skal jeg være en svin og udnytte hende????

skal jeg være en svin og udnytte hende???? træt af utro folk
Hej nu sidder jeg her alene, jeg har en kæreste, vi er sammen faktisk dagligt. hun har haft mange kærester og UTROLIGT mange sex partnere, men det nu underordnet. men hun har jo fortalt mig at hun aldrig har haft en kæreste hun ikke har været utro med... samt haft flere kærester på samme tid... det støder mig faktisk utrolig meget, hun ligger heller ikke skjul på at hun sagtens kunne være mig utro uden problemer, det gør da mig vildt nervøs og samtidig mistænktsom. så jeg har fundet ud af, (hvordan er lige meget) at hun nu skriver sammen med en på nettet, de har aftalt at mødes på et tidspunkt og skal på date, jeg ved også at hendes allibi er at hun skal besøge en veninde der ikke har det så godt. alt det fandt jeg faktisk ud af i går, jeg vil selvfølgelig følge op og samle beviser, hvis det nu skulle være mig der tager helt fejl.

Men nu ligger det faktisk sådan at min kærestes far er død, og hun har arvet en masse penge, 2mill faktisk, og så slår det mig pludselig her i nat da jeg ikke kunne sove af væmmelse over min opdagelse at, at skulle jeg være et svin, skulle jeg tage at udnytte hende, at hun har penge, bruge hende til at afprøve forskellige ting sexuelt så jeg kan sige til mig selv at nu det prøvet. at udnytte hende som en form for hævn, hvis hun er mig utro, nu har jeg utroligt lidt tilovers for utro mennesker og det er nok også derfra min holdning kommer fra.

men hvad siger i skal jeg tage hævn og lade hende betale for mit sjov, som byture, mad osv osv.....
jeg ved udemærket det er ondt meget ondt endda. men er det ikke også ondt mod mig, ligge og fortælle jeg er den eneste og at hun elsker mig... og så når jeg ikke er der så aftaler hun at mødes med en fyr. (de har ikke mødtes endnu) men de har snakket i mobil sammen flere gange og også flere gange om dagen, selvfølgelig når jeg ikke har været der, og det pisser mig squ af, hvad fanden er det for en måde at opføre sig på...


men hvad siger i, er jeg ond, skal jeg droppe min ide og ryste på hovedet og gå. eller skal eg gøre gengæld og køre samme stil???

?
mvh hader utroskab

næhh - jeg synes du skal dulkis
- få stoppet din tandbørste i brystlommen og se at komme hjem til dig selv i en vis fart. Hende der, får du ikke andet end bøvl med.

- Jeg forstår så ikke, du har ladet dig underholde med hendes tidligere eskapader uden at gøre hende klart, hvordan du anskuer tilværelsen i almindelighed og utroskab i særdeleshed. Hendes sidste tiltag har du - som jeg ser det - selv åbnet for ballet for, ved ikke at sige fra for længe siden.

- Og sidst men ikke mindst; hvorfor lusker du rundt i stedet for at forklare hende du ved hvad det foregår?

Hævn klæder ikke nogen hoenemor1001
...og derfor skal du heller ikke forgribe dig på hendes millioner eller nedværdige dig til at blive ligeså stort et svin, som hun er med sin utroskab.

Fyr hende, mens du stadig har dit selvværd. Gå derefter ud MED din egen troværdighed i behold og find dig en kæreste, som har respekt for dig.

mvh hønemor1001

Hun er sexglad, Er det ikke godt Quinden
Prøv hellere at få nogen glæde ud af det sammen med hende. Du kunne istedet for ukonstruktiv hævn hellere spørge hende, om du ikke skulle arrangere noget med ekstra mand til hende i sengen f.eks.

