Skal jeg være bekymret

Skal jeg være bekymret Missemor
for min indekat på 1 1/2 år. I går kastede hun op to gange- det lignede mest vand. I dag har hun ikke kastet op, men har flere gange i aften forsøgt at gå på kattebakken.Jeg tror ikke, at hun har spist ret meget i dag, men hun har dog drukket vand. Hun viker ikke helt så glad som hun plejer at være, men vil dog stadig gerne snakke, hvis man kalder på hende.
Tro I jeg skal være bekymret for at der er noget alvorligt galt, eller oplever I a og til det samme med jeres katte ?

Det skal siges at hun ikke er en af de katte som spiser alt, hvad hun kommer i nærheden af, så tror ikke at hun har spist et eller andet mærkeligt.

mine.. mijav
Mine misseskatter kaster også op i ny og næ. mest min han kat lige i øjeblikket fordi at vejret skifter meget med varme og kulde og så kan pelsen ikke rigtig finde ud af om den skal blive på tror jeg. Min hankat fælder meget og går meget op i om han er ren og så får han spist en masse hår som hans mave ikke vil have.
han kaster enten kun vand(meget lidt mad hvis der er noget) op, eller vand og hår. så jeg vil næsten sige at det med at kaste op er normalt, så længe der ikke er andet end hår og vand.. (skal lige huske at de godt kan finde på at spise deres egen bræk, mere om der har været mere med end bare vand?)
MEn mispigen kan også en sjælden gang finde på det, men hun er også mere korthåret end han er.. Smiler.

Man skal anonym
altid være opmærksom hvis dit dyr ændre adfærd. Især katte, da de aldrig vil vise der er noget galt. Det kommer desværre ofte dertil hvor katten er så svækket at der ikke er noget at gøre.
Jeg ville helt klart holde ekstra øje med katten og få den undersøgt hos dyrlægen.

kære bekymret Anonym
Prøv, at gi den kattemalt, det hjælper gevaldigt, hvis det er hårbolde i maven. Den kan også være lidt forkølet.
Et godt gammelt husråd fra en dyrlæge[:D]
rør en æggeblomme med 1 teske sukker - det gir kræfter og energi til at omme videre-- og misser elsker det. pøj pøj[l]

Kender du ordet: anonym
Dyrlæge - eller er du bare for nærig??

det kan være elisapigen
at den har nippet lidt til en plante, eller har ædt en flue.

min den mindste havde også det problem og vi fandt ud af at det skete hvergang den havde fanget og spist fluer.

vi tog den til dyrlæge og fik afvide at den havde det fint. så til dyrlægen med dig. det kan jo være noget som man kan gøre noget ved.