Skal jeg ignorere ham?

Skal jeg ignorere ham? Lille mig
Jeg har brug for råd...

Min eks er begyndt at skrive sms til mig.

Vi har ikke haft en samtale i 4 måneder, da han er sammen med en anden. vi gik fra hinanden i vræde og mega sorg.

Nu begynder han at skrive, og jeg aner ikke om jeg tør svare af hensygn til mig selv. jeg er så bange for at blive såret igen.

Vil han bare ind i varmen igen eller hvad.

jeg er så fustreret og forvirret. og mine tanker og følser begynder bare at komme frem igen.

Vil bare så gerne videre og blive glad. ÅHHHH Altså. [:)]

VIL MÆND BARE GERNE HAVE 2 PÅ EN GANG?

Best and worst case elway
Best case senario :
Han er ked af i gik fra hinanden i vrede og mega sorg som du skriver, og vil måske lige få lidt styr på tingene, så i ikke er uvenner.

Worst case senario:
Han vil have dig tilbage, eller bare en tur på madrassen! Måske går det ikke med den nye, så han savner dig.

Bare tag det roligt Store dig
og tag din veninde med, så kan I rigtig hygge jer med noget uforpligtende sex sammen med ham, ganske sorgløst. Bland dog ikke alt det kjæærlighed ind i billedet, man bliver bare så pisse sentimental af det. NYD DOG LIVET ISTEDET!

Ja det skal du. Anonym
Eller måske skal du sende ham en rigtig glad sms f.eks. med ordene "Tak for din sms. Jeg kan forstå at du har det godt, det er jeg glad for at høre. For mig går det forrygende, jeg stortrives som aldrig før, og jeg har for længst indset, at bruddet mellem os var det der skulle til for at jeg kunne komme videre. Ha' det godt i fremtiden - for det agter jeg at have."

Du må endelig ikke give ham indtryk af, at du savner ham, eller stadig er i sorg over bruddet. For så har du ham rendende konstant, og det kommer du jo ikke videre af.

nok fat i den forkerte Delilah
Tiden er inde
til at være lidt "egoistisk"
jeg tror det er på tide du finder en ny måde at anskue tingene
han har ikke ret til en skid fra dig
så kun en lærestreg
hold dig på et venskabeligt plan
giv ikke efter for hans ønsker, og behov-men for dine egne derimod
plej dig selv rent socialt,dine interesser,og planer
planlæg noget du selv gerne vil
lad dig kue
det er ikke dig det er galt med
du er ikke den der handlede forkert her
hans fejl-må han lære af, og giver du efter nu-har han ikke lært end skid, og spiralen vil fortsætte højst sandsynligt
lad ikke din tvivl nu komme ham til gode
mit råd:se tiden an

hej TGPG
Hvis du stadig har følelser for ham og mener at den måde I afsluttede jeres forhold var forkert, så har du/I nu chancen for at gøre det rigtigt nu. Det handler ikke om hvem der er skyldig i forhold til hvad, det handler om hvad du/I føler for lige nu.

Dæk dine behov TPMG
Bol ham sønder og sammen og smid ham så i rendestenden når du har brugt ham.

Mig igen Lille mig
Der er en masse om det i alle skriver.

Der er bare mange ting i det her, og jo ville gerne skrive del hele, men tror desværre det bliver et lidt for langt indlæg :-)

Men kort fortalt.

Jeg savner ham ja og har rigtig mange følelser for ham.
han var mig utro, og tog hjem til hende for at være, derfor gik alt galt mellem os.

Jeg har ikke svaret på den sms han så har skrevet, da jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal skrive da jeg et eller andet sted stadig er såret. og ked. osv.

jeg er bare bange for min tillid, og jeg ville blive en rigtig irriterende kæreste der ikke ville kunne pleje det her forhold, da jeg sikkert ville tænke mere over om han virkelig vil ha mig eller ej.

det er lidt af en vildrede. men følelserne er der jo desværre. så bruger alt alt for meget tid og kræfter på at tænke over alt det her, plus savn end jeg rejser mig op og kommer videre.

men hvis han skriver igen ja så svare jeg på en super glad måde, og ser hvad han vil... hvis det hjælper.. :-D