Du tænker.... Barekløpå
...med det forkerte hoved nu - at dømme efter den lange smøre du fyrer af! Gå dog ud og mor dig med hvem du ellers har lyst til, så får I lidt mere symmetri i forholdet igen. Måske er det her bare en periode hun skal igennem, og så skulle du jo gerne være der når den slutter, ikke? Navnlig i betragtning af hvad indsatsen gælder... [:D]

Hvor dum er hun? Ynkeligt
For hvis jeg var hende,så ville du da ryge ud i en helvedes fart lige så snart du begynder at lade hende betale for dit sjov!

Ha dog lidt selvrespekt! Er penge virkeligt mere værd end respekten for dig selv? Der er vist alligevel ikkemeget kærlighed i dét forhold, så smut da af egen fri vilje - dét vil da være en noget mere fornuftig "hævn" og hvis hun overhovedet har nogen følelser for dig, så rammer det nok der hvor det skal!

I øvrigt har hun jo meldt klart ud hvad hn er for en, så hvordan kan det komme bag på dig? Kan også være hun er skidetræt af at du er jaloux og tjekker hendes pc og mobil og at du faktisk selv har skubbet hende i armene på en mere normal mand [;)]

Den anden plan der - drop den, ryst på hovedet og gå i stedet for at ydmyge dig selv!

En svin? Forbløffet
Læs lige den bunke selvmedlidende pladder du skriver! Så vil du forstå hvorfor pigen er over alle bjerge for at finde nogen der måske er lidt kvikkere i pæren, tror du ikke?

fordi træt af utro folk
det har jeg så heller ikke jeg har meldt klart ud hvad min holdning var og hvor vattet jeg egentlig syntes det var, tro faktisk jeg fik sagt jeg ville ødelægge hendes liv hvis hun var mig utro, (nej jeg er ikke syg i hovedet og slår hende ihjel) havde mere i tankerne at fortælle hendes familie hvem hun egentlig er fortælle gamle kærester at hun var dem utro osv osv.

men den sidste her ved jeg ikke helt for vi havde det vildt godt vi havde en ferie i sommers hvor vi havde det så lækkert og vi kunne jo ikke få nok af hinanden på nogen måder.... og nu pludelig ligger hun og dovner i sengen og gider aldrig sex og gider ikke lave nogen ting, andet end at tage i byen. det squ deprimerende


Måske hun bare ikke kan lade være, det er selvfølgelig ingen undskyldning og ja jeg har mistet alt respekt for hende lige nu må jeg indrømme

du har nok ret træt af utro folk
Hej tak for svaret
men ja du har jo nok ret men nej jeg vil heller ikke være utro så langt synker jeg ikke det føler jeg mig for stolt til faktisk.

men ja hun skal ud. trængte lige til at få afkald på min frustationer

prøvet træt af utro folk
hej mange tak
men det har vi prøvet altså ikke haft en ekstra med men snakket om det, hvor vi blev enige om det var en dårlig ide, da hun er meget jaulux hun syns det var en dårlig ide. desuden havde hun prøvet det før med en tidligere kæresete såe nope ville ikke hjælpe

narj træt af utro folk
hehe jeg mister alt tilid til folk når de røvrender mig. jeg kunne godt finde på at se med fra side linien for at se hvor langt hun går. og så en dag kikke på hende og fortælle hende alt hvad jeg ved

så nej jeg er der ikke når hun kommer tilbage no way

måske rigtigt træt af utro folk
Hej hehe det var jo også bare en tanke i nattens søvnløse tanker jo, men ja helt klart hellere beholde respekten for mig selv.

men altså nej det med mobil der det gider jeg ikke. hun lod en gæstebog stå åben der så jeg en del og resten er bare kommet sådan ad vejen

men du har ret jeg skrider det ikke noget værd. my god hvor jeg hader utro mennesker

Tag dog konsekvensen mand Karl Eriks mening
Det forhold er allerede slut. Hun render i byen nu, fordi du ikke har forstået et vink med en vognstang. Vil du bevare noget at hendes respekt for dig (hvis hun overhovedet har haft det, hvad der ikke er meget der tyder på) så er det ud af røret nu. Du kan roligt regne med at de penge får du ikke engang lov at snuse til.

