Skal jeg gå fra ham?

Skal jeg gå fra ham? stine1989
Hej

Jeg har kommet sammen med den dejligeste fyr i snart 3 år, nu venter vi vores første barn til marts, og lige inden jeg blev gravid havde hi lidt problemer, men det vendte sig til det lidt bedre da jeg fandt ud af jeg var gravid. Nu er det bare sådan at vi skændes konstant og han er blevet så mærkelig ;(

Han har ikke lagt op til sex i det sidste år og han snakket aldrig sødt til mig mere. Han snakket aldrig om vi skal have er barn og spørger aldrig indtil det, han høre godt nok efter når jeg fortæller ham om dette. Men samtidig sidder han og gaber når vi et til scanning;(

Han har sådan nogle vilde øjne for tiden og et sur og tvær når han ikke lige får en smøg.


Han rydder kun det op han sys ser rodet ud, han kunne aldrig finde på At gøre hverken køleskab eller toilet rent hvis jeg ikke bad ham om det ;(


I starten af vores forhold tog han mig med storm, men nu sidder han bare ?


Han har forandret sig sø meget og er ikke den jeg forelskede mig i mere ;(

Hva skal jeg gøre? Føler sådan at når jeg får det barn så har jeg to
Børn ;( føler ikke jeg får den partner
Ved min side som man skal have :'(

Skal jeg gå fra ham? hschou
Du skal da se og komme væk i en fart, men husk at du skal være stærk.

Jeg blev for 2 år siden dumpet af min mand gennem 17 år. Han kom pludselig en dag og sagde at nu skulle vi flytte fra hinanden. Jeg var ikke helt på samme sted som ham. Jeg var nemlig gravid i 7. md. med hans 3. barn. Samtidig var vi ved at bygge huset ud, så overraskelsen var MEGET stor. Manden jeg havde boet sammen med, havde nu nået panik alderen og havde derfor fundet en ny dulle på skolen hvor vi har de 2 børn. (meget idylisk)

Min historie er et godt bud på hvor egoistiske mænd kan være! Det er selvfølgelig ikke alle mænd som kan finde på at gøre som ham som jeg desværre har spildt mit liv med, men det er jo hørt før.

Det kræver styrke at stå alene med et spæd barn, og der kan også komme konflikter i forhold til deling af det kommende barn.

Håber du finder styrke til at forlade ham, og søge lykken hos en kærlig person når du er klar igen.

Skal jeg gå fra ham? datina
Træk lige vejret, du er gravid og føleserne sidder ude på tøjet og han er måske lidt i panik, nu ryger hans ungdom og frihed, tit er det sådan, at når man står i jeres sitiation regere man ikke som man burde.

Du syntes han skal tage mere ansvar og han syntes sikkert du lige skla slappe af barnet er o ikke kommet i nu.

Tag dog en snak med ham om der er noget der går ham på, med jeres fremtid, måske har han brug for du også fortæller ham, at du ikke bare lider af baby tanker og rengøring,at der også er tid til ham.

Og fortæl ham, at du har brug for, at han er der mere for dig, han kan jo ikke læse tanker, vi kvinder vil geren have mere opmærksomhed, når vi venter os og mænd tror ofte, hvis vi ikke er syge er alt som det plejer.