Tak TPMG Lille mig...
Der kom et kæmpe smil på læben af det du skrev :-D tak ska du ha,det havde jeg brug for. men tror nu ikke det er det jeg ender med at gøre.

hello TGPG
Utroskab kan ikek tilgives. Kom videre.

til TGPG Lille mig
Ja det har du da ret i...

men man håber måske bare... eller også ligger alt det gode bare kun i hoved, og glemmer egentlig alt andet.

hvorfor skal man også have de følelser med ? nogle gange ville jeg ønske jeg bare i et enkel øjeblik kunne have ham ude af tankerne, og komme lidt vdere, men det er sku også svært når der så dukker sms op ind i mellem.

Burde han ikke bare respektere at man er skide meget nede, og lade en være??.

din reaktion her m76
Din reaktion her viser nok en del.

For ind imellem (for ikke at sige ofte) handler det at bede om råd, faktisk ikke om nødvendigvis at følge rådet, men hanler nærmere om at tænke over, hvordan man føler idet man får rådet. (Du er naturligvis velkommen til at bruge denne betragtning i mit indlæg også)


Jeg vil så også sige, jeg har set han har været dig utro - så du skal da være meget sikker i din sag på at tage ham tilbage og taler du bare om venskab, så skal du også overveje om han er det værd - han var dig utro.


Jeg vil dog også sige, du skal ikke følge det forslag du fik her, selvom det gav dig et kæmpe smil på læben - synk ikke ned på hans niveau. (Ok; det er måske ikke helt det samme, men den udgave er heller ikke fair)

Hej m76 Lille mig
Og tak for dit indlæg, fik mig til at tænke... Jeg har ingen intentioner om at følge de "råd" der kommer, men tænker meget over hvad folk's erfaringer/oplevelser er. jeg er vild meget i vildrede, og kender stort set ikke rigtig mig selv længere. syntes jeg tager nogle mærkelige beslutninger i løbet af en dag. sagt på den måde, hvis han kom nu ville jeg ikke være i stand til at tænke klart eller realistisk. (derfor jeg måske ikke har besvaret sms)

Men du har helt ret, man skal være helt sikker. og det jeg sådan set er sikker på nu, er jeg ville ikke kunne stole på ham, medmindre man er total ærlig vedr. alt.. bare den mindste lille detalje kan gøre tilliden ville krakelere. og hvem kan leve sådan? ka jeg? ku han?

Det er bare en mega hård tid, det kan så kun betyde hvor meget han egentlig betød.

Men når det er sagt, så må jeg jo også bare acceptere det der er sket. (underligt nok er det bare ikke nemt)

Lidt mere m76
Kan nok godt forstå din vildrede.

Ja, han har nok betydet meget for dig, og nej, når det kommer til følelser så er det sjældent nemt at acceptere en forandring i situationen.

Husk nu stadig at tænke over, hvordan du føler, når du læser det her. (og jeg går måske lidt kraftigt til stålet i noget af det følgende)

Nu har jeg ikke personlig erfaring med forhold ødelagt af utroskab, jeg har kendskab til dem.

Jeg kunne måske godt, hvis jeg stod i din situation, overveje at give forholdet én (og kun én) chance til - men som sagt, man ved jo, at en lille detalje så ville kunne ødelægge forholdet og er det fair? for dig? for ham? Og det ville nok gøre, at jeg ikke ville gøre det.

Selv et venskab, kan være ødelagt pga. det, det ville måske være nemmere at få til at fungere, men vil du ikke altid, have noget, der gør at du ikke tror på ham? Det ville nok også kræve noget af jer begge, for at få det til at fungere. Her ville det nok være en individuel vurdering i mit tilfælde.

Som sagt, er det måske vigtigere for dig at forholde dig til dine følelser, mens du læser det her, end at forholde dig til hvad jeg mener.

Måske du bare skal fortælle ham du har det godt, er kommet videre og du ikke kan tilgive.

Du vil på et tidspunkt komme til at kende dig selv igen og på et tidspunkt mere tage det her som en erfaring, der nok endda (de tidspunkter, skulle efter oftest komme tæt på hinanden omend ikke nødvendigvis)

Men du skal vigtigst af alt være tro mod dig selv i hvad du gør, hvad end du gør.

til m76 Lille mig
Jeg har overvejet mange gange om at sige han kan komme og vi kan få talt ud. men jeg tror desværre bare ikke at det egentlig føre til ret meget.