Lad være med de hundekunster som forsmåede elskere tager sig til. Bland dig uden om hendes familie og øvrige omgangskreds. Forsvind lige så stille.

hvad med træt af utro folk
hvad med de utrom folk de skal da have en opsang, hvis jeg kan ændre en er da jeg nået langt ellers ender det da med at alle er hinanden utro. hvad sker der med verden er der ingen der har nogen respekt for hinanden. utroskab er da det der vælter verden.

hvis vi nu siger et gift par med børn ikke, så er utroskab lig med had som er lig med skilsmisse når forældre skilles er det børnene der ender i stikken, de bliver ligesom deres forældre for når far eller mor var utro så kan de vel også- når børnene er efterladt bliver de tit problem børn fulde af vrede over deres forældres respektløshed.
så er børnene tabt de blir autonome arbejdsløse eller uden rigtig uddanelse. er det ikke rigtigt hvorfor er det ikke som i gamle dage hvor man levede sammen som familie i medgang og modgang uden alt det skide utroskab, det er virkelig det enesete der kan gøre mig sur lige nu det er utro mennesker...

et vink med en vognstang det da noget fis man skalvære utro for at man går fra hinanden hvos hun nu bare sagde, prøv og hør her du er ikke lige den rigtige for mig jeg syntes ikke vi skal være sammen så ville jeg acceptere det, og vi kunne være venner bagefter hvorfor ikke skilles godt...

nej du Karlbørge
du skal da skride inden hun når at være utro .... altså gør hende klart at hun er en lille bæ der ikke er værd at samle på.

Skriv et lille brev .. hej du ! er skredet ka du hygge dig

Alt det med at tage hævn .. hmm kan forstå det frister men det er ikke værd at spilde tid på. Altså hellere komme væk fra hende ..

Hader også utro

hmm træt af utro
Jeg det måsek rigtig nok men så alligevel tror jeg faktisk jeg ville frydes over at se hendes ansigt når jeg så en dag spørger om han var gor i sengen eller sådan et eller andet, gøre hende klart at jeg ved alt og hun ikke er en skid andet end en skide taber og jeg kan kikke lige igennem hende. men ja det frister da men du har egentlig ret det faktisk åndsvagt at tage hævn

hehe træt af utro
hehe ja kan jeg godt se meen tor nu ikke jeg gider se hende utro i 2 år fandme nej. men ja kunne sagtens få listet mig ind i de penge det er intet problem, en gang pålideligt ævl og et kys så den squ hjemme men ja det også ondt.

gider ikke det utro lort så kan hun rådne op med sine penge.

men tak alligevel

BRUG TRUMP
BRUG hende og nyd det, mens det står på

Hvis du gør det, er du ikke bedre end hende! Guru-Guy
Hvis du gør det, er du ikke bedre end hende. Faktisk værre.
Jeg syntes at du skal fortælle hende alt, hvad du ved, og få gjort det slut.

Jeg ville i hvertfald ikke kunne leve med den dårlige samvittighed, resten af livet. Kunne du???

Det var det dummeste jeg nogensinde har læst! MartinRM
Til at starte med vil du tage en ondskabsfuld hævn. Det vil nok ikke give hende en lærestreg, men bare gøre hende vred. Og er hun vred, kan du nok ikke være venner med hende bagefter.
Desuden ville det ikke hjælpe med at, du leger frelser ved at, få hende til at være utro. Og den slags spreder sig ikke bare sådan.
Og hvad er det for noget vrøvl med at skilsmissebørn bliver arbejdsløse, og uden uddannelse? -Jeg var skilsmissebarn, og er nu en lykkelig mand med kone og børn. Jeg arbejder nu som politimand, og mange af min bror laver undertekster på tv.
Jeg kunne blive ved med at skrive om hvor dum du er, men jeg skal på ARBEJDE!

Nej Frank Hvam
Nej, lad vær´!!!
Så er du ikke bedre!

Hilsen Frank Hvam.

