Skal Jørn Mader tilbage som kommentator?

Skal Jørn Mader tilbage som kommentator? professorweb
Synes I Jørn Mader skal tilbage som kommentator på TV 2? Jeg synes bare han skal holde sig langt vække. Er træt af de dårlige kommentarerne - http://www.bt.dk/underholdning/artikel:aid=289926/.

Ellers tak noerdk
Nej, nu har de endelig fået den sprutmikkel ud af vagten - vi skal godt nok ikke have ham tilbage igen.

Jørn Mader Anonym
Selvfølgelig skal Jørn Mader tilbage til Touren, det er ikke det samme uden ham. Det er kun Mader og Leth der kan køre de udsendelser, og det skal den nar til Morten Stig Christensen ikke ændre ved.

Nye kræfter Anonym
Jeg synes, det er rart med lidt fornyelse og yngre kræfter. De to ældre herrer har haft en tendens til at gå i selvsving over deres egne kommentarer.

Ja..selvfølgelig Peden
skal han det. Det kan ikke være rigtigt at den nar til Morten S. Christensen kan være det bekendt. Han skulle tage og fyre sig selv, inden han gør mere skade.

bestemt.... ikke mlm
Man gror fast i det gamle... altid godt med noget fornyelse... De to var som knot og tot, men man ser et cykelløb og ikke et natur program... det vil være det samme som når man ser formel 1 og de sidder og snakker om det træ der står i baggrunden eller hvordan tribunen er bygget noget irrelevant...

skal han ikke ændre på frandsen
det har han da gjort.

vil have mader tilbage frandsen
udemærket han fortæller om løbet mens leth taler om de historiske elementer.

Mader...NEJ Joliki
Nej for Guds og alle andres skyld!
Det er rigtig, rigtig godt at nogen har taget mod til sig og skiftet ham ud!
Kombinationen Leth og Thomas er OK!

svar til frandsen Anonym
det er jo ligesom også det det hele handler om Nar!

selv nar frandsen
Røv med øre

måske N.K.J
Ja/nej!!!. nogle gange er han lidt iriterennde at høre på og andre gange ikke..

Touren i Frankrig med viden Kansler
Vi skal have en bedre mediedækning end bare besket om rytterne og deres team. Vi må som vi tidlige har fået også have en der kan fortælle om historien og kulturen i landskabet vi kører igennem. Derfor kan vi ikke undvære Leth og en anden der har en viden udover det rent sport-lige.
kansler

Opfør jer ordentlig nu professorweb
Opfør jer ordentlig nu, og kom med konstruktiv kritik.

ProfessorWeb

TAK JØRN Bassmann
Tak fordi du gjorde cykelløb spændende at følge. Tak fordi du satte en ny dagsorden.Vi er mange som du lokkede til skærmen - mange som ikke var der før. Det er DET du skal se tilbage på, når du ser fremad. Du stoppede på toppen. Vær stolt og glad af det du har gjort. Glem alle de indlæg med kritik fra personer der burde lære at skrive/stave korrekt dansk - danskere der burde være glade for een som ved mere.