Men.. Jeg har ikke rigtig kontakt til ham, han skriver, men førsøger så vidt muligt ikke at svare de beskeder af hensygn til mig selv. jeg har ikke lyst til enten skrive noget jeg kommer til at fortryde, eller såre mig selv.

Jeg har fortalt ham at jeg har det godt, (men har man det?) og det irritere mig bare så meget, at jeg skal stå og lyve over hvordan mine følelser de er. gu har jeg det da ej godt, jeg savner ham helt vildt, og konstant altid tænker på ham.

men nej jeg skal videre nu. det er langt fra sundt, og det må stoppe. så jeg er nok nået til den konklusion, at det bare var nogle "gode" år vi var sammen, men desværre bare ikke gik.

dit valg m76
Husk nu, at tænke over, hvordan du føler når du læser det her, for selv om det måske kunne være det rigtige for mig, så er det ikke nødvendigvis for dig.

Og lidt i det følgende kan måske virke lidt groft, håber det er i orden - og der kommer måske endda lidt modstridende.

Jeg ved nogle gange, så er en chance værd at tage.

Hvis du er en eftergivende type, så duer det her meget muligt ikke, men alligevel; når du har overvejet det mange gange, så kan det måske godt være det rigtige at få ham over bare for at snakke, men du skal meget muligt inden samtalen minde ham om at han var utro, og det vil altid spille en rolle for dig.

Er du eftergivende, men føler samtidig behov for en samtale, men er bange for at give efter, så kan du iflg. også godt tillade dig, at sige at pga. af det hændte (utroskaben) så kan I snakke sammen, måske kun én gang og du vil have en veninde med - hun skal kende til situationen og vide hvordan du har det, for at det kan virke - det skal dog helst være dig, der siger det.

Og nej, du har det nok ikke helt godt lige nu og eftersom du skriver her at det må stoppe og du må komme videre, og det var nogle "gode" år I havde sammen. Hvis han bliver ved med at kontakte dig og du vil videre, og hans kontakt forhindrer dig i at komme videre, så vil jeg godt mene, at du kan tillade dig at fortælle ham flg. (og det er det indtryk jeg har af det her, kun du ved om det er rigtigt): at du trænger til at komme videre, at hans kontakt forhindrer dig i det - han var dig utro, okay han betyder tydeligvis meget for dig på et eller andet plan.

Ofte når man længst med ærlighed - men husk nu mest af alt, vær tro mod dig selv.

Måske du skal tænke over hvilket af scenarierne samtale om det; at du fortæller ham hvordan du har det (og måske herefter dropper al kontakt, dit valg) eller ignoreringen af ham - Hvilket af de scenarier, passer dig bedst - er der et af dem , der ikke sårer dig? og sårer de dig allesammen, hvilket tror du så vil såre dig mindst?

Jeg ved ikke om du har lyst til at høre det her lige nu, men du får lige den her med.
Måske han var vigtig for dig, fordi det var meningen, du skulle lære noget af det her.

Det kan være forklaringen på, at du stadig har følelserne, og for resten, er du tro mod dig selv, hvis du lyver om dine følelser (okay en hvid løgn eller en halv sandhed kan være nødvendigt - men selv det kan man fortryde) - men husk nu, han var dig utro.

Det virker også umiddelbart som de fornuftigste at komme videre, på den måde, der passer bedst til dig. (Jeg kunne komme med et bud, men du skal følge dig selv og være tro mod dig selv).

Har du en mavefornemmelse om, hvad der er rigtigt, så kan det meget sandsynligt den du skal lytte til. Jeg fornemmer dog lidt tvivl hos dig, og derfor er der måske sat lidt ting, halvgroft op her.
Men som min overskrift siger her, det er dit valg (hvad du gør altså)

Hej m76 Lille mig
Vil starte med at sige, det er rart at få Input fra dig. ( ved ikke om du selv har siddet i sådanne situation.) men jo der er mange mange tvivl om hvad jeg skal gøre.

mit hjerte siger det ene, og mit hoved siger det andet. og der er jo selvfølgelig mange ting der gør at jeg rigtig gerne vil det her, men også mange ting der gør at jeg bare burde komme væk, men det med at komme væk er svært når man føler en hel del. man tænker 1000 vis af tanker. ( havde man bare gjort, hvis nu jeg bare havde sagt, eller alt muligt andet. jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad han egentlig vil, vil han overhoved noget, eller syntes han bare det er sjovt, skal han bare lige vide hvordan mine følelser stadig er, så han selv lige kan klare dagene.