..... Mr Dating
Du skal helt klart udnytte hende, og bruge alle de penge du kan.
plus du skal knalde hende så tit du gider...og ellers bare være et svin over hende.
Så får du det meget bedre...!!!

<bag efter skal du finde en sød og dejlig pige også bare glemme hende.

det jo det træt af utro
Hej ja det jo det, og det er jo også et eller andet sted derfor jeg skriver her inde, som sagt lå jeg jo søvnløs den anden nat og fik de mest åndsvage tanker både gode og onde, så tænkte jeg vill lufte nogen af dem for at høre hvad andre egentlig gør i min situaition.

men nej samvittighed er jeg ikke så god til jeg får dårlig samvittighed bare ved at slå en flue ihjel så hehe

jaaae træt af utro
ja det det med sexen den forstår jeg så heller ikke, jeg ved hun ikke har være i seng med en anden i mens vi har været sammen og det ved jeg 100%. men jeg de sidste 2 måneder tror jeg vi har været i seng 2 gange, det er sku deprimerende.

men har tænkt at måske det var hende man sku prøve det mere vovede sex fantasier med, fx 3 eller 4 kant, når der ikke er de kærligheds følelser (som jeg lige har mistet) så er der jo heller ikke noget problem i at se en anden være med hende hvis man kan sige det...

det jo rigtig træt af utro
men jeg kunne ikke finde på at bolle udenom, så lavt synker jeg ikke, men så alligevel smiler jeg lidt ved tanken om hvos jeg var sammen med en luder, tænk lige hvis jeg en dag siger nej til sex og så et par dage efter skrider samtideig med jeg fortæller jeg har været sammen med samtlige ludere i området. er du gal nogen mindreværds komplekser hun ville få man det da helt vildt.

men altså mit mål er at hun skal få en lærestreg og aldrig er utro igen. altså ikke mod mig for jeg tilgiver det ikke i det her tilfælde men så jeg har haft en indflydelse på at hun ALDRIG gør det igen.

Det er dig der er svinet, ikke hende. Mand50
Hun har været åben og ærlig og fortalt om sin moral, eller mangel på samme vil du sikkert mene.
Du der derimod det lede svin der ikke åbent og ærligt har fortalt hende om dit syn på hendes moralkodex, og nu overvejer du ovenikøbet atbehandele hende dårligt.

Føj for satan for et svin du er.

Hvis du bare har den mindste smule anstændighed her i livet fortæller du hende at du ikke bryder dig om mennesker der boller til højre og venstre.

Respekter dog at der er mennesker der ikke føler at et kæresteforhold implicerer en automatisk aftale om gensidigt monopol på brugen hinandens kønsdele, men at de har ret til at leve livet på deres måde.

Sansynligvis kommer du nok fra et indre missionsk hjem og har derfor ikke forudsætninger for at se livet fra andet en den vinkel, - stakkel!!! Men endnu mere stakkkels dem der må omgås dig med dit snæversyn.

Venlig, men meget skeptisk hilsen

Mand50

Snæversyn? gubbi_the_great
Man er da ikke snævertsynet fordi man mener utroskab er forkert?

Hvis partneren nu allerede er blevet fortalt hvordan der bliver set på utroskab?
Hvorfor skulle hun ellers lyve om hvad hun skulle lave? det er da hende der har været svigefuld indtil videre...

hva er da det for en gang ... træt af utro
hehe ja altså deet ved jeg nu ikke helt du det er da godt nok enlangt ude historie det der.

hey hvis man skal være sammen med andre NÅR man er i forhold så sidder man sig ned en torsdag aften og så snakker man stille og roligt om det, hvad man synes er fair og ikke fair at gøre.
jeg må indrømme at var hun nu kommet til mig og fortalt at hun egentlig godt kunne tænke sig noget mere i sengen så var jeg villig til at gå på kompromi fx ved at vi har partner bytte osv osv.

