Skal jeg fortælle ham det? ...og hvordan?

Skal jeg fortælle ham det? ...og hvordan? Spændt
Hej, jeg vil meget gerne have lidt overvejelser fra nogle mænd om dette her.

Jeg har et par gange i forbindelse med projektmøder på mit arbejde mødt en mand, der vel nok er 15 år ældre end jeg, og som jeg tænder helt vildt på. Jeg tror, at han måske også har lagt mærke til mig, men jeg er ikke sikker.

Så spørgsmål nr. 1 kære mænd: Hvordan kan jeg afkode om han er interesseret?

Jeg vil meget gerne mere i kontakt med ham, men er så meget i tvivl om jeg skal gøre det, og hvordan. Vi har møde igen på tirsdag (hvor flere andre deltager), og jeg ved ikke, hvordan jeg kan signalere eller vise ham, at jeg synes, han er skøn. Jeg har ikke lyst til at være påtrængende, men vil også gerne stå ved mig selv. Jeg overvejer, om jeg skal fortælle ham direkte, at det er lang tid siden, jeg har mødt en så tiltrækkende mand. Og bare sige det, smile, og så lade det være op til ham, om der skal ske noget videre.

Spørgsmål nr. 2 til jer: Hvad mener I? Skal jeg gøre noget? Og hvad? Hvordan ville I selv have det, hvis en 15 år yngre pige fortalte, at hun syntes I var enormt tiltrækkende?

TAK for svar,

Hilsen den afventende

Direkte :) elway
Vi mænd kan godt lide den direkte facon :) Og at du er 15 år yngre, det er jeg ret sikker på han ikke synes er dårligt.. hehe :)

Så mit råd : Klø på ! Sig det til ham.. Spørg evt om i skal gå ud og drikke en øl bagefter.. Det har ALDRIG været en dårlig idé at løsne lidt op med et par fadbamser.. hehe..

Sig til ham datingeksperten
at du lige er nødt til at gå på toilettet fordi du skal onanere og om han evt. kunne tænke sig at give dig en hjælpende hånd.

Nu ser jeg jo nok jens261
noget anderledes på sådan en sag.
Og det går på at du skal leve livet så længe du har det.
MEN PAS FOR GUDS SKYLD PÅ DIG SELV.

Gå til ham, spørg om lidt familie og konen, osv.
Fortæl ham at du syntes om ham, troværdig ærlig type mm.

Lad din påklædning gerne være pæn, men der skal også være lidt frækt til fantasien.
Har hans kone så haft hovedpine for længe, så er der kontakt, og det er meget spændende.
Men tag det som en oplevelse, og ikke som i kvinder også fabler om med det samme KÆRLIGHED, glem det, det er han for gammel til for dig, ta' det som et sidespring, og der efter skal du glemme ham.

Mor dig godt

Tja... sita
Hvad hvis han er gift? Hvis han er 15 år ældre end hende, er der vel en vis chance for at han både har kone og børn? Hvis han har ring på, skal hun så stadig sige det, mener du, eller skal hun holde det for sig selv?

...Ved ikke helt hvad jeg synes, der er både for og imod...

Vær på og vær opmærksom sushiplanet
1) Få afklaret om manden allerede er involveret i et forhold. Hvis han ikke er involveret, så har du gode forudsætninger for at få bragt dig selv i centrum for hans interesse. Er han opmærksom på dig når du siger noget til mødet? Komplimenterer han din faglighed? Kommer han med kommentarer til dig? Har du fanget ham i at kigge på dig, måske ligefrem haft øjenkontakt mere end 2 sekunder? Han er interesseret, hvis han er opmærksom på dig.

2) Vær feminin. Og nej det er ikke nok bare at være af hunkøn for at være feminin. Slå håret ud, ret ryggen, skyd brysterne frem og pak dem pænt ind, placer dig i positioner, hvor han kan komme til at kigge på dig som kvinde. Lige så vigtigt: lad ham kunne komme til at kontakte dig/tale med dig, hvor han føler han har en mulighed for at afprøve om DU skulle være interesseret.

Nå, bare et par bud fra en *mand* :) pøj pøj.

/sushiplanet

Du har gode muligheder Karlsens
Mænd kan godt lide yngre kvinder...

tak for seriøse svar - dejligt at få refleksioner fra nogle mænd :o) Spændt
Ja, du (og I andre) har ret i problematikken om han allerede er involveret / gift. Det er svært hvad jeg så skal gøre. Så BURDE jeg jo bakke ud, holde mig væk, ikke mose ind i noget... især fordi jeg slet ikke tror, at vi ville være gode for hinanden i længden. Altså, jeg tror det handler om begær og intet andet.

Og samtidig vil jeg gerne under alle omstændigheder - uanset om vi overhovedet kommer videre - give ham det kompliment, at jeg synes han er tiltrækkende.

Argh, men det er svært når man er SÅ tiltrukket af nogen!

er han single anonym
ellers tror jeg du nok ikke skal forsøge dig med noget.

ikke alle mænd er til yngre piger, ligeså vel som ikke alle yngre piger er til ældre mænd. Men ikke at forsøge er at acceptere et nej :-)
Og har han børn kan det også skabe konflikt, når du nu er så meget yngre end han.

vh anonym

Elway keisa
Er du gået under jorden?

Nope :) elway
Hvorfor spørger du ? :)