Jeg ville aldrig nogensinde får et svar på, om han virkelig elsker mig, eller hvorfor det her er gået galt. ( selv om man gerne vil.) og jeg har meget svært ved at tænke fremad, stedet for at blive ved med at køre i det gamle. ( hvad der skete, hvorfor det skete osv.) Jeg burde bare se fremad, men hvordan...

Jeg syntes det er svært, men jeg syntes også der er rart at læse det du skriver, for som du siger jeg skal tænke over det jeg føler når jeg læser indlæg. ( jeg føler en del) føle jeg skal være glad for jeg er ude af det her, glad for det vi havde sammen, og ja jeg har lært en hel del af det her forhold. lært mange ting om mig selv, hvorfor jeg event reagere som jeg gør, og hvorfor der er så svært at gie slip.

Han har stadig lidt ting han ikke har fået hentet, og tror kun han ikke har fordi han ikke han se mig i øjne, ( men jeg ved det jo ikke) havde han været total ligeglad, ville jeg da mene han de var fjernet. ( men igen, jeg ved det ikke)

jeg er den person der ikke lukker mange ind følelsesmæssigt, og det gjorde jeg her. måske derfor, det er så svært.
ville bare ønske jeg kunne få afklaring på hvad jeg skal gøre, og ro i sjælen.

det bliver måske indviklet m76
Jeg har ikke selv haft et forhold, der er blevet ødelagt pga. utroskab - men kender til det og har I mere end en situation lagt øre, til den ikke-utro fra parret, der er blevet spillet pga. af utroskab (i et tilfælde endda begge sider).

Jeg kender til gengæld meget til det med at hjertet og hovedet er uenige (og jeg er nok en af dem, der ofte følger hjertet, dog med omtanke for mig selv). Står endda pt. i en situation hvor hovedet, hjertet og min mavefornemmelse/6. sans har tre forskellige holdninger - men det handler ikke om utroskab det her, nærmere det modsatte.

Du skrive du aldrig ville få et svar på om han elsker dig, så er det i hvert fald iflg. mig dumt at prøve at bygge et forhold op på det. Du burde nok se fremad, jeg ved ikke helt hvordan - og du glemmer nok aldrig det her helt, en dag bliver det måske en erfaring og måske kan du bruge den erfaring til et eller andet godt - altså du bliver nok aldrig glad for at have været igennem dette.

Han har sikkert noget dårlig samvittighed af en eller anden art over det, der spiller ind - det ville langt de fleste da have.

hej igen m76 Lille mig
Jeg tror jeg har fulgt mig hjerte for længe :-) og dermed bør jeg følge mit hoved nu.

jeg ville ikke kunne leve i det forhold, for jeg ville bruge al min tid på frygt for meget. og sådan et forhold vil jeg ikke ind i.

Jeg er der nu, hvor jeg har acceptere, og respektere. men er ikke over det, men nok lært meget, og med tiden lære at leve med det.

Kender godt det med hjerte mave hoved, og 6 sans kommer ind, og idet du skriver det, kan jeg jo godt se hvad der er det bedste for både ham og jeg. jeg må bare give slip :-)

Jeg håber bare ikke jeg fortryder hvis du kender det :-)det ville blive et hælved uden lige jo for både ham og jeg...

hvis m76
du skulle komme til at føle du fortryder, så tænk over dette:

Jeg har lært af erfaring, at man indimellem kan stå i en situation, hvor man kun kan tage et valg man fortryder - men så er det med at vælge det, man tror man vil fortryde mindst - dermed ikke sagt, at du vil fortryde, hvad du har gjort - det tror jeg ikke - i hvert fald ikke uden at kunne se, at du ville have fortrudt det andet mere

For uden at kende dig, så tror jeg du har valgt rigtigt.