Skal jeg gøre det?

Skal jeg gøre det? Capdevila
Jeg er helt på spanden... Så gode råd er velkomne :-)

Har mødt en pige på nettet... Det gik stærkt. Blev hurtigt som om, at der var ægte kærlighed imellem os. Vi skrev alle de ting, som kærester nu engang skriver til hinanden. Snakker også rigtigt lækkert i telefon osv. For et stykke tid siden ændrede tingene sig lidt. Hun holdte op med alt kæreste-snakken. Blev langt mere sådan noget almindelig chatten om nærmest ingenting. Når jeg forsøgte at komme tilbage til "alt det dejlige" - blev jeg mere eller mindre ignoreret.

Det kan man måske godt følge. Realismen er måske sevet ind. Vi bor i hver sin del af landet. Det har jeg da også tænkt på, men man bliver jo nærmest forelsket anyway - så realismen skyder man lidt i baggrunden.

Mit store problem er dog: at hun til tider vender tilbage til kæreste-snakken - men så fx drejer rundt på hælen dagen efter. Hvor man så igen bliver mere eller mindre ignoreret. Det forvirrer mig totalt!!! Og gør også temmeligt ondt, fordi man konstant bliver suget ind i det der kærlighedsunivers - præcist som man har indstillet sig på at tage en slapper og tage det hele lidt realistisk og roligt.

Føler sgu lidt hun leger med mig... Og det ikke er andet end pjat fra hendes side. Selvom hun siger det modsatte...

Vi skal mødes for første gang i næste uge... Men skal jeg springe ud i det? Er bange for at blive såret i det her - mere end jeg er i forvejen. Er ikke typen der bare evt. mødes - knalder og skrider hvert til sit...

Virker mærkeligt MissM
Hej du!

Jeg synes det virker lidt underligt, at hun ændrer sig sådan som du beskriver det. Hun er nok i tvivl, det lyder det som om. På den ene side er det fedt med én at holde af og tale med, men på den anden side er i åbenbart langt fra hinanden fysisk. Det er jo det der splitter hende - og dig...

Det virker dog som om du er klar på at få det til at virke, selvom i bor så langt fra hinanden, måske skulle du sikre dig, at hun vil det samme, inden I ses...?!

Min ex-kæreste flyttede fx et år til Sverige, på trods af det, holdt vi da sammen hele det år... Så det kan lade sig gøre, man skal bare have viljen - begge to!

Mit råd: Find ud af, om hun vil det samme som dig, ellers spilder hun din tid og du kunne finde én tættere på dig selv.

Held og lykke!

Måske er hun bange for at vise sin føelser Ladybird
Kære Capdevila

Måske er den pige som du har mødt bange for at vise sine føelser. Syntes du skal mødes med hende hvis du føler for det - ellers får du aldrig opklaret om der er noget som er værd at bygge videre på. Grib chancen - hvis det ikke bliver hende som du har mødt nu - så bliver det en anden:)

Held og lykke.

Ladybird

Spring ud i det Charlotte27
Uanset hvad, synes jeg du skal gribe chancen og mødes med hende. Se om der er noget mellem jer, hvordan hun opfører sig når i er sammen LIVE. Hvis det viser sig at hun er afvisende eller I bare ikke svinger, jamen så har du prøvet det og kan ikke sidde senere hen og ærgre dig over at du ikke tog chancen. Men du kan da altid spørge lidt ind til hendes svingende humør, også når I mødes.

Jeg kan så fortælle dig at jeg har mødt min kæreste over nettet. Jeg boede i København, han i jylland så der gik også noget tid inden vi endelig mødtes. Da vi havde kendt hinanden 1,5 måned flyttede han ind hos mig i København for at vi fuldt ud kunne se om det skulle være os og nu har vi været sammen 2,5 år. Så det kan altså lade sig gøre :o) Held og lykke

usikker sille22
jeg er helt sikker på hun føler noget for dig men er usikker nu når i ikke har mødt hianden eller måske er hun bange for at blive såret.
Ved jo ikke hvor længe i har snakket sammen ?
Tro mig hun har det sikkert lige så svært som dig.
Har du spurgt hende lige ud hvorfor hun laver disse handlinger?
Syntes bestemt du skal mødes med hende.

held og lykke

Ja du skal da!!! Magdalene
Ring til hende og sig lige som du har det. Er sikker på hun ikke ved du bliver såret og forvirret.
Komunikation er vejen frem.. ALTID!!!

Jo har sagt det Capdevila
2 måneder har vi snakket sammen...

Ja har hørt om, hvorfor hun gør som hun gør. Hun kan ikke se noget problem i det. Mener man ikke kan have lige meget tid og overskud hele tiden. Jo mere jeg borer i det - jo mere bliver hun på den der måde...

Hør her :-) Nienna
Det kan være hun bare er nervøs for at møde dig, derfor dæmper hun lidt ned på kæreste-snakken.. Hvis hun vil møde dig, tror jeg ikke hun bare leger med dig. Men jeg syntes helt bestemt at du skal Go for it!! Mød hende dog! Hvad er det værste der kan ske? At hun ikke er som du regnede med, eller modsat! Men så kan du sige til dig selv, at du prøvede, og hvis det ikke var lykken, så kan du komme videre :-)

Held og lykke og lad os vide hvordan det gik!

Gik godt Capdevila
Jamen det gik kanon.... Hun blev en dag ekstra og det hele.

Men så kommer det næste jo. Man bliver lidt forelsket, men hun ved ikke, om det kan lade sig gøre, og hvad hun vil nu.
Så står man jo i et nyt dilemma :-)