skal jeg blive hos ham?

skal jeg blive hos ham? gygy
Jeg er en pige 18 der er forlovet med min kæreste, vi har været sammen i små 2 år, men bor stadig ikke sammen, pga. økonomien...

Vi har intet sexliv mere fordi han finder det besværligt og træls, har prøvet at løse problemet sådan som han ser det, men han er ligeglad...

jeg er begyndt at snakke med andre fyre og overvejer at være min forlovede utro, men kan heller ikke helt få mig selv til det, for jeg elsker ham jo, og ville ikke gøre ham ked af det.

romantik, overaskelser og sådan noget er helt væk, føler mig overset når vi er sammen og føler ikke han ser mine behov selv om jeg har prøvet på at fortælle ham det, så ser han det stadig ikke...

ved ikke om der er håb for os endnu, vi er jo stadig vildt unge...

skal jeg blive hos ham? og hvordan får jeg gang i gnisten igen?

gider ikke høre den kommentar om vi har bundet hinanden alt for tidlig og vi er vildt dumme... den har jeg hørt for meget før...

Should i stay or??? Poca
Du siger det selv i dit indlæg at i begge stadig er unge og har hele livet foran jer.

Jeg syntes bestemt ikke at du skal gå ud og være ham utro,for har du fået øje for andre fyre,kan du lige så godt give ham det valg at stoppe forholdet,da der ikke er meget mere der burde holde dig tilbage.
Har aldrig før hørt en fyr sige at sex er træls og besværligt og lyder mere på mig som en dårlig undskyldning for ikke at sige til dit ansigt at han ikke tænder på dig mere.
Det er jo også ret hårde ord at få med på vejen!!

Hvis gnisten først er gået ud,kræver det et stort ofre at få den tilbage og mange gange er det måske bedst at stoppe og se tilbage på det hele med et smil og et minde om en god tid og oplevelse...
Hvis du allerede nu er i tvivl om du skal blive og stiller dig selv spørgsmålet..Så har du også dit svar der..[:/]

manglende gnist... mrbeckham
hej unge dame..:))


det jeg kan læse ud af det du skriver..virker det som om at han ikke tænder på dig eller måske ikke er forelsket i dig mere.
du skal ikke begynde at være ham utro imens i stadig er sammen,for det løser intet.
jeg synes du skulle fortælle ham direkte at du ikke ønsker at komme sammen med ham mere..da gnisten og kærligheden ikke findes mere.
at blive i forholdet løser intet hvis ikke han os vil være med til at komme med ideer til hvordan det kan blive bedre.
hilsen jacob.[:)]

Nej, det skal du ikke ingalil
Gnisten er væk, sexlivet eksisterer ikke mere, og du overvejer at være utro.

Prøv at lade være med at trække det i langdrag. Det gjorde jeg første gang, jeg skulle skilles fra en kæreste i min ungdom. Vi havde det ligesom, du beskriver, men jeg havde svært ved at give slip. Jeg var bange for at blive alene, og det var forfærdeligt.

Hvad er det, der gør, at DU ikke kan slutte forholdet?

Hilsen, Inga

Du må selv tage stilling. anonym
Hvor skulle andre vide om du skal gå fra ham.
Bliv dog voksen og tag selv stilling,det kan ingen andre end dig selv gøre.
Du har meget at lære endnu.

Ja, selvfølglig ingalil
skal pigen selv tage stilling til, om hun vil blive i forholdet eller ej. Lige nu kan hun ikke bestemme sig, og måske er det også for nemt herinde bare at komme med "gode" råd.

Jeg synes dog godt, pigen kunne tænke lidt mere over, hvad det er, der gør, at hun ikke kan slutte forholdet, når det nu tilsyneladende ikke fungerer for hende mere.