Skal folketingets ferie forkortes

Skal folketingets ferie forkortes jetpost
Folketingets medlemmer har fri i 27 af årets 52 uger. juni-juli-august-september er mødefri, det er 17 uger. Så er der mødefri hver mandag, det bliver til 4 uger. Så har de igen fri i uge 42, efterårsferien. Ca. 3 ugers ferie i forbindelse med jul og nytår. Er det rimeligt når vi andre skal kæmpe for kortere arbejdstid, og ekstra feriedage???

Hoold da op britzen
Så forstår jeg da godt så mange stiller op ;o)

Og her gik jeg og troede at skolelærerne havde det godt -

Meen er det nok belønning for at være offentlig prygelknap, hvergang noget går skævt ?

Du ved, det er altid politikkernes skyld, også selvom de ikke sad på posten, da noget blev forvaltet forkert -

Sommeren er ved at være forbi, øv, håber vi får et lunt efterår -

;D
guller

ja det ved jeg godt jetpost
det er også derfor jeg vil lade det være op til den enkelte at vurdere hvad de synes, men selv fik du da lidt af et chok lød det som :-)

Jamen det er da britzen
Også helt viiildt -

Og jeg er overhoved ikke en skid misundelig ;D

Smil til dig
guller

kun på ferien jetpost
ikke på det der følger med.....

Folketinget's Ferie. fiona speedgirl.
Nej det er bestemt ikke rimeligt, men vi ser jo hver eneste december, at de haster nogle sager igennem, så de kan holde Juleferie.

det er et hån mod retssikkerheden, og den danske befolkning.

dog tror jeg ikke embeds Kvinder / Mænd, har så lange ferier, men jeg ved det ikke, de har jo så mange fordele som andre i KBH. ikke har, fri parkering, ministerbil, frikort til SAS, og DSB, de søde bøsser, og naturligvis ludere.

nødtelefoner, politibeskyttelse, hyggelige lejligheder, dyre hoteller, familiesammenføring, nepotisme, frynsegoder, og en særdeles god løn.

når først de er indenfor murene, kommer de aldrig ud igen, de kan lave den ene fejl efter den anden, men intet sker, se blot Seestsagen, og redningen af 5500 såkaldte danskere fra Libanon.

TV sagde det 32 gange, første dag, vores danske i Libanon, i en udsendelse.

vi kan takke pampervældet med Nyrup i spidsen for alle ulyksalighder her i landet, og naturligvis også ham med gedebukkeskægget, Ulykketoft, for hans genbrug af Nyrup's tidligere koner, gad vide om de har et fælles bollerum, hvor de aftaler den slags ting.

nu tog Nyrup godt nok røven på Ulykketoft, muligvis havde Nyrup så meget magt over sine tidligere koner, at Ulykketoft blev sexuelt misbrugt, inden valget.

nu vil Helle Thorning Smil, ganske vist vælte Fogh, måske på cykel, eller med længere ferier, hun burde have SU, så hun kan studere lidt mere, hun er sikkert stueren, og hun har også en livlig fantasi.

tænk på at halvdelen af landets befolkning, forsørger den anden halvdel, de ansatte i stat og kommune, bistandsklienterne, de hjemløse, de velstuderende med under 6 i gennemsnit, de krigsliderlige i hjemmeværnet, biologerne med deres fejlagtige udsætning af gedder, og alle andre unyttige pumpemikker.

Skolelærers ferie. Ali' ass' en.
jeg har netop læst en artikel om, at dem med en karakter på 6, kun kan blive onanister, pædagoger, eller lærer i folkeskolen.

det er måske forklaringen på deres lange ferie, nogle børn har op til 24 ugers ferie fra skolen hvert år, det er dem som har valgt Danmark, som deres andet fædreland, ingen skolebørn hjælper med høsten mere, eller roehakning og kartoffeloptagning, og det er et problem for mange danske forældre, og naturligvis enlige forsørgere, at ferien er så lang, de skal jo arbejde alligevel.

danske forældre kan ikke tage 24 ugers ferie, så bliver de fyret, men bistandspulerne kan godt, hvorfor er der ikke nogle lærer der gør oprør, er det fordi de nyder freden når mustafa pisser i templet, eller isaq spiller sædafgang på kødfløjte i moskeen.

kan man som lærer stille krav, hvis man kun har et gennemsnit på 6, hvad er det de kan undervise i.

faglærte håndværkere, kan ikke sidde på stillaset, og læse__forberede sig i ½ time, for hver time de skal undervise lærlingen, hvem har fået den sindsyge ide, at en lærer kan forberede sig i arbejdstiden, vi andre må gøre det i fritiden, hvis der er noget vi er i tvivl om.
en sygeplejerske har et gennemsnit på 9, hvis hun / han, ellers skal bestå.

væk med SU, og ind med mesterlæren, de studerende burde selv betale alle omkostninger ved det første år, det vil måske lære dem, at vælge rigtigt første gang.

de unge kan hverken stave eller regne idag, da jeg gik i skole, var der kun til 7 klasse, og så ellers i lære, men vi lærte at stave og regne, vi havde 2 lærer, og det eneste engelsk vi havde var, how do you do, har du skidt en flue, men engelsk kan man selv lære af erfaring, vi fik UG dengang, nogle fik TG, undtagen søde sofie, hun fik UG plus med bolle, fordi hun kunne finde Rusland på landkortet, alt imens overlæreren havde fingrene i hendes trusser.

sofie er lige kommet i jorden, efter et langt liv som kaffe luder i snapstinget på Cristiansborg, hun måtte desværre forlade landsbyen, fordi hun under en ringridderfest i Floes skov, havde et usømmeligt forhold til en mand, som desværre døde under samlejet, han var kæmner__borgmester, og havde åbenbart misforstået ordet ring rider, konen og de 7 børn græd så Gudsjammerligt, han var sådan en rar sømmelig mand, hvordan kunne han dog komme i fristelse på en fugtig skovbund.

senere flyttede de hele tapernaklet til Allingåbro, men jeg ved ikke om de har ringridder fest, eller ringmuskel sex, måske, det er ihvertfald en lorte by.

min far vandt ringridder festen hvert år, i 5 år, på en gammel nordbak på 28 år, og så fik vi en rød sodavand af bestyrelsen, men da hesten døde, blev han diskvalifiseret, fordi reglerne krævede, at han brugte en hest.

længere ferie 0 put
så er vi fri for at se på dem så længe!

;-)

så behøver socrates
vi da ikke at skulle belemres med idiotiske indfald fra venstrefløjen mere end nødvendigt, -for min skyld, lad dem da bare holde et par uger mere!