Men når hun nu går bag min ryg laver hemmlige aftaler med at møde en fyr ikke det fandme ikke i orden det er ikke.

indremissions der sku ikke nogen der er mindre indremissions end mig man.

en anden ting er jo så at jeg har fortalt hvad jeg synes om den slags folk.

tak :) træt af utro
tak for at tage mit parti. synes godt nok heller ikke det indlæg var meget værd.

jeg her vist kun gjort en ting forkert her og det var da det med msn det er da vist også det eneste ellers er det da mig der er offer på en måde

TJA. Du må nok bare acceptere at vi LangeLone
kvinder er mere utro end mænd, at vi tænder på at være utro og sjældent har dårlig samvittighed bagefter.

Sorry

frygtelig udvikling træt af utro
Ja det er en frygtelig udvikling, det ender jo med hele verden bliver sat på hovedet og banket 60 år tilbage så det er manden der går hjemme og passer børn mens kvinder tjener pengene og det er kvinderne der boller til højre og venstre mens manden troligt sidder hjemme og venter på hun kommer hjem og regner med det er dem der skal være sammen for altid.

jeg er 20 år og et af mine mål i livet er at holde mig på måtten når jeg har en kæreste, jeg vil hellere gå fra min kæreste og så være sammen med en anden end jeg vil være hende utro, min holdning er at utroskab er det ondeste man kan gøre mod en anden person.

men ja du har jo ret, kvinder bliver træt af deres mænd de vil gerne have en sød fyr der er god ved dem men alligevel vil i gerne bestemmes over med fast hånd, det giver ikke helt mening, så går man ud og får noget fremmet og så har i fået stillet behovet og kommer hjem til manden og er glad igen, HVOR ER DET BARE SÅ FORKERT, øv en verden vi lever i

Som en start ville det være rart anis
at du ikke skriver "vi".Du kan kun tale for dig selv, ikke på mine vegne.
Nogen kvinder er utro, men så er der de andre der sagtens kan skille skidt fra kanel.

Til trådstarteren:
Der var en der skrev fortæl hende om din viden, og drop hende.
Hvis du føre din plan ud i livet er du ikke andet end en gigolo,og lige så umoralsk som hende.
Fordi hun er lav, behøver du ikke kravle ned på samme stadie.

Så fortæl hende du ved hvad hun laver, og så farvel.

Hmm jeg kuglen
tror ikke det handler så meget om den logik du beskriver

... "have en sød fyr der er god ved dem men alligevel vil i gerne bestemmes over med fast hånd, det giver ikke helt mening" ....

Min erfaring er at kvinder vil bestemme. De vil i virkeligheden ikke have modstand (sådan rigtigt).

Jeg tror det er noget i opvækst ... kulturelt.

Du skal tænke på at rollerne er sådan at kvinder får meget opmærksomhed fra de er helt små men også som voksne (fra mænd). De er med andre ord ofte vant til at få deres vilje eller blive hørt i den sidste ende. Hvis vi mænd giver dem for meget modstand (som jeg selv) så stikker de af for det kan de ikke leve med. Så balancen er nok et sted imellem.

Jeg tror ikke du skal blande det så meget sammen med det at være sød/bad ... at please er ikke godt men at diktere er heller ikke godt. Jeg diktere ikke men kræver stor frihed det er vanskeligt for de kvinder jeg har mødt at acceptere. de vil helst have skoen på :-D

Nu generelisere jeg jo men det er min oplevelse altså.

også rigtigt træt af utro
Ja jeg genneralisere måske også lidt, tror bare det jeg vil frem til er at kvinder ved sku ikke hvad det egentlig er de vil have.

jeg siger da også min mening og siger klart fra når min grænse bliver trådt på, men jeg er stadig utrolig sød og rar og er der når hun har brug for det.

