skal jeg have hjælp?

skal jeg have hjælp? hjælp
jeg er en pige på 19 år. jeg er forlovet på mit 4 år, jeg elsker min kæreste det er ikke ham der er problemet. det er mig, jeg mødte en fyr gennem en veninde og min kæreste og jeg blev meget gode venner med denne her fyr, vi så film sammen, gik i byen sammen og bowlede sammen alle 3. desværre blev jeg en smule lun på ham. på min fødselsdag sidste år fortalte han mig at han havde kunne lide mig siden den første gang han så mig. jeg blev meget smiggeret da jeg aldrig har været sammen med andre fyre end min kæreste. min kæreste skulle så på skole med sin uddannelse og var væk i 5 uger. det skal hurtigt siges at jeg ikke havde sex med ham og vi kyssede heller ikke. men vi så film sammen vi holdte om hinnanden og virkelig hyggede os. han var min bedste ven. vi besluttede at lade være med at sige noget til nogen for ingen ville nok tro os når vi sage at vi ikke havde været sammen. min kæreste kom hjem fra skole og alt gik stadig godt. i sommer ferien skulle jeg på ferie med min kusine og da jeg så kom hjem brød helvede løs... min så kaldte ven var faldet for mig og ville sige til min kæreste at vi havde været i seng sammen (selvom vi ikke havde været)og vill øddelægge alt for han vill have mig... han sagde det til min kæreste og jeg fortalt min kæreste sanheden.. da min "ven" fandt ud at det ikke virkede satte han et rygte i gang om at jeg havde været sammen med to på min ferie(hvilket heller ikke var sandt)der stak min veninde mig så i ryggen og gav min "ven" ret... min kusine har snakket mid min kæreste om at jeg ikke var sammen med nogen og vi er oki. mit problem er nu at jeg ikke kan få min "ven" ud af hovedet... jeg var virkelig også faldet for ham og var alt det her ikke sket ville jeg sikkert ha gået fra min kæreste for ham, hvilket jeg jo er glad for jeg ikke gjorde. men jeg vil så gerne snakke med ham, jeg savner ham virkelig. jeg tænker på ham konstant jeg ved at det var forkert at få ham så tæt men sket er sket.. skal jeg have hjælp eller skal jeg bare lære at leve med det???

Bæst! den bekymrede
Du kan da for pokker ikke savne et bæst, der lyver om dig og vil ødelægge dig?? Jeg begynder at forstå, hvorfor vore krisecentre ofte er overbelagte.... Jo, vel skal du have hjælp, et modent menneske at snakke med. Måske er din kæreste ikke den rigtige for dig, han har i hvert tilfælde ikke fortjent det her, men så må du finde en anden, IKKE en PSYKOPAT! Knus fra den bekymrede

SVÆRT! sanessa
Jeg tror, du er nødt til at forstå, hvad det er for et problem han har/havde, som han forsøgte at løse, ved at sige I havde været i seng sammen.

Du må spørge ham...men gør det i en 4.trins-raket

Først fortæl ham hvad det er du ser, som gør dig oprørt: "Jeg har har hørt fra den og den at du siger vi har været i seng samnmen. Er det hvad du har sagt?"

Hvis han bekræfter det, skal du fortælle ham hvad du føler. Brug ordene: "Jeg bliver bekymret over at de modstrinde oplysninger kan bevirke at min kæreste tvivle på mig og min kærlighed til ham."

Jeg har et behov for at han kan mærke min loyalitet og pålidelighed.

Fortæl ham hvad han kan gøre for at imødekomme dine behov. Fortæl ham, at han kan imødekomme dit behov ved at fortælle din kæreste, at I ikke har været i seng sammen.

Hvis han ikke vil det, vil han ikke imødekomme dine behov, og så er han ikke din ven, ikke forelsket i dig for din skyld, men for hans egen.

Hvad TROR din kæreste? sanessa
Er det ikke det vigtigste...hvis han ikke køber hele den de fnidderbunke af rygter, så er det dér du skal holde dig fast?

Dit centrum er hvad din kæreste fanger ud fra hele den situation, og hvordan han forholder sig til dig. Det er det der er centrum...GLEM alt det andet. Bevæg dig væk fra det.

Det kan godt være du er FORELSKET i den anden fyr, men kan du ELSKE en fyr der røvrender dig?

Slå op med din kæreste Olina
det kommer nok ikke til at vare evigt alligevel mellem jer, da I stadig er så unge og især ikke nu hvor du tænker SÅ meget på en anden. Det er kynisk sagt, men jeg ved hvad jeg taler om. I vil begge være bedst tjent med det. Det kan jo godt være at I finder sammen igen om nogle år, men jeg tror tiden kommer til at skille jer og den er så småt begyndt !!

En rigtig ven??? Hønemor1001
Uanset hvor meget du har hygget, holdt om og set film med "vennen", mens din kæreste var på skole, så er han ikke nogen RIGTIG ven (hverken over for dig eller din kæreste), og du kan tydeligvis ikke stole på ham, når han kan finde på at lyve om dig. Så drop ham og slå ham ud af dit hovede.

Det andet spørgsmål er så, om I havde noget sammen, som du måske savner i forholdet til din kæreste. Tænk grundigt over det og find ud af, om du vil bevare forholdet til din kæreste. Måske kan I sammen indføre den samme nærhed, som du fandt hos den anden. Eller måske er det tegn på, at I ikke holder sammen i længden, og så er det måske på tide at ende forholdet. Det er kun dig, der kan svare på det!

mvh hønemor1001