nok til at vi skal tage en snak om det ikke er på tide at de rejser hjem og med lidt hjælp herfra genrejser deres land.

Terence 6 måneder 1 uge siden

Selvfølgelig skal de hjem, uanset hvor glade de er blevet for Danmark.
Det skal overhoved ikke være til diskussion, her er allerede for mange af dem.
-Flygtninge er midlertidig i andre lande, til de kan komme tilbage.
 

 

Luk kommentar
cykel2 6 måneder 1 uge siden

Min mormors søster var bekvemmelighedsflygtning. Og hun kom ikke engang ud på arbejdsmarkedet, men det gjorde hendes mand. Ikke den vilde løn, for han var ufaglært. Men tjente nok til, at de lige kunne leve af det, og deres børn fik en uddannelse. Hun var evigt taknemmelig for sit "nye liv", for hjemme havde hun ingen fremtid, da de var 8 børn, som alle kom ud at passe dyr som 7-årige. Hun var også så heldig, at ingen krævede, at hun skulle rejse hjem. En solstråle-historie? Tja, det var også i nærheden af "Solvang".... I 30´erne, hvor familien sultede herhjemme....

Luk kommentar
Dictene 6 måneder 1 uge siden

Nu sugede din mormor ikke på gratis velfærd, som de gør her hele livet. Så det er da en malplaceret historie

Luk kommentar
cykel2 6 måneder 1 uge siden

Til Dictene: Her i byen er det altså normalt, at de udenlandske mænd arbejder, og de fleste af konerne vil gerne, men de har svært ved at få noget, fordi her i forvejen er en del ufaglærte med lave indkomster. Og det er svært at få en boglig uddannelse, når man ikke taler ordentligt dansk. Ganske som mormors søster.... Jeg har svært ved at se det malplacerede?

Luk kommentar
henrik42 6 måneder 1 uge siden

Cykel. Flot af din mormor. Og der kan helt sikkert findes flere af den type historier. Men men men, statistikkerne viser jo at der generelt er massive problemer på dette område!!
Og flygtninge skal selvfølgelig hjem ved først kommende mulighed...
Og den holdning om at vi skal lave regler efter din mormor er temmelig latterlig, vi tager jo heller ikke de mest kriminelle og laver regler for alle!!!!
Kom venligst med noget sagligt.

Dictene 6 måneder 1 uge siden

Nå.du bor altså heller ikke i Danmark. Der er ingen byer hvor det er normalt de går på arbejde. Der beskæftiges procent er lav over hele landet.

Dine aner fik ikke overførselsindkomst. Gratis uddannelse hospitalsophold børnepenge boligsikring ect ect

nikolau 6 måneder 1 uge siden

Gøgeunger.
Alle der bare én gang har set en (fugle)film, om hvordan Gøgens æg bliver lagt i reden hos nogle (vanvittigt dumme)'venligboer' og kan følge forløbet omkring, hvordan Gøgeungen - den skiderik - bliver fodret af selv samme ubegibeligt dumme 'venligboer' og vokser sig stor og smider de andre æg ud af reden......dét burde enhver fatte konsekvensen af - overført til menneskesamfund - det burde løbe dem koldt ned af ryggen!......de 'sociale' partier fatter bare IKKE den dybere konsekvens af den indvandring!  
Vi er på den(spanden)!