Men det med opvæksten det har du fundstændig ret i, og i mit tilfælde er det rigtig slemt jeg kan jo godt se at hun gennem hele livet har været båret rundt på et sølvfad og altid fået sin vilje, hun er en hystade, ikke over for mig men for sin familie, og det er rigtig slemt faktisk. og det er jo måske også grunden til at det er som det er, hun har jo altid fået lov til det hun vil så hvorfor skal hun ikke også være mig utro det er der vel ikke noget galt i, hvis man kan sige det på den måde....

ja men men træt af utro
det er jo også rigtigt og ja jeg har jo også snakket med venner om det, men jeg er bare sådan at jeg synes det er utroligt svært at gøre den slags, for jeg ved et eller andet sted hvad man har og ikke hvad man får...

et eller andet sted træder hun jo på mit ege ved at ville være utro, det betyder jo at jeg ikke kan give hende det hun egentlig vil have, men det slår jeg jo tvivl i for hun fortæller mig jo tit at jeg er den bedste kæreste hun har haft og den sødeste og jeg er god i sengen osv osv, så det jo bare skuespil. men den bedste kæreste det ved jeg jeg er for det fortæller hendes famile og veninder mig jo også, og det er derfor det er svært for mig at forstå at den her situation er opstået, man smider jo ikke guld på
gaden hvis du forstår mig ret.

men ja okay jeg ved godt alle ikke er utro, og det er også meget rart :)

skal jeg være en svin og udnytte hende???? saurkraut
OK - Udnyt du bare kællingen - Hun er ikke bedre værd

Ja en bjørnetjeneste kuglen
er ofte kvinders opvækstsvilkår ... forældre beskytter for meget. Det gør at de pakkes i vat ofte. Ikke har et realistisk syn på en række områder desværre.

Det er jo ikke kvindens skyld kan man sige men et vilkår man skal acceptere hvis man kan :-D

Jeg er bestemt heller ikke den utrotype eller ondskabsfuld. Jeg har bare et overudviklede retfærdighedsgen :-) ... gider ikke blive kørt rundt med vil hellere leve unden kæreste så. Derudover frihedstrangen altså jeg har det dårligt med stilstand eller at blive låst fast

ja os rigtigt træt af utro
nej det er jo ikke hendes skyld det er jo forældre og familie. altså alting ser så godt ud i starten og når man så kommer under huden så det sku bund råddent alt sammen det har jeg oplevet ved flere kærester nu synes jeg, altså familie mæssigt men og psygisk.

altså hun er jo trygheds narkoman og kan jo næsten ikke holde nok om hende når vi er sammen og.
men så var der den der kommentar hun kom med en aften hun skulle i byen, sammen med en kammerat (og der er intet mellem dem) hvor jeg så skulle hente dem når de skulle hjem fordi det var fødselsdags fest på diskotek. hvor hun så siger det kunne hun godt mærke hun trængte til, altså at komme iu byen alene, så behøvede hun ikke gå og være nervæs for om jeg var der og skulle tænke det og det ville jeg ikke bryde mig om,altså hun forstår da og sige tingene lige ud må jeg sige.

Hvornår gsxen
har du tænkt dig at gøre noget ved sagen.

Du vil vel ikke vente i evigheder, går jeg ud fra.

Så hvad har du besluttet dig for at gøre?

EN svin???? banner
Mener du ikke ET svin?[;)]

folk der er utro skal ha en lærestreg indiana jones
sariøt udnyt hende så kan hun da lære det giv kælingen en lærestreg

jeg griner af dig Pia F
Hun er ligeglad med dig du kan ik såre hend, og vil du nasse af hende?
Synes du ik det er at ydmyge dig selv?
HVor meget mand erdu egentlig?
Tror du egentlig du kan udnytte dig så ligeglad hun er med dig, hun er i hvert fald ik bange for at miste dig med de udtalelser hun kommer med.

Arven får du nok ik en krone af.... hvorfor tror du dog det?

Hun er ærlig ik utro Pia F
Nu er hun jo ik utro, hun har jo meldt ærligt ud... hatten af for det.Hvis hun ik må være tiltrukket af andre som hun melder ud vil ku ske så skal DU stoppe forholdet, for så er DU ikke tro!

tænk renosto
Hvis du udnytter hende på grund af at hun har arvet penge,
er du jo ikke selv bedre.
Men du bliver måske et større svin en hende!!
TÆNK!!

Tænk dig lige om en gang! Lara
Jeg tror aldrig jeg har hørt noget så lausit som det her. Jeg forstår godt du er nervøs for hun vil være dig utro, om ikke andet fordi hun har lagt vægt på hun ikke har været sammen med en kæreste hvor hun ikke har væreet ham utro. Men at du spørg om du skal udnytte hende både med hensyn til hendes store pengearv, og med hensyn til at prøve nogle seksuelle eksperimenter, er da så dumt så dumt. Selvfølige skal du ikke udnytte hende, for hvis du gjorde, ville jeg have mere ondt af hende, end dig. Det er nok noget af det dummeste jeg har hørt.
Det jeg i stedet synes du skulle gøre er at snakke med hende, spørge hende lige ud af posen, om hun ser andre end dig. Og hvis hun gør så gå, for så kan hun åbenbart ikke have et varigt forhold.
Men hvis du vælger og udnytte hende, så synes jeg klart at hun er offeret i denne sag.

bare grin :) træt af utro folk
jeg kan såre hende jo, der skal 4 ord til at gøre hende ked af det og 10 ord til at får hende til at overveje selvmord så hvad tror du ikke et langt intenst møgfald ville kunne gøre....??? :=)

arven er låst og skal bruges på et hus engang, så ja den får jeg kun del i hvis vi bliver gift og jeg skrider,
men hun har penge nok nu så set er vcel bare og spille lidt på at man bare får elev løn ikke....
men det ligemeget penge er intet problem, det var bare en tanke om hævn på en måde

deet ??? træt af utro folk
tror ikke helt jeg ved hvad du mener, selvfølgelig må hun det men der er ligesm en grænse ikke, jeg kan sku da også være tiltrukket af en anden pige MEN jeg holder den der og gør ikke noget ved det fordi jeg har en kæreste, det ikke engang sikkert jeg snakker med personen,

ja det ved jeg træt af utro folk
det ved jeg men hør nu, grunden til det her indlæg er jo som jeg beskriver, i de første tråde, jeg fandt ud af hvad hun havde gang i og lå søvnløs og fik en masse tanker og var simpelhen nød til at komme ud med dem, og det er jo det jeg har gjort nu, jeg tømte bare mit hovede, og det har faktisk været en lettelse må jeg indrømme, er glad for jeg lavede indlæget.

men om det er udnyttelse det ved jeg egentlig ikke, vil kalde det en lærestreg hvis det endelig er...

Ja du har fuldstændig ret Minimusen
sådan er det bare. Tror ikke man kan gøre noget ved det.

Havde bare de kvindelige moralister kunne tie stille, det er så pinligt at høre dem moralisere og lyve med løftet pegefinger. Det er dobbeltmoralsk

Som at læse de femifasistiske kvindeblade Moritaner
Man vender op ned på hvem der offer i konfrontationerne. Kvindebladene dæmoniserer og stigmatiserer de almindelige danske mæænd i sådan grad, at hvis man erstattede ordet mænd med kvinder eller sorte, ville bladet blive anmeldt til politiet og stoppet.

løb løb løb!!! Smileyf@ce
For det første; du kan sgu da ikke engang være sikker på at du overhovedet kan udnytte hende for hendes penge. Hun ka sgu da bare sige til dig at du skal betale selv. Du er jo ikke gift med hende og har derfor heller ikke fælles økonomi.
For det andet: to millioner er ikke ret mange penge..! Slet ikke nok til at du skal risikere at blive åndeligt demoraliseret i dit inderste væsen (uoprettelig skade?)For det er det der sker når du giver adgang for slette tanker og ideer. Du er jo et godt menneske der søger kærlighed, mens din veninde vist kun søger oplevelser som ikkke nødvendigvis har noget som helst med kærlighed at gøre. De to konstellationer passer ikke sammen!

Så løb løb løb!!!